Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Porin Muutos ry:n julkinen tiedoite...Porin Muutos ry on tehnyt aloitteen ja lähettänyt sen Porin Kaupunginvaltuustolle Hymiö smile
On tullut aika toimia, tämä on siis julkinen tiedoite kansalaisille.
4 kommenttia:

 1. Hienoa tekstiä ja osuva veto hallintoa vastaan! Kyllä luulisi valtuustolle kolahtavan. Näyttäkää esimerkkiä totuudesta ja selkärangasta Porille ja Satakuntalaisille! Olli, jatka tätä linjaa, äänestän sinua 2018 vaaleissa ja puheenjohtajallenne lämpimät terveiset, johtakoon nuori mies sinivalkoisen nationalismin suunnan kautta Muutoksen näkyvyyteen ja voittoon marssien!

  VastaaPoista
 2. Kiitosta vaan... Mitä minuun tulee, nationalismini on arvokonservatismiä, kristillisin aidoin arvoin, välttäen kaiken tuhoavaa liberaali humanismia. Rasistia, äärioikeistolaista, eli natsimielistä minusta ei saa tehtyä edes SK:n toimittaja Ville Hammarberg, vaikka sellaista väittikin 21.11.2010 SK:n "tyynessä kyntäjässä"...

  Nationalismi eli kansallisuusaate on aate, joka korostaa kansakuntien merkitystä kulttuurissa tai politiikassa. Johonkin kansaan kuuluvat ihmiset ilmentävät nationalistista ajattelutapaa, mikäli he välittävät kansallisesta identiteetistään tai pyrkivät saavuttamaan (tai säilyttämään) itsemääräämisoikeuden.

  http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html

  VastaaPoista
 3. Porin puheenjohtajanne ajaa upeasti kansalliskonservatismia, joka tarkoittaa poliittista aatetta, jossa nationalismia ja konservatismia yhdistetään toisiinsa. Kirjatkaa tuo lauselma periaate-ohjelmaanne niin arvonne ovat kohdillaan puhtaasti kristittyinä ja nationalisteina..

  VastaaPoista
 4. Presidentin tyyliin, on lähes ainoita tapoja Suomen esivallalla enään jäljellä...
  (liberaali humanismi on tuhoineen jo niin pitkällä Suomessakin...)
  http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/on-rukouksen-aika-suomen-puolesta.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.