Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 26. lokakuuta 2015

Turva-alueita, kaupunkeja, eu:sta irti, markka takaisin...


Kuvan kaltaisia profetioita on Suomessa saatu tulevaisuuden ajoista maassamme, mutta kaikki pitää tutkia ja koetella Sanan valossa, aika näyttää...

Turva-alueen, kaupunkien tarvetta pian alkaa olemaan mm. islam invaasion takia tällä rajan ylitys vauhdilla...

Suomen kansalaiset alkavat hyvinkin laajoilla rintamilla huolestumaan esivallan vitkasteluun erittäin monella sektorilla, vaikka selkeää informaatiota on täysin saatavissa. Pienessä Suomessa on tarkemmin sanottuna hyvän ja pahan taistelu, eli ison osan, rikkaan eliitin globaaliset agendat, johon esivalta, politiikot pääosin ja liberaali pieni kansan osa on monin tavoin manipuloitu mukaan median tehokkaalla valheella etc. kaikkineen noin 15-20% osuus vastaan Suomen kansa noin 80-85% joka haluaa nopeasti tehtävän päätöksiä, jotka pelastavat Suomen.

On keskustelua jopa turva-alueista, kaupungeista joihin joissa islamilla ei ole asiaa, puollustautumista Irakin ja Syyrian kaltaisista kristittyjen massamurhista, jota media hyvin välttelee Suomessa. On keskustelua laajasti miten kantaväestö voi suojautua, mitä turvallisia keinoja on?

Mitä esivalta ehdottaa aktiiviseen islamiin turvautumis keinoiksi esim. talven pimeissä illoissa jne? Maksaako valtio kansalaisten mahdolliset turvautumis keinot ja välineet, sekä mitä siis valtio suosittelee?

Varautumista siis kaikilla sektoreilla! Miten esivalta Suomessa on näin tyhmäksi tullut, että se ei näe aktiivisen islamin selkeää vaaraa kafiiria (kuffar) kohtaan??????????

Eu:n syöpäpesäkkeestä on välittömästi päästävä eroon ja kaikesta rakenteellisesta korruptiosta maassamme, poliittisesta, sekä myös eliitin laajasti harjoittamasta noituudesta astemiesten loosheissa, joista kaikki pahuus lopulta sikiää... Media omistus on poistettava heiltä ja maassamme on äkkiä palautettava aidot kristilliset arvot/lait kaikkialle, näin nöyrtymällä aitouteen takaisin, voimme vältää Suomen totaalisen tuhon.
http://ollihakala.blogspot.com/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html

Paavolla on myös hyviä ideoita, jotka tosin on ollut aina pääosan Suomen kansan tahto:

http://www.lapinkansa.fi/lappi/nyt-on-markan-aika-palata/

http://paavovayrynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/205411-helvetti-vai-paratiisi

(Paavonkaan lopullisia motiiveita ei tiedossa... +  Natotus on maassamme huimasti kiihtynyt! Lisäys 27.2.2016)

Suomen kansahan pääosin aina vastusti eu:ta!

Suomen kansahan pääosin aina vastusti euroa!

Mediahan on valjastettu aina pahan toteutumisen puolelle, omistajiensa pahojen globaalisten agendojen toteuttamiseen!

Joka näet? Joko ymmärrät mistä on kyse?

Kaikessa on kyse hyvän ja pahan eskatologisesti viimeisestä taistelusta, maapallolla nimeltään tellus ja myöskin korostuneesti maassa nimeltään Suomi Finland, joka on kuin "laboratorio" nykyään, oikein hyvä paikka testailla vähän kaikkea lännen ja idän välissä... Mutta nyt testailu 30-40% uusköyhälistön kustannuksella oli/on virhe, sekä lisäksi vieläpä sallia islam invaasio maahamme?!! Rikas välinpitämätön eliitti, vuosittain harrastamanne, jopa 13-17 miljardin veronkierto vuosittain on viimeinen niitti ahneudessanne... ja 20-30 vuotta olette hyvin köyhää jo riistänytkin Suomessa...

----------------------

Pauli Vahtera

Kansan vaihto
Suomen kansa vaihtuu nopeammin kuin uskallamme ajatella. Viime vuonna Suomeen syntyi lapsia 57.232. Näistä vieraskielisiä on 4279 (0-4 vuotiaitten keskiarvo per vuosi). Suomalaisia kuoli viime vuonna 52.186. Vieraskieliset ovat keskimäärin nuorempia kuin suomalaiset, joten heitä kuolee vähemmän. Tilastotietoa ei kuitenkaan ole.
Jos maahan tulee vuodessa 35.000 turvapaikan hakijaa, heistä tänne jää valtaosa, koska osa saa oleskeluluvan, osa jää tänne valittamallapäätöksestä ja osa jää laittomasti. Määrää kasvattaa merkittävästi perheiden yhdistäminen. Lisäksi tänne tulee opiskelijoita, joista osa jää Suomeen pysyvästi. Suomeen tulee myös työperäisiä ja avioliiton kautta muuttavia ulkomaalaisia. Ensi vuonna turvapaikan hakijoita tullee enemmän, koska tämän vuotinen vyöry alkoi vasta heinäkuussa.
Osa suomalaisista muuttaa täältä pois opiskelun ja työn takia heidän täytettyään 20 vuotta. Vaihtosuhde on huono, koska ulkomaille lähtee parhaat nuoremme ja tilalle saamme koneinsinöörejä.
Jos laskemme, että Suomeen tulevien määrä olisi yhtä suuri kuin suomalaisten nettomuutos (syntyneet miinus kuolleet miinus ulkomaille muuttaneet) tarkoittaisi tämä sitä, että 80 vuoden kuluttua kun nyt elävät olisivat kaikki keskimäärin kuolleet, olisi täällä yhtä paljon suomalaisia kuin ulkomaalaistaustaisia. Käytännössä 50/50-tilanne tulee paljon aikaisemmin, koska suomalaisten määrä alkaa nopeasti vähetä, kun vanhemmat suuremmat ikäluokat kuolevat alta pois. Ulkomaalaisten syntyvyys tulee olemaan suurempaa, kiitos muslimien suurten perheiden.
Vuonna 2014 oli miesten keski-ikä 40,7 ja naisten 43,4 vuotta. Valitettavasti maahanmuuttajista ei erikseen saada tilastotietoja. Käytännössä kaikki tänä vuonna tulleet turvapaikan hakijat ovat alle 35 vuotiaita.
Minulla itselläni on neljä lastenlasta, jotka tulevat näkemään Suomen, jossa olemme vähemmistönä omassa maassamme. Olennaisinta on tietää, paljonko lapsista on muslimeja, koska heidän elämäntapansa ovat niin vieraita suomalaisille. Suomessa alle nelivuotiaat puhuvat 160 eri kieltä. Päättelin, että alle vuoden ikäisistä ainakin 1600 eli vajaat 40 % elää muslimiperheessä. Määrä on kasvava. Yhtä paljon on venäjän, eestin ja englannin kielisiä. Osa heistä lienee olevan muslimeja, mutta en tehnyt siitä mitään arviota.
Meidän on aloitettava tilastointi äidinkielen mukaan (asukkaat, työpaikat, eläkeläiset, uskonto jne), jotta voimme paremmin nähdä, mihin olemme menossa. Eduskunnan tulee tehdä päätös, haluammeko todella muuttaa Suomen maahanmuuttajien asuttamaksi maaksi ja luopua suomalaisuudesta.


------------------

Miksi varakkaat kannattavat siirtolaisvirtoja, ja miksi duunarit eivät kannata?

Tuore maahanmuuttotutkimus osoittaa asenteiden kiristyneen. Kansalaiset toivovat huomattavasti tiukempaa linjaa erityisesti turvapaikanhakijoiden kohdalla.

Toisenlaisiakin ääniä kuuluu. RKP:n, vihreiden, SDP:n ja vasemmistoliiton kannattajat toivovat selvästi hallituspuolueiden kannattajia liberaalimpaa linjaa. Tutkimuksen mukaan myös moni eläkeläinen tai varakas kannattaa turvapaikanhakijoiden ottamista Suomeen. Miksi?

RKP:n kannattajat ovat usein korkeasti koulutettuja ja hyvätuloisia. Sama pätee osaan kokoomuslaisista. Heidän näkövinkkelistään tarkasteltuna ei olisi välttämättä lainkaan huono asia, että Suomeen saapuvista turvapaikanhakijoista synnytettäisiin erittäin matalaa palkkaa ”nauttiva” palvelusektori. Ja mikäpä olisikaan Kauniaisten kartanonherroille mukavampaa kuin se, että ympärillä pörräisi mihin tahansa työehtoihin suostuva puolikielitaidottomien pyykkäreiden, siivoajien ja ruoanlaittajien kaarti.

SDP:n ja osittain myös keskustan leimallinen piirre on kannattajien ikärakenne – molemmissa on huomattavan paljon enemmän eläkeläisiä kuin esimerkiksi perussuomalaisissa. Niin ikään eläkeläiset ovat muita väestöryhmiä taipuvaisempia kannattamaan sallivaa turvapaikkapolitiikkaa. Syyt ovat ihan samoja kuin varakkaimmillakin – monet ikääntyvät haluaisivat hoivapalveluihinsa enemmän käsipareja, ja tietenkin mahdollisimman halvalla.

Demareiden kannattajakunta on pikkuhiljaa vaihtunut, entinen duunaripuolue on nykyään julkisella puolella työskentelevien toimihenkilö- ja humanistinaisten puolue. Vihreät muuten kilpailevat samoista kannattajista. Ei ole yllättävää, että luokanopettajat toivovat luokkiinsa lisää oppilaita, aikuiskouluttajat lisää aikuiskoulutettavia ja kielenopettajat lisää kielitaidottomia. Sosionomit eivät ole välttämättä kovinkaan pahoillaan, vaikka tänne saapuisi sankoin joukoin kuntoutusta ja sosiaalista tukea tarvitsevia siirtolaisia.

Kaikille näille esimerkeille on yhteistä se, että niissä maahanmuuttajia ei nähdä suoranaisina kilpailijoina. Päinvastoin. Moni niin sanottu suvaitsevainen toivoo siirtolaisvirtojen lisääntymistä siitä yksinkertaisesta syystä, että hän hyötyy siitä henkilökohtaisesti. Tämän ääneen sanominen olisi tietysti tökeröä, joten on viisaampaa piiloutua korkealentoisten yläkäsitteiden kuten solidaarisuuden, maailmankansalaisuuden ja avarakatseisuuden taakse.

Entä mikä on duunareiden, kuten vaikkapa raksamiesten, taksikuskien, kaupan kassojen tai lähihoitajien asema? Ei kovin hyvä. Mikäli työmarkkinoille vyöryy satojatuhansia erittäin mataliin palkkoihin ja surkeisiin työoloihin tyytyviä siirtolaisia, ovat perusduunareiden työehdot tulilinjalla. Ja vaikka vain pieni osa turvapaikkataustaisista tulijoista työllistyy, antaa tämäkin määrä jo pontta niille vaatimuksille, joiden mukaan työehtoja pitäisi rukata kaikilta suomalaisilta alaspäin.

Asiassa on toinenkin ikävä piirre. Kuten yllä todettu, moni maahanmuuttoa kannattava henkilö on usein humanisti. Ansiotulot ovat usein luokkaa 3000 euroa/kk. Veroja tällaisista ansioista maksetaan noin 800 euroa kuussa, eli yhdessä vuodessa noin 9600 euroa.

Yhden turvapaikanhakijan vuotuiset kulut ovat STM:n tuoreiden laskelmien mukaan vähintään 13 200 euroa. Monikohan lisää turvapaikanhakijoita toivova tulee ajatelleeksi, että koko hänen vuoden aikana maksamansa verokertymä ei riitä edes yhden turvapaikanhakijan kulujen kattamiseen?

Suomeen saapuvien turvapaikanhakijoiden määrä on valtava. Tulijoita on vuodessa yhtä paljon kuin koko Suomessa syntyvien lasten ikäluokka.

Kuinka moni massamaahanmuuton kannattaja ymmärtää, että yhden suomalaisten ikäluokan yhteensä maksama verokertymä ei riitä kattamaan tänä vuonna tänne saapuvien turvapaikanhakijoiden kustannuksia?

Perussuomalaisten nihkeä suhtautuminen siirtolaistulvaan ei liene kenellekään yllätys. Kuten asiaan kuuluu, avarakatseiset akateemikot selittävät tätä nurkkakuntaisuudella. Todennäköisempi selitys on se, että puolueen kannattajat eivät halua Suomesta halpatyömaata. Ainakaan, mikäli sellainen rakennetaan heidän omalla kustannuksellaan.

Matias TurkkilaPäätoimittaja, Perussuomalainen-lehti
https://blogit.perussuomalaiset.fi/matias-turkkila/duunarit-ja-siirtolaisvirrat/#comment-7847

--------------

Suomen esivalta, ette voi olla tekemättä mitään... Suomen kansa tuhotuu tätä menoa!

Terveisin: -Satakunnan Olli-
Deus Protector Noster
http://ollihakala.blogspot.fi/


1 kommentti:

  1. http://ollihakala.blogspot.fi/2015/11/suomen-tuho-noin-vuodessa-ordo-chaos.html

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.