Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Porin kaupunki vastasi vihdoin, käsittely 15.2.2016! Onko tälläinen "demokratia" silloin jo myöhäistä...Porin Muutos ry suoran demokratian asein ja kansan asialla. Onko 15.2.2016 jo liian myöhäistä?! 


Pelkäänpä pahoin, että on, ei mulla/meillä muuta...

Porin Muutos ry

Olli Hakala vpj / -Satakunnan Olli-


5 kommenttia:

 1. Kyllä on järjestertävä vaikka ylimääräinen yhtiökokous asian tiimoilta. On se sen verran tärkeä asia asukkaitten kannalta. Vetäkää hallinto-oikeuteen juttu. Suma seisoo siihen asti. Mitä demokratiaa tuo on, jos kysymättä majoitetaan ongelmia. Juristin pitää kannanotto/valitus tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna-Maija Luukkonen on kaupunkimme johtaja. Hän vastaa ensimmäisenä Kari Hannus setän kanssa, jos tapahtuu Porin kansalle huonoja asiota yhä enentyvästi. Mikä sellainen johtaja muuten on, joka nostaa kovaa palkkaa, vastuullisesta ja kansalle esikuvallisesta toiminnasta, jos ei vastuutaan kanna? Sellainen on harhaan johtaja, kansan silmissä.

   Poista
 2. Tästä olen Suomea varoittanut yli 10 vuotta... "He" ja liberaali humanistit (n. 20% osa kansastamme) ovat sen halunneet ja kantavat vastuunkin! Suomen kansa (n. 80% osa) ei tätä halunnut, halusimme suoraa aitoa demokratiaa, emmekä petosta ja valhetta, jota on 20-30 vuotta Suomessa harjoitettu. Rakenteellinen poliittinen ja okkultististinen korruptio on kaikkialla mm. esivallassamme, kuin syöpä. Tyttäriemme, vaimojemme, naistemme raiskaukset lisääntyvät aktiivisen islamin ideologian mukaisesti ja paljon pahempaa on tulossa... Olimme ongelmissa jo ennen invaasiotakin, mutta nyt on oma Suomen kansa täysin unohdettu, hyljätty... Useat "free mason pride" agendat ovat työtänsä tehneet siis jo vuosikymmeniä, sekä NYT NÄETTE SEURAUKSET MAASSAMME!
  -Satakunnan Olli-
  Arvokonservatiivi, realisti resisti

  http://ollihakala.blogspot.fi/2015/12/10-vuoden-analyysi-suomenkin-porin-ja.html

  VastaaPoista
 3. http://ollihakala.blogspot.fi/2015/11/suomen-tuho-noin-vuodessa-ordo-chaos.html

  VastaaPoista
 4. http://ollihakala.blogspot.fi/2016/05/jakoon-porissa-madantynyt-paatos.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.