Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 30. marraskuuta 2015

Julkinen rikosilmoitus n. 20% / 1,1 miljoonan toimista Suomessa 20-30 vuoden aikana!RIKOSILMOITUS

Porin poliisilaitokselle ja kaikille maamme muillekin poliisilaitoksille; julkinen rikosilmoitus Suomen maamme, kansallisesta tuhomis yrityksistä n. 20-30 aikana ja varsinkin nyt viimeisen 3-4 kuukauden aikana kiihtyen, monin agendoin mm. 21, direktiivien, saatanallisten lakien, sekä arvokkaiden lakien alasajon ja raiskaamisten takia esivallassamme, Suomessa!

"Missään ei ole ohjeistusta/lakia esim. että muukalaisia pitäisi "auttaa" siten , että auttaja maa itse tuhotuu esim. autettavien epäjumalan (kuu epäjumala) palvomisen, järkyttävine ideologineen levitessä auttaja maahan... Tätä 1,1 miljoonaa Suomalaista ei käsitä, ei edes Sauli Niinistö ja Kari Mäkinen, 3 X SSS:stä puhumattakaan..."

Noin 80% Suomen kansasta kärsii pääosin eliitin, esivallan ja liberaali humanistien poliittisesta- ja okkultistisesta alasajosta kaikilla maamme sektoreilla. Arvokonservatismi on muuttunut "kirosanaksi" maassamme noin 1,1 miljoonalla ja luottavat "maalliseen", ihmisviisauteen, ylpeään ylimielisyyteensä, rahaansa jopa noituuteen saatanallisissa looshi istunnoissaan riitein ja valoin...


He ovat pääosin syyllistyneet Sodoman syntiin ja HISTORIASSA sillä on aina ollut seurauksensa!

Lukekaa historiaa, jos ette muuten usko, "TE" jotka teette myös maanpetosta parhaillaan maallemme, pitäen rajat auki invaasiolle, joka on suunniteltu maailman rikkaimmissa, moraalittomissa pöydissä, maailman ruhtinaan saatanallisten ohjeistuksien mukaan:

JOTTA KIRJOITUKSET EIVÄT KÄVISI TOTEEN!

"TÄMÄ EDELLINEN ON AITO TOTUUS, JA SUOMIKIN ON OSALTAAN MUKANA HYVÄN JA PAHAN LOPPU TAISTOSSA. HERÄJÄ OI SUOMEN KANSA NÄKEMÄÄN N. 1,1 MILJOONAN PETOS, VALHE, IHMISVIISAUDEN OVELUUS, VAPAAMIELISYYS, MORAALITTOMUUS.

NÄE MYÖS ESIVALTAMME PETOSTEN JA VALHEEN LÄPI JA KUKA OMISTAA VALTAMEDIAT PÄÄOSIN!!

NÄE, TUTKI, TOTEA... SUOMI ON OLLUT RANKKOJEN "VEDÄTYSTEN" KOHTEENA TOSIAAN AINAKIN 20-30 VUOTTA! KAIKKI ARVOKONSERVATISMI ON PYRITTY TUHOAMAAN MAASTAMME, JOTTA SUOMEN VAAKUNAMME "HERALDIIKKA" EI TOTEUTUISI!"

Tilanne Suomessa nyt 20-30 vuoden "kaiken aidon hyvän" alasajon jälkeen...Tälläinen esivalta oli muinoin 20-30 vuotta sitten "suurinpiirtein" Suomessa... 


Lähde: Seppo Hauta-aho http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/177166-nyt-tarvitaan-kansannousua

-------------------------

Tässä rikosilmoituksessa saattaa esiintyä asioita, joista kaikesta et tiedä vielä, mutta esim. blogiani ja asiaan "vihkiytyneitä" tutkimalla saat oikeaa tietoa ja heitä on onneksi jo paljon! Mutta todella vähän tuossa 1,1 miljoonassa, n. 20% osassa kansaamme, esivaltaa, politiikkoja, eliittiä, kaiken suvaitsevaisten, jopa synninkin, joukossa...

Isoimman pahan teon, synnin, mitä maassamme Suomessa on tapahtunut, siis jo kauan sitten on Sodoman synti, josta/jonka seurauksena kaikki muu paha/synti maassa, valtiossa alkaa aina sikiämään, kuten Suomessakin siis on käynyt 20-30 vuotta sitten ainakin ja HISTORIA TOISTAA NYT ITSEÄNSÄ JA VAHVISTAA VÄITTÄMÄNI TODEKSI!

Lisää: http://ollihakala.blogspot.fi/2015/11/tyoni-on-periaatteessa-tehty-kiitos.html

-Satakunnan Olli- / Olli Hakala Pori
Deus Protector Noster
Arvokonservatiivi, realisti resisti


Ps. Valtamedioiden ja n. 1,1 miljoonan Suomalaisen "hapatuksesta" ja valheesta huolimatta! Suomen Kansa; n. 80%, n. 4,4 miljoonaa tietää kokemastaaan, näkemästään, on siis sisäistänyt tämän jo aika hyvin!


Vielä henkilökohtainen agenda oikein julkisestikin painotettuna; valitse aito totuus, kun pienen pieni hetki siihen on vielä mahdollisuus, h-hetken jälkeen se "maksaa" paljon enemmän... No, se oli eskatologiaa ja ei enempää siitä tässä.

Ps2. Ai niin, oikeutta itsekään en ole saanut vuosiin, mutta tämä ns. 20%, 1,1 miljoonaa sitä saa pääosin, varsinkin nykyään liberaali humanismin monin agendoin. Siis olen itsekin lukuisten rikosten uhri, edustan myös yli 150.000 Suomalaista, jotka joutuvat työpaikoilla- ja koulukiusatuiksi joka arkipäivä. Laittomat, oikeudettomat potkut sain Winnovasta jo 5/2014, olen siis Porissakin tuon ns. 20%, (1,1 miljoonan) silmissä "merkitty mies" mutta taistoni käydään loppuun asti, tai paremminkin "Hän" minussa taistelee, ihminen yksin ei tätä pitkään jaksaisi, muutamia harvoja poikkeuksia lukuunottamatta. Noin 300 vuodessa työpaikka- ja koulukiusaamisessa päätyy itsemurhaan totaalisen "rääkkäämisen" perusteella. Nyt maassamme on luotu todella suuri uusi uhka Kansalle 3-4 kuukaudessa, jo entisten lisäksi!!!

http://ollihakala.blogspot.fi/2015/10/oikeusmurha-porissa.html
http://ollihakala.blogspot.fi/2015/09/oikeudenkaynti-710-klo-0900-porin.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/joudun-oikeuteen-tyopaikkakiusattuna.html

.

1 kommentti:

 1. Uusi avoin kirje Pääministerille

  Hyvä Pääministeri,
  kirjoitan teille vielä kerran median kautta. Toivoisin, että tällä kertaa luette tämän kirjeen. Jos olen väärässä, voitte vastata minulle. Jos olen oikeassa, voitte sitten ryhtyä toimiin ennen kuin on liian myöhäistä.

  Olette avannut oven turvapaikanhakijoille. Niille, jotka ovat aiheuttaneet turvattomuutta suomalaisille. Suurin osa suomalaisista on erittäin ahdistuneita ja peloissaan. Ei enää kukaan uskalla päästää omaa tytärtään, vaimoaan tai äitiään yksin illalla kadulle. Kohta suomalaiset alkavat etsiä itselleen turvapaikkoja.

  Edelleenkö uskotte, että he ovat hädässä?! Me kaikki tiedämme, että hädässä oleva on nöyrä, kiitollinen, kun apua saa ja tekee parhaansa avustajan hyväksi.

  Jopa Ruotsin pääministeri, joka on aina puolustanut maahanmuuttoa, on nyt myöntänyt, että hän ja koko Ruotsi on ollut naiivi. Mutta Te ette!

  Montako suomalaista pitää kuolla terrorismi-iskussa ja montako suomalaista tyttöä pitää vielä raiskata ennen kuin heräätte ja pistätte rajat kiinni?
  Pakkolakeja voi kyllä säätää kilteille suomalaisille, muttei rikollisille turvapaikanhakijoille!

  En tiennyt itkeäkö vai nauraa, kun kuulin Teidän kertoneen, että raiskauslainsäädäntö on Suomessa ajan tasalla. Maa, joka väittää olevansa edellä kävijä tasa-arvossa. Siinä, pahin naiseen kohdistuvan rikoksen rangaistus voi olla vain ehdollinen vankeus. Itkettävää!

  On täysin eri asia olla suvaitsevainen tai olla sinisilmäinen ja tyhmä. Jos näen kadulla hädässä olevan ihmisen, jolla ei ole ruokaa eikä vaatteita, otan hänet kotiini ja tarjoan hänelle turvan ja kodin. Se on hyvä asia. Mutta, jos näen hädässä olevan tai sen, joka väittää olevansa hädässä ja epäilen, että tämä ihminen saattaisi tappaa minut, räjäyttää kotini tai raiskata minun lapseni ja silti otan tämä ihmisen kotiini, en ole silloin suvaitsevainen vaan tyhmä. Tyhmyydestä sakotetaan. Ikävä kyllä, hyvä Pääministeri, se joka joutuu sakkoa maksamaan on tavallinen viaton suomalainen.

  Nämä eivät ole yksittäisiä tapauksia, hyvä Pääministeri. Itse olette kertonut, että se on väkivallan ja häiriön sarja. Luulen myös, että itse tiedätte, että se on loputon sarja.

  Turkille maksetaan niin, ettei se päästä pakolaisia Eurooppaan. Se on naurettavaa. Jos en halua vastaanottaa epätoivottuja vieraita, silloin oikea ratkaisu ei ole, että jätän oveni auki ja maksan naapurille niin ettei hän päästä heitä minulle. Pikku lapsikin tietää, että oikea ratkaisu on laittaa ovi kiinni, hyvä Pääministeri.

  Jos ei Euroopan rajat mene kiinni ja heti, Suomen rajat on sitten suljettava. Käsittääkseni Suomi on itsenäinen maa ja päättää omista asioistaan. Rikolliset on palautettava heti.

  Kunnioittaen,
  Ashraf Benyamin
  ylilääkäri

  Jos olet samaa mieltä, jaa tämä viesti. Toivottavasti tällä kerta saavuttaa Sipilän.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.