Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 31. joulukuuta 2015

Mene suoraan vankilaan, kulkematta lähtöruudun kautta...

ENNEN YHTEISKUNNAN, "HEIDÄN" TOTAALISTA AGENDAA "GEORGE ORVELLIN 1984 SENSUURIA" VIELÄ TIEDOKSI...

Kiitos tänään tulleesta "joulun ja uuden vuoden ajan lahjasta" pääosin Suomen esivalta, eduskunta, oikeuslaitos, satakunnan käräjäoikeus, oikeudettomat potkut 5/2014 antanut länsirannikon koulutus oy / winnova johtoryhmineen tj:tä myöden, hallituksineen / porin kaupunki ja kaikki porin ja suomen liberaali humanistit, looshilaiset (33 asteen luciferistit varsinkin) ja rebekat etc.


Olen 30-40% uusköyhänä, ex-oikeusvaltiossa suomessa ainakin yrittänyt maksaa sakkoani (25;- jäljellä 275,-) Rupeaa olemaan jo niin paljon ns. maksuohjelmia, että pitäisikö mennä vaan "suoraan vankilaan, kulkematta lähtöruudun kautta...?"
Laki ei ole sama kaikille, se on facta, kun pääosin eliitti suomessa kiertää veroja jopa 13-17 miljardia vuosittain maassamme... Päälle maanpetos invaasiot jne. (agenda 21 ja monet muut 20-30 vuoden ajan suomea alasajaen ja aidot arvot raiskaten.)

Hävetkää, ahneet ja suomen tuhoajat!

Oikeudenkäynti, josta sakon 300,- euroa sain, oli/on täysi farssi, sekä oikeusmurha!

Ps. Kun nyt vääryys käännetään oikeaksi ja päinvastoin parhaillaan SUOMESSAKIN; kysynkin... 


275,- euroa, kuinka monta päivää se olisi minun tapauksessa vankilaa ja voisiko sen suorittaa porissa? Ja saanko varmasti "saman" täyden ylläpidon ja "ymmärryksen"; ilmaiset hyvät ruuat, uudet vaatteet, huonekalut, terveyden hoidon yksityisellä, iphonet, "koulutuksen epäoikeudenmukaisuuden suvaitsemiseen", yms. uudessa "turva paikassani" vankilassa... Olisinko "TURVASSA" yhteiskunnan nyky moraalittomuudelta...???

http://ollihakala.blogspot.fi/2015/12/nyt-iski-iso-masennus.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.