Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 3. joulukuuta 2015

SK; yksi hurmos, monta jumalaa!? Totuutta ja valhetta eli "puurot ja vellit" sekoitetaan liberaali humanismissa...


1. Yksi hurmos - monta jumalaa --> Valhe2. Allahu Akbar, Jumala on suurin. --> Valhe

(Historiallinen facta on, että Muhammed valitsi yhden, (1/360) kolmestasadasta kuudestakymmenestä epäjumalasta, kuu epäjumalan islamin "jumalaksi". Kuu epäjumala allahilla ei ole mitään tekemistä Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan kanssa, vaikkapa nyt jopa paavinvalta on tähän valheeseen lähtenyt mukaan syyskuussa 9/2015!)

3.Erilaisia, mutta silti saman arvoisia. --> Totta

4. Olipa ihminen minkälainen tai mistä tahansa etc, voi mm. synti, "pahat harrastukset" ja epäjumalan palvelus viedä ihmisen eksytykseen ja helvettiin, ikuiseen eroon Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalasta. --> Totta

5. Toivon sydämestäni, että aito Jumalan Sana, Evankeliumi Porin helluntaikirkossa tuottaa hyviä hedelmiä ja Jeshuan (Jeesuksen) Kristuksen Nasaretilaisen löytymisen sydämiin ja vielä aidosti, sillä on laajasti globaalisesti tiedossa myös taqiahian, kitmannin käyttö kafiiria (kuffar) kohtaan aktiivisessa islamissa.

6. Kuu epäjumala allah sanan selityksenä/käännöksenä on monesti jumala, mutta on järkyttävää, jos tätä vääristymää sallitaan jatkossa protestanttisessa suuntauksessa, Porin helluntai kirkossa. Se kuu epäjumala, joka on allah nimen takana on petosta, valhetta ja Paavinkin valhe agendan takana nyt.

7. Puu hedelmistään tunnetaan... Toivon vilpittömästi, että mahdollisemman moni aito turvapaikan hakija löytää aidon tien Jeshuan (Jeesuksen) luokse, sillä Hän on ainoa tie, totuus ja elämä Aabrahamin, Iisakin Ja Jaakobin Jumalan luokse.

8. Tämä ei ole vihapuhetta, rasismia vaan päinvastoin. Olen islamiin tutustunut jo yli 10 vuotta sitten, ja sitä tutkittuani käsittänyt islamin ideologian petollisuuden, mutta moni vilpitön totuuden etsijä muslimi on isoissa määrin (globaalisestikin) löytänyt totuuden Kristuksessa. Rakastan myös maatani Suomea ja omalta osaltani tehnyt työtä jo pitkään kristillisen arvokonservatismin eteen, liberalisoituvassa yhteiskunnassamme.

Amen.

-Satakunnan Olli- Pori
Deus Protector Noster
Arvokonservatiivi, realisti resisti (kuu epäjumalan suhteen)


http://ollihakala.blogspot.fi/2015/11/muslimeille-suomessa-ja-koko-maapallon.html


----------------------------------------


Kallion kirkossa taasen tapahtunutta...


Jumalan palvelus, Kallion kirkko su 29.11.2015

Anteeksi, mutta varsinkin Suomen erittäin sekavan (vaarallisenkin) tilanteen johdosta, katsoin tv 1:seltä juuri äskettäin tullutta 45min toimitusta, sekavin ajatuksin...

Jotain tuttuakin oli, mutta jotenkin niin vapaamielistä, aito aitous puuttuen, teennäistä tekopyhää... Anteeksi vaan, mutta minä koin näin 33 vuoden "taipaleen" kokemuksella. Prameaa oli, julkimoita laulamassa, koruja, meikkejä, musiikkia paljon kuin konsertissa, varmasti tuolla viihtyi jo hyvin liberaaleinkin humanisti!

Mutta oliko Jumala kalkittujen seinien sisällä tapahtuneeseen palvelukseensa tyytyväinen? Minusta palvelu oli lähinnä ihmisten (joulun alun) palvelua?

Missä oli raamatus Jeshua (Jeesus) Kristus Nasaretilainen?
Suola oli aika suolatonta, raamatun Sanaa esillä oli minimaalisesti.

Rahaa tv lähetyksessä pyydettiin muutamien minuuttien välein; "auta kodeistaan paenneita perheitä" 20,- / puhelu. Tarkoittaako tämä Suomalaisia perheitä, sillä tällä invaasiolla vaudilla sekin on todellisuutta.

Musiikissa minua hätkäytti U2:sen pride kappaleen esittäminen...

Pride = Ylpeys (in The Name Of Love = Rakkauden nimessä)

Ylpeys

Yksi mies tulevat rakkauden nimissä
Yksi mies tulevat ja menevät
Yksi mies tulee hänen perustella
Yksi mies kaataa

Nimissä rakkauden
Mitä enemmän nimissä rakkauden
Nimissä rakkauden
Mitä enemmän nimissä rakkauden

Yksi mies kiinni piikkilanka-aita
Yksi mies hän vastustaa
Yksi mies ajautuu tyhjä ranta
Yksi mies petti suudelmalla

Nimissä rakkauden
Mitä enemmän nimissä rakkauden
Nimissä rakkauden
Mitä enemmän nimissä rakkauden

Varhain aamulla, huhtikuu neljä
Shot soi Memphis taivaalla
Vihdoinkin vapaa, he ottivat elämäsi
He eivät voineet ottaa ylpeyttä

Nimissä rakkauden
Mitä enemmän nimissä rakkauden
Nimissä rakkauden
Mitä enemmän nimissä rakkauden

Nimissä rakkauden
Mitä enemmän nimissä rakkauden
Nimissä rakkauden
Mitä enemmän nimissä rakkauden

Ei nimessä rakkauden, vaan Sanan mukaan Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen nimessä!
("He" tekevät globaalisesti myyrän työtänsä, että liberaali humanismi peräinen ja eros rakkaus sekoitetaan monin agendoin, moraalittomin laein, asetuksin, direktiivien etc. avulla Jumalan agapee rakkauden kanssa... Obeliskit (mm. eros rakkaus) ympäri maailman kertoo missä petos on voimissaan...)
http://cuttingedgefinland.tripod.com/cef1874.html


http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=nimess%E4&kirjat=ut

Pride ylpeys on siis myös homouden ja lesbouden liberaalin hyväksynnän takana, rakkauteen vedoton, mutta yksin eros rakkauteen, hyljäten Jumalallinen agapee rakkaus, kuten monilla muillakin sektoreilla nyt tapahtuu... Historian vain toistaessa itseään. Tietyssä eliitissä ylimmillä looshi asteilla tämä tulee myös eteen. Eros obeliskejä ympäri maailmaa löytyy ja saatanallisissa riiteissään ja valoissaan, suosivat eros rakkauden kaikista ylimmäksi irstaudessaan. (Globaalinen "free mason pankkiirien" agendat "lyövät läpi" Kallionkin kirkossa, ja mikään ei ole enään sitä miltä se näyttää ja kaikki vaikuttaa kaikkeen...)

Summa summarum Kallion kirkon tilaisuudesta... Mihin Jeesus unohtui ja kun rahaakin kerättiin, mihin Suomen kansa? Puolethan kirkon henkilökunnasta sanoo "Tervetuloa" kuu epäjumalan edustajat maahamme, rajat auki...

Raamattu, eikä mikään instannssi maailmassa oikeasti neuvo auttamaan "muukalaisia" siten, että itse auttaja maa tuhoutuu... Maassa maan tavalla sanassakin opetetaan, mutta pääosin 30.000 tullutta ei Suomen lakien alle alistu aktiivisessa islamissa, eikä kaikki evankelioidu, spr kieltänytkin, ellei Jumala sitten tee ihmettä...

-Satakunnan Olli- Pori

Deus Protector Noster 

Arvokonservatiivi, realisti resisti


.


1 kommentti:

  1. Suomen ainoa pelastus on enään aito totuus, Sana! Jouko Piho oli Perttu Häkkisen suorassa radio-ohjelmassa YLE Puheessa. Ohjelma on kuultavissa Yle Areenassa osoitteessa
    http://areena.yle.fi/1-3150899

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.