Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Planeetta 7X, ilmestyskirjan tapahtumiako...? Onko asiantuntijoita, materiaalia Suomenkielellä?Onkos ketään tähtitieteilijää, eskatologia (Johanneksen ilmestyskirja etc.) nyt "kuulolla"? Onko ketään tutkinut tälläistä materiaalia niinkuin oikein kunnolla? Sen tiedän factana, että maailman loppu ei tule, mutta maailman "ruhtinaan" (jah-bul-on / lucifer saatana) aika vihdoin loppuu ja alkaa 1000-rauhanvaltakunta, sitä ennen 7 vuoden vihan / valherauhan aika, josta ainakin jälkimmäinen 3 1/2 vuotta on avaruuden/luonnon (+ ihmisen / etc. toimet päälle...) mullistusten kannalta telluksen historian pahin.

25-26.3.2016 radat pitäisi videon mukaan kohdata ja noin 50-60 minuutin "meteori myrsky" joka toistuisi 5kk / 150 päivän päästä elo-syyskuussa samanlaisena 50-60 minuutin "meteori myrskynä" uudestaan...
Viisikuukatta, yhtäläisyyksiä? Ilmestyskirja:
9:5 Ja niille annettiin valta vaivata heitä viisi kuukautta, vaan ei tappaa heitä; ja ne vaivasivat, niinkuin vaivaa skorpioni, kun se ihmistä pistää.
9:10 Ja niillä oli pyrstöt niinkuin skorpioneilla ja pistimet, ja pyrstöissänsä niillä oli voima vahingoittaa ihmisiä viisi kuukautta.

Onko joku siis vihkiytynyt Johanneksen ilmestyskirjan selityksiin/tutkimukseen...? Ja vieläpä Suomeksi Suomalaisille?

Kiitos etukäteen:

-Satakunnan Olli-
Deus Protector Noster
http://ollihakala.blogspot.fi/

3 kommenttia:

 1. Kyllä Olli Maailma on nyt KOVILLA. Koska ei millään johtajat halua ymmärtää. Etteivät voi saada käyttöönsä "epäjumaliensa voimaa" ydinvoimaa. 2008< Uraanin kaivuut loppui seinään, kun energiapositiivinen uraani lopullisesti loppui. Venäjän Putin ei enää suostunut kaivamaan uraaneja USA:n käyttöön energianegatiivisesti. 2010 Venäjä lisäksi kielsi enää toimittamasta 50% maailman uraaneista ydinaseitten purusta kiloakaan aseitten riisunnasta. Tilanne kiristyy nyt äärimmilleen.

  Koska USA ei saa uraania aseisiinsa. Eikä Venäjälläkään uraania riitä. Kuin muutamaksi vuodeksi piirittämäänsä Kazastania tuhoten! Olli, nyt t o s i a a n eletään koko maailmalla veitsen terällä! Kesällä täyttyy Raamatun 49 vuoden jakso, kun Israel pääsi viimein takaisin Salomonin Temppelivuorelleen. Seuratkaa erityisesti koska päättävät keinotekoisella maanjäristyksellä tuhota Al Aqsa moskeija. Siitä alkavat tapahtumat TODELLA mennä eteenpäin.. .

  VastaaPoista
 2. Niin Arto, kovat on ajat, Suomi on kulminaatiopisteessä monintavoin, on Suomen "etsikkoajat"!

  https://www.facebook.com/olli.hakala.7
  https://www.facebook.com/Olli-Hakala-Satakunnan-Olli-kunnallisvaalit-2017-169238789756946/?fref=ts
  http://ollihakala.blogspot.fi/
  https://www.youtube.com/channel/UCJ1hjMC_37HWVmAyZYYgVFg
  https://www.facebook.com/groups/224174243936/?fref=ts
  https://www.facebook.com/Jeshua-Kristus-Nasaretilainen-214804151871116/?fref=ts
  https://www.facebook.com/EettistenSaantojenValvontaRy/?fref=ts

  VastaaPoista
 3. https://www.youtube.com/user/artolauri

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.