Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Kansanäänestyksen järjestäminen Suomen EU-jäsenyydestä


REALIAIKAINEN TILANNE SEURANTA...

Kannata tästä:  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2058

11 kommenttia:

 1. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2058

  VastaaPoista
 2. Paavon aloite koski Suomessa käytettyä rahaa: euro vai markka.

  Tämä aloite koskee Suomen Eu-jäsenyyttä.

  VastaaPoista
 3. Hyvää Jussia, älkää ryypätkö liikaa, sekä onko tämä viimeinen rauhan ajan "jussi" Suomessa tällä menolla...?!

  "Jussi" tekstiksi Eero Kavaston uusin...

  Terveisin: -Satakunnan Olli- Deus Protector Noster!

  -------------

  KAUPPAKAMARI-LEHTI - CHAMBER OF COMMERCE MAGAZINE

  Julkaistu 23.06.2016 07:50

  KAUPPAKAMARI-LEHTI - CHAMBER OF COMMERCE MAGAZINE

  Alla on Satakunnan Kauppakamari-lehden juttu 2/2016, joka sopivasti tuli ulos juuri ennen juhannusta. Juttu on sen verran pitkä, etten laita sitä tähän kokonaan, kun ette te muutenkaan lue mitään mikä kestää yli puolitoista minuuttia. Matti Hyyppä, armoitettu toimittaja ja viisas mies, on tehnyt oivan haastattelun, joka sopivasti hämmentää kaiken maailman vapaamuurarien ja muiden tirehtöörien mielenrauhaa, puhumattakaan aivan tietoisesti lehteen haluamastani valokuvasta, jossa patseeraan kuningatar Elizabethin kuva ja tekemäni vanhan Salon kaupungin vaakunaristipistotyö toisessa kainalossa ynnä tiätty Onnelline siunattu porilaine-paita päällä niin että yksi kuva puhuu ainakin kolmesta eri asiasta enemmän kuin mitkään sanat. Sitä paitsi tälläsin sekä Saulille että Karille Kultarantaan ja piispantaloon omat kopionsa jutusta, passa på!

  No ni, tässä tämä juttu on:

  Uskonto ei ole suosittu keskustelun aihe

  Suomalaiset saisi varmasti helposti saunaillassakin hiljaisiksi kysymällä heidän suhteestaan Jumalaan. Siis saisi, jos joku uskaltaisi kysyä. Koko aihetta pidetään arkaluontoisena, henkilökohtaisena, vanhanaikaisena, vaikeana, mielen pahaa oloa aiheuttavana, myöhemmin elämässä ajateltavana ja/tai epätieteellisenä epärelevanttina asiana.

  Tuttu herättäjä
  Yksi Suomen luterilaisen kirkon nykyistä tilaa arvostelevista on Kullaan entinen kirkkoherra, rovasti Eero Kavasto, joka kylläkin pitää itseään kirkon kilttinä poikana, mutta antaa rakkauden tähden sanan ruoskan heilua milloin meitä syntisiä, milloin arkkipiispaa, milloin tasavallan presidenttiä suomien. Eero Kavasto edustaa sitä vieläkin laajaa uskovaisten joukkoa, joiden uskon perusteisiin ainakin varttuneemmat suomalaiset ovat voineet rippikoulussa tutustua - jos ovat jaksaneet perehtyä siihen tai ovat siitä jotain ymmärtäneet. Ensin muutama sana tästä persoonasta, joka omien sanojensa mukaan "haluaa kaivaa verta nenästään, että ihmiset heräisivät".
  - Olen syntynyt 1949 Karjalohjalla , josta jo nuorena muutin Naantaliin. Sedälläni oli nimittäin ravintoloita, joista yksi oli siellä. Isäni toimi hotellin vastaavana hoitajana, kunnes vuokrasi Hotelli Salon itselleen. Nuoruudessani viinaa oli joka paikassa. Kyllä sitä tuli sitten käytetyksikin. Siellä sitä istuttiin kaljalla nykyisen tasavallan presidentinkin kanssa. Uskoon tulin Amerikan matkallani 1969. Kaikki kaverini olivat tosin varmoja, että pian tulen taas kaljalle. En todellakaan mennyt.

  Keskeiset teesit
  - Kirkko ei enää pohjaa sanomassaan täysin Raamatun sanaan. Eksegetiikan mukaisesti sanoja on alettu tulkita "aikaan sopivasti". Ikään kuin Raamatun sanomaa voitaisiin muuttaa demokratian pelisäännöillä. Kyllä minäkin tietäisin, miten kirkot saataisiin täyteen kansaa, mutta samalla tie Helvettiin levenisi. Muutetaan kirkot edullisiksi pelisaleiksi ja ilotaloiksi, joista aina lisäksi löytyy paikka paitsi lapsille myös pedofiileille. Emme kai me nyt sentään yritä äänestyspäätöksellä muuttaa maan kiertonopeuttakaan. Hulluudellakin on ollut rajat, ainakin tähän mennessä.

  VastaaPoista
 4. B) osa

  - Ei ihminen voi päättää tulevansa uskovaiseksi. Hän voi vain vastata Jumalan kutsuun silloin, kun se tulee. Synnin tunto on tässä hyvä mittari – nyt kutsu tuli. Kirkko ei paljoa enää nykyään synnistä puhu, se on ihmisistä epämukavaa ja vähentää kirkossa käyntiä. Höpö höpö – kirkon pitää nimenomaan tukea Jumalan työtä synnintunnon jalostumiseksi parannukseksi.
  - Jos syntiä ei ole, mihin sitten tarvitaan pelastustakaan. Kristus kuoli ristillä meidän syntiemme tähden. Koko kuolema oli turha, jos syntiä ei ole.
  - Kirkko korostaa, että Jeesus varoitti tuomitsemasta. Se on totta, mutta miksi aina unohdetaan lauseen jälkiosa, joka kuuluu ...mene, mutta älä enää syntiä tee.
  - Kun suvaitsevaisuudesta tulee uskonnon keskeinen sisältö, kumartelemme joka puolelle. Kirkko muuttuu myös eräänlaiseksi sosiaalihuollon aputoiminimeksi. Kehityksessä on jotain hyvääkin, mutta kun kirkon päätehtävä hukkuu meluun ja melskeeseen.
  - Pelastus tulee edelleen armosta, ei ihmisen hyvistä töistä. Parannuksen teko on kaiken perusta, ei turhat löpinät vaikkapa kodin luovuttamisesta hädän alaisille, paitsi että eiku en luovutakaan.

  Innokas plokisti
  Eero Kavasto on kirjoittanut kirjoja – viimeisimpänä Rovasti, joka ei etene varovasti: Plokit Eero Kavasto. Internet on tärkeä herätyksen työkalu. Hän on myös innokas lehtijuttujen kirjoittaja ja yleisönosastojen "kauhu", jopa niin että kirjoituskieltojakin on annettu. Voimakas herätysravistus on kohdistunut tasavallan presidenttiin, arkkipiispaan, valtiovaltaan, kirkkoon, salaseuroihin (vapaamuurarit, odd fellow jne) ja Euroopan unioniin muutamia mainitakseni.
  - Se nyt vain on niin, että tyhjyyttään kumisevilla sanoilla ihmiset, Suomi ja maailma eivät pelastu. Olen elämässäni nähnyt kaksi näkyä. Ensimmäinen päättyi ääneen "vain uskovien esirukoukset estävät tuon aallon romahtamasta teidän päällenne". Toisessa kolmen vuoden takaa mustat aallot olivat jälleen uhkaamassa Suomea. Nyt on heitettävä romukoppaan sovinnaisuus, empiminen, pelkuruus ja hyssyttelevät tavat. Ihmisiä on ravistettava, että he heräisivät.

  Eero Kavasto on myös armoitettu humoristi. Vakavuuden ja leikinlaskun raja on hänen kohdallaan välillä arvailujen varassa. Mainio on hänen siteerauksensa viimeisimmän kirjansa alussa, jossa myöhemmin kansanedustajaksi valittu Timo Harakka kirjoittaa helsinkiläisessä lehdessä vuonna 2012: "On täysin mahdollista olla yksin oikeassa".
  - Tairakkos tuotakaan sen selevemmin sanua.

  Hyvää Juhannusta!

  SUMMARY

  Our Province Chamber of Commerce Magazine made a three-page interview of me with the usual rhetoric scolding the Freemasons, the Archbishop, the President, the downward fate of the European Union and the miserable whereabouts of the church, just to mention few of my topics.

  This brings hope to my struggle: There are people who follow my thoughts even from a distance and when the time is right they speak out their innermost feelings up to the extent they are ready to print a story that is bound to stir the audience at least up to a certain level.

  All this serves my cause. All this serves God´s cause. Thank you, God for preparing this kind of an opportunity - and me doing nothing!

  Happy Midsummer´s Eve!

  http://www.kavasto.net/index.php/ertsin-eka/1471-kauppakamari-lehti-chamber-of-commerce-magazine

  VastaaPoista
 5. Olli Hakala blogi: http://ollihakala.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Periaatteessa kun Suomi on kansallisessa hätätilanteessa monien valheellisten agendojen, globaalien 33 asteen loosi valheiden takia, Suomi voi ilmoittaa eron eu:sta vaikka välittömästi! Ei tässä mitään äänestyksiä tarvitsisi odotella! Oikeiden, aitojen päätösten tahtotilasta ja Suomen pelastumisesta tässä on nyt jo kyse!

  VastaaPoista
 7. Virkamiehillä on laillisesti sovitut palkat ja indeksisidotut vielä!? Ja ne on ikuisia tänään ja vielä!! Kansanäänestys uudesta/vanhasta! kuntiin kansanäänestys joss vain kunnassa kirjoilla olevat ja ulkomailla asuvat kuntalaiset saa ottaa osaa! Kuntalaiset saa valita omat virkamiehet vuoisittain! Ja antaa kenkää heti ilman laskuvarjoja ilman mitään syytäkin! Kunhan äänestys luku saadaan niin isoksi että vähintään 2/3 on mukana äänestysikäisistä!! Tää on suoran demokratian mahtia! Mitä olemme valmiit maksaan ja kelle että saamme ruokamme Lapsille ja vanhuksille onko tietoa? Eikö sen saa halvemmalla lähi ravintoloista ilman välikäsiä! Koulut vois ottaaa sen jakelun vanhuksille ja päiväkoteihin! Saisivat sillei kesäloma rahaakin?!? Opettaa nuoret huolehtiin Vanhuksista ja Lapsistakin! J:ne

  VastaaPoista
 8. JAKOON! Porin Puskaradio free https://www.facebook.com/groups/1723599144587025/

  VastaaPoista
 9. http://blogit.mvlehti.net/satakunnanolli/2016/07/03/mark-zuckerberg/

  VastaaPoista
 10. Suunta esivallassa näyttää tosi huonolta joten... http://ollihakala.blogspot.fi/2013/07/survival-lumo-85.html

  VastaaPoista
 11. http://ollihakala.blogspot.fi/2016/08/soros-tutki-jo-itse-suomessakin-on-jo.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.