Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 2. kesäkuuta 2016

Max Roth ja vaakassa "heidän" jopa 40 miljardin veronkierto vuosittain Suomessa + plutonium talous jne....Jos aktiivisen islamin esille tuonti ja Suomenkin rakenteellisen korruption, mm. 33 asteen loosiväen, ja globaaliset mahtisukujen agendat tuodaan esille, mm. agenda 21, "väestön siirrot"!


Aitoa demokratiaa ei ole ja kansa hädissään yrittää herättää pääosin ylpeytyneen ja ahneutuneen esivallan, liberaali humanismin ja okkultismin hapatuksesta, ja historian vakavasta toistuvuudesta nyt Suomessakin!

Ja siitä 4 vuotta linnaa, sehän voittaa jo Seppo Lehdonkin oikeusmurhan 2v 4kk ehdotonta kirkkaasti... Pian yli 80% Suomen kansasta tällä menolla, vajaa 5 miljoonaa istuu sitten 4 vuoden kakkua vankilassa?!!

Yli 80% kansasta jo tietää petoksen laajuuden maassamme, miksi on niin vaikeaa ottaa Niiniveen kaupungin esivallasta mallia, historiasta se löytyy!


Miten on presidentti Sauli Niinistö ja arkkipiispa Kari Mäkinen... sallitteko te SUOMEN ESIVALLASSA mm. 33 asteen "free pride masonistien" tuhota Suomen maan totaalisesti epäjumalan (jah-bul-on) luciferin saatanan valheen ja petoksen avulla???!

Pasifistina, arvokonservatistina hirvittää Suomen esivallan toiminta... Sama em. yli 80% Suomen kansa haluaisi olla itsenäinen, puolueeton maa... Mutta "he" globaalit loosien "valekuninkaat" itsensä mammonasta pettäneet, riittien ja valojen kera, kirjoitusten mukaisesti, haluaa itsenäiset valtiot ja rajat tuhota, ja paljon muutakin pahaa, aidon Sanan vastaisesti, eskatologisesti ennalta tietäen...

-Satakunnan Olli-
Deus Protector Noster

Suomen kansa, alammeko vajaa viisi miljoonaa "pakkaamaan laukkujamme" vankilaan... Vai turvaudummeko Presidentti Kyösti Kallion tavoin...?! Joka tapauksessa näyttää siltä, että Jumalan ihme voi maamme enää pelastaa...  http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/on-rukouksen-aika-suomen-puolesta.html
 

http://mvlehti.net/2016/06/02/max-rothia-uhataan-4-vuodella-vankilaa-syytteena-torkea-kansankiihottaminen/

http://ollihakala.blogspot.fi/2011/05/presidentti-tarja-halonen-entas-seppo.html


https://www.facebook.com/Vapauttakaa-Seppo-Lehto-109407259140578/?ref=ts&fref=ts

http://ollihakala.blogspot.fi/2016/06/suomi-sekoaa-kaikilla-rintamilla.html


http://blogit.mvlehti.net/satakunnanolli/2016/02/20/loysin-n-15-vuotta-vanhan-helmen/ 
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.