Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 18. kesäkuuta 2016

THE LAST REFORMATION / VIIMEINEN USKONPUHDISTUS

Tämä ansaitsee uusinnan maaliskuulta!
Sinulla on vapaus valita!
Aidon totuuden ja valheen väliltä!

Todistettavasti olemme jo nähneet Suomessakin, globaalisen petostelun, monin mm. 33 asteen loosi agendojen saatanallisen sikiämisen saavuttaneen Suomessakin 20-30 vuodessa pääosin kaiken maassamme! Maamme esivalta, oikeuslaitos, hengellinen sektori, siis kaikkialla rakenteellinen korruptio, liberaali mädätys, traditiot ja kaikkinainen petosteleva hapatus...

Mutta nyt on aika, sillä myös "ehtookasteet" lisääntyvät ja päivä jota aito maailman laajuinen seurakunta odottaa, siis Suomenkin aito seurakunta, pääosin pilkan jne. keskellä, odottaen eskatologista täyttymystä, kaiken ennalleen asettamista!

2-3 kertaa Jumala kutsuu jokaista ihmistä elämänsä aikana, ei enempää, mutta sinun on vapaa valinta, kuten historiankin kautta voi todeta... Totuus vai valhe, hyvä vai paha, ylpeys vai nöyryys, ahneus vai laupius, 33 asteen noituus/okkultismi vai uudestisyntynyt Pyhästä hengestä etc...

Mieti vielä kerran... maailman ruhtinas saatana lucifer (jah-bul-on), pettävine mammonineen, riitteineen ja valoineen (Jopa yli 4000 erilaista lohkoa ja lahkoa korvikkeena telluksella...) vaiko Jeshua (Jeesus) Kristus Nasaretilainen!?
OMAT VIRHEET / HYVEET ETC. KAUTTA ELÄMÄNI + HENKISTÄ, HENGELLISTÄ, USKOA, POLITIIKKAA, HISTORIAA, USKONTOJA, HUMANISMIA, LIBERALISMIÄ, OKKULTISMIA, LOOSEJA, NEW AGEA JNE. PALJON KAIKKEA ON TULLUT TUTKISTELTUA... MUTTA, LOPPUJEN LOPUKSI, JÄLJELLE JÄÄ VAIN... ON VAIN YKSI TIE, TOTUUS JA ELÄMÄ

En ole kahteen vuoteen itkenyt (16.3.2016) niin paljoa kuin tätä filmiä katsoessani, ilosta ja elämäni 33 vuotta "uskon tiellä" kaikkine kipuineen, taisteluineen, epäonnistumisineen, synteineen etc. vain "vilisee" tajunnassani... (myös toki hyvätkin hetket!) Tässä on todellinen, aito ratkaisu maailmalle, Euroopalle, Suomelle, Porille ja siis aivan kaikkiin ongelmiin!!! Jeshua (Jeesus) Kristus Nasaretilainen Elää! Tekstitys löytyy myös Suomeksi! (cc) Vot tallentaa sen myös koneellesi. (suosittelen) Jos et halua laittaa sähköpostiasi, voit painaa skip.

Elokuvaan tästä:
https://thelastreformationmovie.com/Torben Søndergaard pioneerikoulu:
https://www.youtube.com/watch?v=hyidpGE9zEo&list=PLbqka-jXIZE98t-tEKS8W94YSmAgZPe7s

About the movie

In August 2014, Torben Søndergaard and filmmaker Lebo Akatio were traveling to the USA for a discipleship training weekend. On the way, they felt God spoke to them to make a movie. Not just a short movie that would simply show the trip – but a big, feature-length movie. A movie that would show how the church is in need for a new reformation. When they arrived in the USA, they bought the necessary equipment and started the work. During that trip and the trips that followed, they were able to capture impressive miracles and things that had never been shown in any movie before. The message is also quite different from similar movies that are out there. This movie will be part one of a series of three and the work for the second movie has already begun.
This movie is special in every way. There was no plan, there was no budget – only a few people and the guidance of God. It is a movie to tell the world about a movement that is going on in our time – now also in the western world. It’s a movement of people who have a burning heart for this world. These people see that this dying world needs Jesus Christ, but it’s so hard to reach people. They discovered that people made things too complicated a long time ago. They see that if we go back to the gospel, as it was presented in the Book of Acts, we will see the same things happening as in the time of the first disciples.
To read more about how this documentary came into existence, we recommend you to read about Torben Søndergaard and Lebo Akatio.


Tietoja elokuvasta
Elokuussa 2014 Torben Søndergaard ja elokuvantekijä Lebo Akatio olivat matkalla Yhdysvaltoihin  opetuslapseuskoulu viikonloppuun. Matkalla he tunsivat, että Jumala puhui heille; tehkää elokuva. Ei vain lyhyttä elokuvaa, joka yksinkertaisesti näyttää matkan - vaan suuren, kokoillan elokuvan. Elokuva, joka osoittaa, miten seurakunalla on tarvetta uudelle uskonpuhdistukselle. Kun he saapuivat Yhdysvaltoihin, he ostivat tarvittavat laitteet ja aloittivat työt. Tuolla matkalla ja seuraavillakin, he pystyivät tallentamaan vaikuttavia ihmeitä ja asioita, joista ei ollut koskaan esitetty mitään ennen elokuvaa. Viesti on myös aivan erilainen kuin lähinnä vastaavan tyylisissä elokuvissa. Tämä elokuva on osa yksi, kolmen sarjasta, ja työ toisesta elokuvasta on jo alkanut.

Tämä elokuva on erityinen kaikin tavoin. Ei ollut mitään suunnitelmaa, ei ollut budjettia - vain Jumalan ohjauksessa. Se on elokuva, joka kertoo maailmalle Jumalan "ehtoo kasteesta", joka on meneillään nyt ajassamme - nyt myös länsimaissa. Se on toimintaa, joilla on palava sydän apostolien tekojen kaltaisesti, maailman ihmisiä kohtaan. Nämä ihmiset näkevät, että tämä kuoleva maailma tarvitsee Kristusta, ja on niin vaikea tavoittaa ihmisiä. He havaitsivat, että ihmiset tekevät asioita liian monimutkaisesti, jo liian kauan. He näkevät, että jos palaamme evankeliumiin, se joka esiteltiin kirjassa, apostolien teoissa, näemme samoja asioita tapahtuvan, kuin ajassa ensimmäisesten opetuslapsienkin.
Jos haluat lukea lisää siitä, miten tämä dokumentti syntyi, suosittelemme lukemaan Torben Søndergaardia ja Lebo Akatiota.

---------------------

http://ollihakala.blogspot.fi/2016/06/viimeinen-yritys-sekulaari-suomi.html


.

2 kommenttia:

  1. HUOM! KAIKKEA MATERIAALIANI SAA JAKAA...

    VastaaPoista
  2. En aivan kaikessa ole samaa mieltä Torbenin kanssa. Ottakaa se mikä hyvää on ja yhteneväistä kirjoitusten kanssa loppuun asti. Jeesus tulee olla kaiken keskipisteenä.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.