Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 26. lokakuuta 2016

PRESS-CARDInsesti-isän oikeudenkäynti Oulussa 26.10.2016 https://www.youtube.com/watch?v=FQ4CF2J0gOg

Jaahas, mitä se pressi-kortti oikein vaatii...? Puuttuu pääosin tekniikka, toimiva edullinen kulkuneuvo ja/tai kuljettaja avustaja, ja "pääoma" muihin pakollisiin kuluihin, muu "tarvittava" on... Olisiko tämä se tuleva työni myös...?!  Olisiko tukijoita tai työnantajaa tiedossa kellään Porissa, Suomessa tai ulkomailla? Olen käytettävissä siis. (arvokonservaatiivin arvoin.)

-Satakunnan Olli-
Porin Muutoksen puheenjohtaja
ETVK hallituksen jäsen

Saa jakaa...

6 kommenttia:

 1. Suoraan insesti oikeudenkäynti salista...
  https://www.facebook.com/junes.lokka/posts/732143773603397

  VastaaPoista
 2. Eipä paljon historiaa, geopolitiikkaa, okkultismia (looseja), Sanaa, globalismin mädätystä tarvitse tutkia maassammekin, kun näkee, että tällä menolla Suomen tulevaisuus on huono!

  Suomen kansa 90%, 5.000.000 miljoonaa on nyt niin monen realisoituvan uhkan alla, esivallan 30 vuoden mädättämisen takia, että todellakin tarvitsemme turva-alueen ja/tai turvapaikan ja turvaajan... Maamme esivalta kaikkineen on pääosin täysin hulluuntumassa! Suoranainen kansamme, maamme itsetuhonta käynnissä, monilla saatanallisen ovelilla petoksilla! Oulun insesti isän oikeudenkäynti on jo melkoista touhua... Suomen kansa on päästävä turvaan ja aidot kristilliset arvot on turvattava, palautettava pikaisesti! Onko se turva kuvan mukaisesti, vai jossain muualla, jää nähtäväksi! (Niiniven kaupungin kaltainen historiallinen kääntymys päivä päivältä epätodennäköisempää, mutta mahdollinen vielä?!)
  https://ollihakala.blogspot.fi/2015/10/turva-alueita-kaupunkeja-eusta-irti.html

  VastaaPoista
 3. Porin Puskaradio free!
  Hei Porilaiset, Satakuntalaiset... (Ja muutkin Suomalaiset.)
  https://www.facebook.com/groups/1723599144587025/

  VastaaPoista
 4. Tutkittavaksi "Tiitisen" lista...? 1986 on tapahtunut "kaikenlaista"... https://www.youtube.com/watch?v=0SnQ3QuGwtE

  VastaaPoista
 5. Tutkittavaksi oikein mielellään: http://www.kotipetripaavola.com/lopunajanvaaravanhurskaus.html

  VastaaPoista
 6. Vapaamuurarit ja varsinkin 33* loosi "kawerit" ovat Suomen historian aikana tehokkaimmin maatamme, esivaltaamme mädättäneet!

  Sanotaan myös; "te hukutte, koska teiltä puuttuu aito tieto"! Olen myös Jeeuksen ja apostolien ewankeliumia säännöllisesti pitänyt esillä ja maailma sitä toki vihaa ja sen olen saanut myös "tuta"!

  Halleluja, Jumalan totuus on teidät tekevä todella vapaiksi ja se myös tarkoittaa, että on hyvä tietää, hallita maallisetkin ns. "totuudet", jotka itseasiassa ovelasta ovelaakin valhetta ovat, kuten seuraavassakin linkissä, todistettavasti on, koko n. 100 vuotisen Suomen historian ajalta, ruotsista tietysti tulleena... (kuva 7) Petoksien petosta, okkultismia! (lokakuun ja marraskuun Hymy lehden listat mm. masoneista, 7500 kpl + jäsenyytensä salanneet piispoista asti jne. !) http://ollihakala.simplesite.com/425879141/4260337/posting/salainen-paikallisloosien-rituaali-kokousk%C3%A4skirja-1922

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.