Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 2. lokakuuta 2016

"-SATAKUNNAN OLLI- EHDOKKAANA VALKOISEEN TALOON..."Kevynnystäkin joukkoon... "Heh, heh... Valkoinen talokin otti lopulta Suomesta mallia ja kriminalisoi myös "pahaveli" loosi noituuden, sekä halusi palkita... Katso kuvan teksti... ;)"
http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

Mutta asiaan, joka kestää päivän valoa!


Suomi Finland, jota hallitsee pääosin muutama sata ISOA harhaan johtajaa, mukaan lukien: -Noin 100kpl 33 asteen free pride masonistia, ja tuhansine alempi asteisten marionettien joukkio riitteineen ja valoineen henkensä uhalla... -Lisäksi odd fellowslaisia, ritareita, opus deitä, vatikaanin (ekumenian petoksen) naisen (Maria) palvojia, jesuiittoja, (+nais) piispoja, (+nais) pappeja, (+nais) pastoreita, rebekoita, väärää "tasa-arvoa", monenlaista new agea, liberaali humanismia, "sorosilaista" mädättämistä, lisääntyvästi judaismia, talmudismia, koraania, ja sitten lions ja rotaryt mm. "karjamarkkinoina" yksilöiden etsinnässä okkultismiin jne. jne...
Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala ("lihaan" tullut Jeesus kristus Nasaretilainen) On siis pääsin syrjäytetty Suomen esivallasta aito oikeus, laki, evankeliumi, raamattu asumisen rajoineen ja nyt viimeisenä petoksena, homo ja lesbo mädätykseen jälkeen tuli vielä karmein, siis agenda 21! Pahempaa on tulossa eskatologisesti, Sauli Niinistö ja Kari Mäkinen, ellei Suomi pikaisesti tee "Niiniveen kaupunkeja"!!!
"Hyvin" on globaalissa, sitten ihan koko maapalloa hallitsevissa kokouksissa, saatanalliset suunnitelmat suunniteltu, päämäränä vain 500 miljoonaa asukasta tellukselle, ja se on saatanan suunnitelma, jotta Jumalan antamat raamatun Sanan kirjoitukset, ennustukset eivät kävisi toteen. (varsinkaan evankeliumi) Saatana on siis Suomenkin esivaltaa, ministeriöitä, virkamiehiä, virkanaisia pettänyt, kaikella valheen ja loosi okkultismin voimalla, plutonium taloudella, poliittisella- ja loosi korruptiolla, vallalla, rahalla ja loosi riitein ja valoin, luciferille, joka on varastaja, valehtelija ja tappaja. Ja näin on vaikka "jari roska tervo" väittäisi mitä "paskaansa" liberaali humanismin, "heidän" omistamansa valtamediankin kautta, yhtenä ääni/ääri torvena... ------------------------- Tarkkaavaiset lukijat ovat huomanneet sen, että aluksi käytin 20%, 15% ja nyt 10% lukuna, jotka ovat reiluna vähemmistönä Suomen moraalisen selkärangan, Suomen ja Suomen kansan tuhonnan takana. Ihmisviisauden ja ihmisten erilaisten ideologien, ihmisten keksimien uskontojen, politiikan, liberaali/sekulaari humanismin ja okkultismin petoksessa on max. 10% n. 500.000 Suomalaista, ehkäpä vieläkin vähemmän! Eli tuo alussa mainitsema ISOT harhaan johtajat, piskuinen joukko rahan vallan, on yhteydessä globalismin hämähäkin seittiin, maailman todelliseen hallitsijaan, saatanaan luciferiin, joka muodostuu monista erilaisista "toimijoista" maapallolla, takana kuitenkin sama saatanallinen henki ja okkultismi, sekä monilla julkisilla ja salaisilla siteillä, taustalla se, että isosta rahasta voit myydä vaikka "äitisi" ja jopa myydä ja tuhota Suomi ja Suomen kansa todennäköisesti yli 90% prosenttia, yli 5.000.000 ihmistä monenelaisin moraalin, oikeuden, lain rikkomin sopimuksin ja agendoin!


-----------------------
Tällä menolla siis varmasti sotaa ja ordo chaosta lisää tulossa... Naisilla, tyttärillä, lapsilla, lasten lapsilla on todella ankea tulevaisuus, MIETTIKÄÄPÄ AHNEET RIKKAAT JA ESIVALTA nenäänne pitemmälle. Vaiko taqiahialla ja kitmannilla vaan kansamme 5.000.000 petätte? Ja käytin uutta termistöä, kieltä, jonka väitätte "rikastuttavan" itsenäisen, kansallinen Suomen?! Kansan kokemukset ja vaihtoehto mediat kertoo toista!
-Satakunnan Olli- Deus Protector Noster

http://ollihakala.blogspot.fi/

  Todiste n. 100 vuoden takaa maamme suurimmasta mädätyksestä, ilmeisemmin ruotsin kautta tulleena...
http://ollihakala.blogspot.fi/2016/09/salainen-paikallisloosien-rituaali.html.

2 kommenttia:

 1. Vaikeat ajat on nyt, esivallassa, sekulaarilla sektorilla kaaos, samoin on hengelliselläkin sektorilla...

  Mauno Mattila: Minkälaista palautetta Mielipide ohjelmasta tuli, mitä ohjelmassa jätettiin kertomatta ja onko kaikki nuhtelu paholaisen työtä?

  "Veljeni, jos joku teistä eksyy totuudesta ja hänet joku palauttaa, niin tietäkää, että joka palauttaa syntisen hänen eksymyksensä tieltä, se pelastaa hänen sielunsa kuolemasta ja peittää syntien paljouden." - Jaakob 5:19-20

  Uusin: https://www.youtube.com/watch?v=Dvhcg6EsiEE

  ----------------------------

  Tutkittavaksi: TV7 maanantaina 26.9.2016 klo: 21.00 käsittelee mm. tätä TV7 - Suomen suurin eksyttäjä.. https://www.youtube.com/watch?v=PY4-5_VYXaU
  http://www.tv7.fi/vod/player/55075/
  https://www.facebook.com/DaeronCuarBeriothien?fref=ts

  Koen , että kaikella valheen voimalla Suomea tälläkin sektorilla mädätetään, kallistun kuitenkin Sanan ja Maunon puolelle, itse nähtyäni tätä hengellistäkin "skeneä" aivan riittävästi jo 34 vuodessa, Suomessa...

  Antakaa anteeksi, en halua ketään tuomita, mutta Sanan aito totuus myös velvoittaa, paavali (Jeesus) uusitestamentti opettaa näistäkin todella hyvin, ei niinkään vajavaiset Hakala, Ojares, Mattila jne... Ollaan Sanassa ja Kristuksessa kiinni, hetken vielä kestäkäämme, YHDESSÄ, Kristuksen ruumiissa toisiamme tukien ja kaikkianainen hapatus olkoon kaukana meistä... Epätäydellisinä kuitenkin kilvoitelkaamme juoksussamme, oikeassa tiedossa, opetuksessa, missä vaiheessa sitten kasvussa olemmekaan, Jeesuksen sovintoveressä kiinni loppuun asti roikkuen, lopulliseen "lihamme" lunastukseen asti, ja kerskatkaamme Herrastamme Jeesuksesta yksin, ettei mikään "liha" kerskaisi... Siunausta kaikille veljille... (siskoillekin)

  Etenkin nyt Maunolle... Jatka työtäsi <3

  Armahdettu syntinen, Kristuksessa kilvoitteleva:

  Olli Hakala Pori / Deus Protector Noster
  http://ollihakala.blogspot.fi/
  http://ollihakala.blogspot.fi/2016/08/yli-30-vuotta-ollut-uskossa.html

  VastaaPoista
 2. Valmistaudu vaikeaan aikaan -01 https://www.youtube.com/watch?v=Zi9SyKuJzr4

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.