Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 4. lokakuuta 2016

"SUOMI KERJÄÄ TUHOANSA" -SATAKUNNAN OLLI- // KAUPUNGINJOHTAJA - CITY MAYOR / EERO KAVASTO PORI

Porissa ongelmia, ja onko niitä koko Suomessa...?! On ja isoja, mutta Eero ensin, kommentoin sitten lopussa...

--------------

Rovasti Eero Kavasto / Pori:

KAUPUNGINJOHTAJA - CITY MAYOR

Jassoo, taas se Kavasto kurmoottaa tuota meidän hyvää kaupunginjohtajaamme Aino-Maija Luukkosta, mitä pahaa hän on hänelle tehnyt - paitsi että ei ota häntä vastaan.

Joo, eihän se Aino-Maija tässä mikään suuri tekijä ole. Hänen takanaan olevat joukot vain ovat.

Kuunnelkaapas tätäkin sähköpostia, jonka tässä sain jo pari viikkoa sitten, mutta en ole löytänyt sopivaa väliä sen käyttämiseen:

"Vainot ja vihat alkaa käsittääkseni aina Jumalan hylkäämisestä. Kun lukee Vanhaa testamenttia, kääntyi Jumala kansaansa vastaan aina, kun he hylkäsivät elävän Jumalan ja kääntyivät palvelemaan epäjumalia. Samaten käy meille kristityille, kun hylkäämme elämän sanan Jeesuksen ja alamme palvomaan ihmistä luonnottomine himoineen ja haluineen ja nämä vainoajat ja “palvojat” nousevat omasta keskuudestamme, suvaitsevaisuuden kaapuun kietoutuneina, joka on silkkaa välinpitämättömyyttä.

Jeremia 36:6-7 ​ Mene sinä ja lue kirjakääröstä, jonka olet kirjoittanut suoraan minun suustani, Herran sanat kansan kuullen​. Ehkäpä he rukouksessa lankeavat alas Herran eteen ja kääntyvät kukin pahalta tieltään. Sillä suuri on viha ja kiivastus, jolla Herra on uhannut tätä kansaa​."

Aino-Maija, en minä sinua jahtaa, vaan niitä VOIMIA sinun takanasi, jotka saavat sinut pelkäämään minua, eläkeläispappia, kaveria, jonka kanssa olemme istuneet yhdessä sohvan reunuksella ja tutustuneet toisiimme ja jolle olen antanut sen Onnellinen siunattu suomalainen-kortinkin. Olisin ihan antanut sen Onnelline siunattu porilaine-kortinkin murteella, mutta en nyt sitten ole oikein viittiny, kun on mukamas tätä säpinää, mutta vielä sekin hetki kai tulee.

Asiaan.

Mielestäni olet niin naimisissa sidosryhmiesi kanssa tai sidosryhmät eli ainakin salaseuralaiset pelkäävät esille joutumistansa, että ne tekevät KAIKKENSA pysyäkseen salassa.

Tästä syystä esimerkiksi Satakunnan "kansa (ent Satakunnan "kansa", ent Satakunnan "Kansa", ent Satakunnan Kansa) ei tee elettäkään levittääkseen tietoa siitä, että kaupunginjohtaja kieltäytyy VIIDETTÄ (lue: VIIDETTÄ) kertaa ottamasta erästä kaupunkilaista vastaan.

SUMMARY

As everybody knows the City Mayor has refused to meet me for the fifth time in a row. This in itself has raised eyebrows here and there.

But this is not the issue.

The issue is WHY she is afraid to meet me.

I see this in such light that she is afraid of the forces behind her, namely the lodges which in turn are afraid that their secret maneuvers will be revealed for everybody to see.

This is why I fight.​


http://www.kavasto.net/

---------------

Ja nyt Hakalan Olli kommentoi:

Ylpeys, ahneus, riitit, valat etc.

Suomeakin, kuten muitakin valtioita, ja esim. Poria "kurmuutetaan" voimilla, jotka varsinkin nyt viimeisen 30 vuoden ajan ovat kiihtyneesti pääosin mädättäneet kaiken esivallassamme, sekulaari sektorilla, mutta myös hengellisellä puolella. Porissa "heitä" on suhteessa kaupungin väkimäärään nähden eniten Suomessa! Kyse on salamenoista, okkultismista eli noituudesta riitein ja valoin, sekä "he" hallitsevat pääosin kaikkea vääryyden ja petoksen keinoin esivallassa ja muuallakin...
Heissä toteutuu täydellisesti 1986 sensuroitujen virsien 440 ja 441 sanoma, sekä sodoman synti. (ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo; mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut.)

Tässä on todiste jo n. 100 vuoden takaa, miten verkostoituvat salaseurat maassamme on laajasti levitetty mm. politiikkaan, esivallan ns."yläluokkaan", kansalta ryöstäen ja aitoja arvoja ovelin agendoin mädättäen ja nyt olemme jo tilanteessa, jossa Suomi on totaalisesti tuhoutumassa! (mm. liberaali humanismi, invaasio, eliitin vokkibisnes, plutonium talous, natotus, "sorosilaisuus" ja itsenäisen, puolueettoman Suomen maamme, sekä kansamme myyminen, suoranainen maanpetos ja aidon Jumalan/evankeliumin pilkka, muutamia asioita mainitakseni!)

http://ollihakala.blogspot.fi/2016/09/salainen-paikallisloosien-rituaali.html (talleta, vuodelta 1922!)

Ja on toki blogissani varmasti jokaiselle jotakin...

4.10.2016 Porissa

-Satakunnan Olli-

Armahdettu, Jeesuksen ja evankeliumin tähden...

Deus Protector Noster, Porin vaakunan tekstin sanoin.
.

12 kommenttia:

 1. http://ollihakala.blogspot.fi/2016/10/satakunnan-olli-ehdokkaana-valkoiseen.html

  VastaaPoista
 2. http://ollihakala.blogspot.fi/2016/10/itse-valmistettu-turvasuihke-65.html

  VastaaPoista
 3. http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

  VastaaPoista
 4. http://ollihakala.blogspot.fi/2016/09/winnovalle-julkinen-kysymys-koskee.html

  VastaaPoista
 5. http://ollihakala.blogspot.fi/2016/09/talle-porilaiselle-miehelle-kerroin-jo.html

  VastaaPoista
 6. http://ollihakala.blogspot.fi/2016/08/loppuvuoden-2016-lukemisiksi-mita.html

  VastaaPoista
 7. http://ollihakala.blogspot.fi/2013/12/musta-lista-nro-2-ja-3-porin-kaupunki.html

  VastaaPoista
 8. http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/muslimeille-suomessa-ja-koko-maapallon.html

  VastaaPoista
 9. http://ollihakala.blogspot.fi/2016/08/soros-tutki-jo-itse-suomessakin-on-jo.html

  VastaaPoista
 10. http://ollihakala.blogspot.fi/2016/08/yli-30-vuotta-ollut-uskossa.html

  VastaaPoista
 11. http://ollihakala.blogspot.fi/2016/09/uutta-materiaalia-eurajoki-fennovoima.html

  VastaaPoista
 12. NYT ODOTAN MITÄ JUMALA TEKEE JA VAIKUTTAA... (tekemistä ja tahtomista) (http://ollihakala.blogspot.fi/2016/09/paaosin-kaikki-historia-toistaa-itseaan.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.