Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 16. marraskuuta 2016

En olisi ikinä uskonut Sauli (+Kari), että sallit tämän! Omaa kansaa kohtaan tämähän eniten käännetään ennaltatiedetysti...?! (agenda 21)"Suomen Kansa on 20-30 vuotta kokenut rasismia, nykyään yhä kiihtyvässä muodossa! Itsenäisyys viety, puolueettomuus viety, Suomi on viety ylikansallisten hallintaan, Suomi on mädätetty aidoista arvoista vääriin arvoihin, mm. agenda 21 invaasio ja synninkin suvaitseva suvaitsevaisuus ja nyt viedään sananvapauskin! Olemme kansana kulttuurimarksismi rasismin uhreja, kera 33* loosi kuorrutuksella. Meidät, Kansa on petetty. 1986 sensuroidut virret 440 ja 441 on totta joka rivi sanoiltaan. The end Suomi, viimeinen sammuttaa valot, ei mulla muuta "Stubb" ja kumppanit..."

Onneksi Kristus Jeesuksen antama aito tieto/toivo/usko sydämessä on vielä, sitä "he" eivät vie. Amen.

----------------

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/455956-kirjoititko-rasistista-alamoloa-facebookiin-nain-poliisi-aikoo-jatkossa-toimia----------------

Poliisi aikoo tehostaa muun muassa sosiaalisessa mediassa esitettyihin vihapuheisiin puuttumista. Jatkossa myös mielenosoituksissa tapahtuvaan häiriköintiin puututaan herkemmin.

Uusi toimintasuunnitelma ehdottaa, että vihapuheen torjuntaan perustetaan oma ryhmä, jossa yhdistetään näkyvä poliisitoiminta sosiaalisessa mediassa muuhun poliisitoimintaan.

Ryhmä paljastaa vihapuheita, joiden osalta arvioidaan tarve muun muassa esitutkinnan käynnistämiseen. Lievässä tapauksessa poliisi voi huomauttaa vihapuhetta levittänyttä ja pyytää poistamaan materiaali.

Jos henkilöön ei saada yhteyttä tai hän kieltäytyy materiaalin poistamisesta, kirjataan tapauksesta rikosilmoitus. Näin tapahtuu myös, jos kyseessä on lievää vakavampi tapaus.

Aiemmasta nettipoliisitoiminnasta poiketen perustettava ryhmä suorittaa myös esitutkinnan rangaistavissa vihapuhe - ja viharikosasioissa.

– Ryhmä on käytettävissä kansalaisten, viranomaisten ja muiden toimijoiden valistamiseen vihapuheisiin ja -rikoksiin liittyen sekä toimii poliisin asiantuntijana näissä asioissa tarjoten helpon ja matalan kynnyksen yhteydenottoon, suunnitelman laatineen työryhmän puheenjohtaja Timo Kilpeläinen toteaa poliisin nettisivuilla.

Toimintaa esitetään keskitettäväksi siten, että rikokset tutkitaan valtakunnallisesti samassa yksikössä. Näin verkkorikostutkintaa tehostetaan. Lisäksi viharikoksiin ja niiden torjuntaan liittyvää koulutusta lisätään.

Tehostettu toimintamalli pyritään ottamaan käyttöön vuoden 2017 alkupuolella. Siihen asti nettipoliisitoimintaa ja viharikosten torjuntaa jatketaan nykyisin resurssein ja menetelmin.
Poliisihallitus osoittaa jokaiselle poliisilaitokselle resursseja nettipoliisitoiminnan vahvistamiseksi. Tavoitteena on vähintään yhden päätoimisen nettipoliisin viran täyttäminen jokaisella poliisilaitoksella.

Internetissä tai muualla tapahtuva vihapuhe voi täyttää usean rikoksen tunnusmerkistön. Vihapuhe, silloin kun se täyttää jonkun rikoksen tunnusmerkistön, katsotaan viharikokseksi.
Kilpeläinen korostaa, että poliisihallinnossa on jo aiemmin ollut nollatoleranssi rasistiseen ja muuhun vihapuheeseen, viharikoksiin sekä väkivaltaisiin ääriliikkeisiin liittyen. Poliisin osaamista näiden torjunnassa on kehitetty jo vuosia.

Kilpeläisen mukaan järjestäytyneiden ääriliikkeiden toiminta sekä hyvinkin väkivaltaiset vihapuheet ovat lisääntyneet Suomessa.

– Vihapuheella ja viharikoksilla on yhteys muun muassa väkivaltaiseen radikalisoitumiseen ja ekstremismiin sekä turvallisuuden tunteeseen. Vihapuhe voi kannustaa erityisesti haavoittuvassa asemassa olevien henkilöitä liittymään väkivaltaiseen toimintaan, Kilpeläinen sanoo.
Poliisitarkastaja Måns Enqvist Poliisihallituksesta kertoo, että viharikostorjuntaa on käsitelty poliisin peruskoulutuksen lisäksi vuosittain järjestetyissä ihmisoikeusseminaareissa. Koulutukseen edellytetään osallistumista kaikista poliisiyksiköistä ja kaikilta tasoilta.

----------------

Tässä se suurin ongelma on (islamin invaasio) ja tämän suunnitelleet, sekä rahoittaneet...

http://mattikorh.blogspot.fi/2012/07/tutkintapyynto.html

https://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html

.

1 kommentti:


  1. -Satakunnan Ollin- X FACTOR! Suomi Finlandiasta on nyt kyse! Olen käytettävissä Sauli, Vladimir ja Donald Suomen Kansan aidoksi hyväksi.. http://blogit.mvlehti.net/satakunnanolli/2016/11/18/satakunnan-ollin-x-factor-suomi-finlandiasta-on-nyt-kyse-olen-kaytettavissa-sauli-vladimir-ja-donald-suomen-kansan-aidoksi-hyvaksi/

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.