Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 7. marraskuuta 2016

-Satakunnan Olli- messuilla... Nyt kaikki paha muutetaan hyväksi, sekä kaikki valhe muutetaan totuudeksi Suomessakin, oletko valmis?!
-Satakunnan Olli- messuilla... https://www.youtube.com/watch?v=PRkA6gyfBqo&feature=share


"Vanhamedia", globalistit, tietty eliitti, 33* vapaamuurarit, esivallan mädättäjät jne. ei kansalle läheskään kaikkea totuudellisesti enään ole vuosikymmeniin kertoneet. Tosiasiassa valhetta muutetaan totuudeksi ja päinvastoin, sekä tosiaan on paljon aidon mädättämista. Johanneksen evankelumista 3:16-21 on maailman tärkeintä ja se on vieläkin totta ja mahdollista hetken vielä sinunkin todeksi havaita. Deus Protector Noster; Porin harvinaisen vaakunan tekstin mukaisesti! Myös https://www.youtube.com/watch?v=qqABpwHtRzI

Terveisin -Satakunnan Olli-

Olli Hakala Porin Muutoksen pj

-----------

- https://ollihakala.blogspot.fi/2016/09/winnovalle-julkinen-kysymys-koskee.html

- https://ollihakala.blogspot.fi/2016/08/loppuvuoden-2016-lukemisiksi-mita.html

-----------

"Globaalinen tilanne?" + kommentit

- https://ollihakala.blogspot.fi/2016/08/soros-tutki-jo-itse-suomessakin-on-jo.html+ Kavaston uusin:

PILKKANAURUA - LAUGHING STOCK

"Nyt se Kavasto on saanut arkkipiispa Vikströminkin vapaamuurariksi".

Näin minulle letkautti eräs ilkkuja, jolle puolestaan eräs toinen oli kertonut tämän suuren uutisen.

Minä ketään vapaamuurariksi ole saanut.

Paraisten entinen kirkkoherra Henric Schmidt sen möläytti tyhmyyksissään Yle Fem-kanavan ohjelmassa tässä pari viikkoa sitten taitamatta ollenkaan tajuta, mitä juuri suustansa päästi.

Vielä tiedon jyväsiä:

Eräs taas näki tavaroita roskalavalle toimittaessaan ohimennen myös vapaamuurarien matrikkelista sivun - ja kukas muu siellä patsasteli kuin arkkipiispa John Vikström.

Asianomaista kaduttaa edelleen katkerasti se, ettei huomannut tarttua kiinni tuohon dokumenttiin, vaan antoi sen mennä käsiensä läpi.

Useampi on sanonut minulle yleisenä totuutena, että ruotsinkielisellä puolella on paljon tavallisempaa kuin suomalaisella puolella se, että papistossa on runsaasti vapaamuurareita.

Smör hen näs! - Voihan nenä!

Tuo ensiksi mainittu ilkkuja kantaa minua kohtaan muutenkin kaunaa erinäisistä asioista, että siinä mielessä ei ole ollenkaan ihme, että hän vahingoniloisena päätti plätätä heti sopivan tilaisuuden tullen tuollaisen herkullisen piikin minua vastaan.

Toivottavasti yllä oleva selostus Yle Fem-ohjelmasta selventää hänelle, etten minä nyt sentään ihan omiani täällä höpise, vaikka kaikenlaista sydäntä tykyttävää varmasti lauonkin.

Kateellisten ja omahyväisten nirppanokkien silmissä minä en tietysti muuta olekaan kuin paise takapuolessa, kuten ulkomaaksi hienosti sanotaan enkä kykene muuttamaan heidän asennoitumistaan minuun nähden, vaikka seisoisin päälläni (voin kyllä yrittää sitäkin), sillä kysymyksessä on heidän PERUSASENTEESTAAN ja halveksunnastaan itse Jumalan sanaa kohtaan.

Täh?

Minä olen uskovainen mies (tai nainen), älä sinä kloppi tule MINULLE sanomaan, ettenkö minä tietäisi kuinka nämä asiat oikein ovat.

Vapaamuurariudessa ei ole mitään pahaa, äijät saavat viettää hauskoja iltoja tepastellen ruutulattialla eteenpäin ja taaksepäin ihan niin paljon kuin vain lystäävät, ei siinä mitään pahaa ole ja sinä senkin Kavasto haukut ihan tarpeettomasti kunnon äij....ööööö....miehiä, arvostettuja yhteiskunnan tukipilareita ynnä sen sellaista.

Tämän tällaisen taakse kätkeytyvät myös itse vapaamuurarit. He ovat linnoittatuneet niin tukevan sumuverhon taakse, ettei sinne meinaa MILLÄÄN päästä.

Paasee kyllä.

Eräälle vapaamuurarille en antanut syntejä anteeksi ennen kuin vasta viisitoista minuttia ennen kuin mies oli kuollut. Viime voimillaan hän soitti kännykällä sairaalasta ja ilmaisi halunsa jättää vapaamuurarius.

Tämä taistelu hänen sielustaan oli kestänyt vuosia terveen ja elinvoimaisen miehen halveksunnasta aina vain ahdistavampaan taisteluun sairauden edetessä ja sielun hädän kasvaessa.

Suomalaisen selkärankaisen miehen kaipuu taivaaseen kuitenkin voitti kuulumisen vapaamuurareihin ja näin sain lukea hänelle synninpäästön.

Olisittepa vain kuulleet sen huokauksen, mikä puhelimesta kuului sielun vapautuessa ja Saatanan vallan otteen lopultakin kimmotessa pois sielun ympäriltä, halleluja!

Ja nyt nämä typerät nirppanokat hyppivät minun silmilleni!

SUMMARY

Above I just told of a certain struggle with a Freemason that lasted almost a decade. I had found out that this man was a lodge member and for years I tried to convince him to step out of the lodge for the salvation of his soul. In vain of course as the man was still healthy in those days.

But then came sickness and finally in hospital bed he asked the nurse to dial my number. He couldn´t really speak anymore but I realized he was serious this time, so I pardoned his sins in the name of Jesus.

You should have heard the sigh in the other end, a deep relief as Satan lost his grip on the man´s soul and he was released.

Fifteen minutes later he was dead.

You may think this is stupid and nonsense, which is fine with me, but think about it if you are a member in a lodge or in any other way a servant of Satan, what are you going to do, if what I have just told you is true.

Satan will definitely not want you to leave his dominion and become a child of God, that´s for sure. But think, God is more powerful and he CAN save your soul, hallelujah!

--

Rovasti Eero Kavasto

3 kommenttia:

 1. Kuka, ketkä organisoi ja miksi euroopassa on invaasio? Kuka onkaan rasistien rasisti? Miksi maamme, Suomikin ollaan tuhoamassa kultuuri marksismilla/mädätyksellä, kenellä voi olla siihen oikeus? Ja mikä oikeus se sellainen on?! (Viimeinen linkki?!)

  Olen Israelin aito ystävä, mutta kun 1 Mooses 12:1-3 mukaisesti toimit, mitä ja miten siunaat? Siunaatko mahdollisesti kulttuurimarksismia, "sorosilaisuutta", 33* looseja, okkultismia, talmudia, kabbalaa, suuria "rahasukuja", goldman sacsheja, rotcshildejä jne, judaismia, väärää juutalaisuutta, lainkirousta, väärää kristillisyyttä (mm. ekumenia), globaalia petosta??!

  Minä siunaan aitoja juutalaisia, ja sellaisia juutalaisia joiden "peite" silmiltä putoaa eskatologisesti 3 1/2 vuoden kohdalla, ymmärtäen myös room. 9, 10 ja 11 luvut. Mutta en minä okkultismia, pahuutta ja petosta siunaa... Enkä muissakaan kansallisuuksissa, lohkoissa tai lahkoissa...

  - https://ollihakala.blogspot.fi/2016/04/vaikeimpia-asioita-ymmartaa-oikein.html
  - https://ollihakala.blogspot.fi/2016/08/soros-tutki-jo-itse-suomessakin-on-jo.html
  - "High levelin" mädätystä jo tämä!
  https://ollihakala.blogspot.fi/2016/10/martin-lutherin-95sta-teesista.html

  Voisiko jyväskylästä Juhani Starczewski, Ben Zyskowicz ja vaikkapa Suomen juutalainen seurakunta vastata? Onko seuraava magneettimedian juttu petosta vai totta?! Saa muutkin tietäjät kommentoida!
  - http://magneettimedia.com/jarkyttava-totuus-juutalainen-rasismi-israelissa/

  VastaaPoista
 2. Tutkittavaksi 52 tunnin stream usa vaalit... https://www.youtube.com/watch?v=bbUAQlRPzOs

  VastaaPoista
 3. https://ollihakala.blogspot.fi/2016/11/paras-isanpaiva-suomen-kansalle-lahja.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.