Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Porin teljän kirkkoherra Kaisa, oletko samoilla linjoilla kuin Porin kaupunginjohtaja Aino-Maijakin?
Jihadin 7-osainen suunnitelma, sekä Teljän kirkkoherra Kaisa, oletko täydellisesti, 100% varmistunut, ettei yksikään majoitettavistanne, heistä toteuta taqiyyaa, 7-osaista jihadia?! Onko teillä täydellinen oikea käsitys mitä muukalainen tarkoittaa kirjoituksissa? Ovatko he varmasti turvapaikkaa hakevia muukalaisia, vaiko 7-osaista jihadia toteuttavia? Ja miten pitkälle Suomi voi auttaa, koska Suomen tila on omienkin ongelmien takia täydessä kaaoksessa jo! Noin 40%, 2,2 miljoonaa kansantamme kärsivät jo uusköyhällistönä, "jari tervon roskina" TIETYN eliittimme täydellisen monien mm. 33* loosi agendojen, kusetuksen ja maamme alasajon takia 20-30 vuodessa?!

http://ajassaolija.blogaaja.fi/islamin-suunnitelmavuodelta-2000-maailman-valloittamiseksi/7-osainen jihad


"Eräs lehtimies istui vankilassa ja haastatteli al-qaidalaisia. Jordanialaisessa vankilassa oli myös Al-Sarqawi. Lehtimies solmi luottamukselliset välit al-qaidalaisiin ja sai tietoa.
Ensimmäisen al-Qaidan suunnitteleman vaiheen oli määrä kestää 3 vuotta. Siis vuodet 2000 – 2003.

Ensimmäisen valloitusvaiheen tarkoituksena oli tehdä iso isku USA:an ja siten houkutella se sotimaan Irakiin. Se onnistui hyvin 11. 9. iskulla. Bush julisti sodan terroria vastaan. USA:n joukot tulivat Irakiin vuonna 2003. Juuri tähän Al-Qaida oli pyrkinyt.
Lehtimies havaitsi al-qaidalaiset karmivan päämäärätietoisiksi. Ei toteutettu terroria terrorin vuoksi vaan päämäärätietoisesti.
Tiedämme, että valhemessias saa voimansa pimeydestä. Pimeyden valtakunta näkyy tässä. Isku 11.9. johti juuri siihen, mihin Al-Qaida oli pyrkinytkin.

Toisen vaiheen oli määrä toteutua vuosina  2004-2006.
Kahdessa vuodessa AQ tuli muuttaa terrorijärjestöstä liikkeeksi. Yleiseksi liikehdinnäksi vailla selkeää johtoa. Al-Qaidan oli määrä muuttua muslimien yleiseksi liikehdinnäksi. Tämä toteutettaisiin Irakista julistamalla sota muslimien maaperältä USA:ta vastaan.
Ensimmäisen mobilisointivaiheen nimi oli ’herääminen’. USA:n hyökkäyksen Irakiin tuli saada muslimit puolustuskannalle.
Toisen vaiheen nimi oli ’silmien avautuminen’. Irakin tapahtumista alkoi AQ:n muutos terrorijärjestöstä liikkeeksi.
Tästä alkoi kehitys yleisiksi, löyhästi liittyneiksi toimijoiksi. Enää ei voi hahmottaa pääorganisaatiota, oli monia tahoja.

Kolmannen vaiheen, ’esiin astumisen’, oli määrä kestää vuodet 2007-2010. Silloin painopiste tuli siirtää Irakista Syyriaan.
Aloitettiin myös yksittäiset iskut Israelia vastaan.
Miten tuo vaihe onnistui? Silloin Hamas otti vallan Gazassa ja syrjäytti Fatahin. Gazasta tehtiin terrori-iskukeskus, josta ammuttiin raketteja ennen muuta Israeliin.
Kolmas vaihe ei ole selvärajainen. Hamas on silti osa verkostoa. Sitä se on ollut alusta lähtien. Terrorin, Al-Qaidan ja Hamasin taustalla on Muslimiveljeskunta.

Neljännen vaiheen nimi oli ’vihattavien arabihallitusten romahdus’. Sen oli määrä toteutua vuosina 2010-2013.
Mitä tapahtui 2010?
Joulukuussa alkoi ns. arabikevät. Se alkoi Tunisiasta ja levisi kulovalkeana läpi arabimaailman tarkoituksena kukistaa maltilliset, Lännen kanssa juonivat hallitukset. Se upposi koko maailmaan, joka luuli demokratian koittavan.
Sen sijaan koitti hirveä keskitalven pakkanen. Kaikki tapahtui täysin suunnitellun aikataulun mukaisesti.
Ei siis ole enää kyse menneisyydestä. Artikkeli kirjoitettiin vuonna 2005 ja kirja jo aiemmin.
Tämä on tulevaisuutta koskevaa tarkkaa profetiaa. Arabikevät puhkesi 2010 syrjäyttämään langenneet arabihallitukset.

Viides vaihe havahdutti minut. Viidennen vaiheen oli määrä koittaa vuosina 2013-2016, siis nyt.
Entä viidennen vaiheen päämäärä? Sen aikana tuli antaa julistus muslimikalifaatista, IS:istä. V. 2014, tarkoin aikataulun mukaisesti perustettiin Irakissa ISIS / IS.
Tämä siis kerrotaan 2000-luvun alun kirjassa ja sen arvostelussa 2005.
Islamilainen kalifaatti julistetaan viidennen vaiheen aikana. Terrorin oli määrä olla niin vahvaa, etteivät arabihallitukset pysty sitä vastustamaan. Terrorivalta siis onnistuu.
Nykyään ISIS on kuin valtio. Sen alue on viisinkertaisesti Israelin maa-alue. Sillä on kaikki valtiolle tunnusomaiset piirteet. Sillä on omat viranomaiset, poliisi, jopa kolikonvalmistus. On oma lainsäädäntö, ja hallinto toimii kalifaatista käsin. Valtiojulistuksen tarkoitus oli innoittaa maailman muslimit tarttumaan aseisiin.
Vuonna 2014 perustettiin ISIS – aivan suunnitelmien mukaisesti.

Kuudennen vaiheen on määrä alkaa vuonna 2016. Tuon vaiheen nimi on ’täysimittainen yhteenotto’.
Sitten seuraa taistelu islamin ja sille ’uskottomien’ välillä. Taistelukenttänä on koko maailma. Sitä inspiroi ISIS:in toiminta.
Nähtäväksi jää, mitä tästä koituu. Näemme merkkejä ympärillämme.

Seitsemännen vaiheen nimi on ’lopullinen voitto’. Se koittaa vuonna 2020. Silloin muu maailma on terrorinvastaisen taiston uuvuttama ja 1,5 miljardia muslimia pystyy lukumäärällään alistamaan kaikki."

 --------------------

Miten kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen (ja Kari setä) ja teljän kirkkoherra Kaisa Huhtala olette Porin kaupunkia valmistaneet mahdollisten kriisien varalta, mm. invaasio 2 aalto, olkivuoto 1 tai 2 onnettomuus, natotus/sotatila jne. Aino-Maijahan lupasi vastata turvapaikan hakijoista, että kaikki turvapaikan hakijat ovat turvassa... Kommentoin tuohon, että mitenkäs kantaporilaisten laita olikaan? Olemmeko me porilaiset Aino-Maija enää turvassa? Sekä tuliko aktiivinen islami tutkittua lainkaan, kuu epäjumalan palvojia rajojemme yli tulee pääosin, ja todella pieni määrä intgroituu Suomen lakeihin ja kulttuuriin, agenda on sharian tuonti ja maamme valloitus islamille, vaikka sitten ajan kanssa + taqiahiaa ja kitmannia kuffareille...

Kyse ei ole ihonväristä, ulkonäöstä jne. vaan aktiivisesta kuu epäjumalan palvomisesta, islamista.

Minua käy sääliksi jo etukäteen Porissa; naisemme, tyttäremme, lapsemme, koirat, kissat, rituaali halal teurastukset jne... (yksittäistapaukset, eli tulevan pahan esitäyttymykset olemme jo nähneet!) Miten tyhmiä, sinisilmäisiä päättäjämme voi sitten ollakaan liberaali humanismissaan... Kaikki on suunniteltua etukäteen jo vuosia sitten globaaleissa mm. 33 asteen looseissa, Suomenkin osalta....

Lisäksi vanhat ongelmat päälle, rakenteellinen korruptio, okkultismi on kaikkialle luikerrellut jo ennen tätä kuu epäjumala invaasiotakin, kusessa siis ollaan.

Jumalan ihme voi meidät enää pelastaa, ihminen itse on toimillaan tämän kaiken pahan saanut aikaan ja he löytyvät n. 0,6% maailman rikkaimista ihmisistä, suvuista, pääosin globaaleista mm. 33 asteen saatanan, luciferin palvelijoista free masoneissa, marionetteineen ja vatikaanista.-Satakunnan Olli- Deus Protector Nosterhttp://ollihakala.blogspot.fi/2016/04/tutkittavaksi-ordo-chaos-2016-timo.html

https://www.facebook.com/Porin-H%C3%A4t%C3%A4tilaradio-Porilaisten-turvaksi-945694178881484/?fref=ts

https://ollihakala.blogspot.fi/2016/06/osa-turvapaikanhakijoista-on-kaantynyt.html


https://ollihakala.blogspot.fi/2016/02/porin-kaupungin-valtuuston-kokous.html

https://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/muslimeille-suomessa-ja-koko-maapallon.html


https://ollihakala.blogspot.fi/2016/08/juutalaisille-kristityille-muslimeille.html

https://ollihakala.blogspot.fi/2016/08/soros-tutki-jo-itse-suomessakin-on-jo.html

https://ollihakala.blogspot.fi/2015/11/suomen-tuho-noin-vuodessa-ordo-chaos.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.