Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Mädäntynyt vanhamedia oli näin varma... :)


1 kommentti:

 1. Mädätys on levinnyt kaikkialle Suomessakin, koti kaupungissa se on karmeimmin näkynyt islamisaation, agenda 21 muodossa. Kaupungin johtaja lupasi taata ns. "turvapaikka" hakijoiden turvallisuuden, mutta unohti taata kanta porilaisten turvallisuuden.

  Tämäkin oli ennalta jo tiedossa, mutta invaasio haluttiin useista, useista varoituksista etc. huolimatta Liinaharjaan... STT: Porilaistytön murhaaja hakee valituslupaa KKO:lta
  http://yle.fi/uutiset/3-9280029

  "Raaka teko

  Azimi raiskasi ja surmasi porilaisen 17-vuotiaan entisen seurustelukumppaninsa vuoden 2015 tammikuussa. Hovioikeuden mukaan aineiston perusteella ei voinut päätyä muuhun johtopäätökseen kuin siihen, että Azimi on syyllistynyt sekä raiskaukseen että murhaan.

  Murha tapahtui Kokemäellä. Viime vuoden tammikuun lopulla Helsingistä lähtenyt Ramin Azimi otti entisen seurustelukumppaninsa kyytiin Porissa ja vei hänet Ulvilan kautta Kokemäelle, jossa poltti tämän ulkorakennuksessa. Tyttö kuoli sidottuna tulipalossa."

  ---

  Saako Suomalainen oikeutta? Ei, hetki hetkeltä vähemmän, koska esivaltamme, oikeusministerö, siis aivan joka sektorilla on pääosin kulttuurimarksistettu, eli mädätetty, Porissakin.

  Elämme "unelmaa" ja "autamme" niin paljon (velaksi), että pääosin, autettavat tuhoavat kuu epäjumala allahin opein Suomen valtion pystyssä pysymisen edellytyksiä. Mutta, 33* asteen, globalismin loosi miehet ja rahasuvut ovat kaiken tarkkaan suunnitelleet, ja kaikki on tehostetusti Suomessakin toteutettu 20-30 vuodessa!

  Kansaamme jo tapetaan ja eliittiä kiinnostaa vain mammona.

  Eläköön "he", maamme petturit ja tuhoajat, saatana voi hyvin Porissakin pääosin kaikkialla, mutta ei kauan enää! Vapise mm. odd fellowisti ja masonisti noituuden riiteissäsi ja valoissasi... Sinut on raskaasti petetty ja ylpistyessäsi vieläpä "kurmuutat" ns. omaa kansaasi rahan ja vallan himossasi!!! Päivä päivältä enemmän välillisesti ryöstät ja tapatat omiasi!

  Kuinka paljon ruumita pitää lisää ollakkaan Porissa ja Suomessa, että factat uskotaan?

  -Satakunnan Olli-

  Must! Pakko kuunnella! Oikeuden tila Suomessa... https://m.youtube.com/watch?v=hKTQAYzH2VQ


  Miljoonia maksaa tämä irvokas Suomen mädättäminen, ja sinulta riistetään ja varastetaan se, sinä maksat tämän. Rikastuvia on oikeuden esivallan korkeapalkkaiset, jotka ovat pääosin vaihtaneet aidon oikeuden ja totuuden, kansamme petokseen, monin agendoin.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.