Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Jaahas, täällä ollaan (facen Enskassa ;) ) taas, en tiedä kuinka pitkään ja syynkin tiedätte kyllä! Tekstejä katoaa...

TEHDÄÄMPÄ TESTI!

ALUSTUS, RAKASTAN AITOJA JUUTALAISIA JA RAKASTAN AITOJA KRISTITTYJÄ, ENKÄ PAKANOILLEKAAN JA MUUKALAISILLE PAHA OLE, MUTTA EPÄ JUMALAN PALVONTAA EN VOI SIETÄÄ, ENKÄ RAJOJEMME SISÄLLE PÄÄSTÄISI, SEKÄ ALLAHILLA EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ HISTORIALLISEN JUUTALAISTEN JA KRISTITTYJEN AABRAHAMIN, IISAKIN JA JAAKOBIN JUMALAN KANSSA!
https://ollihakala.blogspot.fi/2016/11/porin-teljan-kirkkoherra-kaisa-oletko.html

TUTKITTAVAKSI SEURAAVA OSIO JA TESTI ALKAA...

ONKO NIIN, ETTÄ VÄÄRÄ JUUTALAISUUS (KASAARI ETC.), VÄÄRÄN KRISTILLISYYDEN TUELLA (PORTTO KIRKKO EKUMENIOINEEN) GLOBAALISTI, ELI OKKULTISMI, FARISEALAINEN JUDAISMI, KABBALA, TALMUD, MM. 33 ASTEEN LOOSI NOITUUS, (PERINNÄISSÄÄNNÖT, MAAILMAN ALKEISVOIMINEEEN JNE.) GLOBALISMI, KAIKKINE MAAILMAN HISTORIAN KORVIKE EPÄ JUMALINEEN, LOHKOINEEN JA LAHKOINEEN...

SUOSIVAT SIIS NYT SAATANALLISTA AGENDA 21.STÄ, KUTEN SUOMESSAKIN TAPAHTUU ESIVALLASSA JA KIRKOSSA, VARSINKIN VIIME 20-30 VUODEN AIKANA, MÄDÄTTÄEN KAIKEN AIDON KULTTUURI MARKSISMILLA, ETTÄ NS. YLEMPI EM. KANSA VOISI PETOKSELLA HALLITA KAIKKIA MAAILMAN KANSOJA, SEKÄ ISLAMIN KUU EPÄJUMALA SHARIAN LEVIÄMINEN SOPII TÄHÄN AGENDAAN LOISTAVASTI, SEKÄ VIHA MAGNEETTI MEDIAAN JA VAIHTOEHTOMEDIOIHIN SELITTYISI MAAILMAN TIETYN SAATANALLISEN HARVAINVALLAN, MM. RIKKAIDEN RAHA VALLAN LOOSI ELIITIN PANIKOIMISELLA, KUTEN SUOMESSAKIN NYT TAPAHTUU?

1000-VUOTISESSA RAUHAN VALTAKUNNASSA EM. "TYYLISTÄ" KYLLÄ TAPAHTUU, MUTTA ERI "HENGESSÄ".

KOEN VOIMAKKAASTI OLEVAMME TÄSSÄ HETKESSÄ ILMESTYS KIRJAN MUKAAN:

2:9 Minä tiedän sinun ahdistuksesi ja köyhyytesi - sinä olet kuitenkin rikas - ja mitä pilkkaa sinä kärsit niiltä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan ovat saatanan synagooga.

VARSINKIN TÄMÄ KOHTA PUHUTTELEE, LAITTAA "TUTKISKELEMAAN JA NÄKEMÄÄN" KOKONAISUUTTA, MIKÄ SUOMEAKIN NYT RIIVAA SEKULAARISSA (SAASTAISEN PLUTONIUM TALOUDENKIN SALLIEN!) JA HENGELLISELLÄ SEKTORILLA, KAIKKIALLA!

3:8 Minä tiedän sinun tekosi. Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt.
3:9 Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan.
3:10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.
3:11 Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi.

JOUDUNKO KENTIES NYT SYYTTEESEEN JA VANKILAAN HER;ra SUOMEN KORKEIMMAN OIKEUDEN raa...?! (JOS OLET KENTIES ESTEELLINEN AITOA OIKEUTTA JAKAMAAN LOOSI "HARRASTUKSEN" TAKIA!) TEUVO HAKKARAISEN KANSSA SAMAAN SELLIIN TOIVON SITTEN JOS...

-SATAKUNNAN OLLI- DEUS PROTECTOR NOSTER, VILPITTÖMÄSTI AITOA TOTUUTTA ETSIEN, JA SAATANAN VALHEITA ESILLE TUODEN JO VUODESTA 2001 ALKAEN, JA RAKASTA SYNNYINMAATANI PELASTAEN JA PUOLUSTAEN, VAJAVAISENA, MUTTA ARMOSTA KILVOITELLEN VANHURSKAASTI KIRJOITUSTEN MUKAISESTI, TAKKIANI KÄÄNTÄMÄTTÄ... https://ollihakala.blogspot.fi/2016/12/ra-saatana-pitaa-huolen-etta-kaikesta.html.

3 kommenttia:

 1. Jaahas, täällä ollaan (facen Enskassa  ) taas, en tiedä kuinka pitkään ja syynkin tiedätte kyllä! https://ollihakala.blogspot.fi/2016/12/jaahas-taalla-ollaan-facen-enskassa.html Tekstejä katoaa ja suuren määrän "he" poistivat kawereita ja sivusto "liittymiä" tuosta vaan omin päin!? Empä suuresti jakele tätä, ettei "katkea" tämäkin "kanava" orwellilaisuuteen... Mutta vapaaseen jakoon!

  VastaaPoista
 2. Ei tämä mitään uutta ole, eikä monilla, monilla tuhansilla muillakaan...

  https://ollihakala.blogspot.fi/2016/10/facebook-tilini-olli-hakala-on-suljettu.html

  VastaaPoista
 3. Tee se itse "ollirepairs" edullinen ja turvallinen Joulu lahja läheisillesi tai itsellesi! https://ollihakala.blogspot.fi/2016/10/itse-valmistettu-turvasuihke-65.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.