Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 15. joulukuuta 2016

Kyllä merimieskirkon hallitus on "pimeässä" jo! "Kauniisiin" sanoihin verhottuna täydellinen, (mm. 33 asteen loosi globalismin agendojen) saatanallinen, irvokas petos...

http://www.tamperelainen.fi/artikkeli/465509-merimieskirkko-linjasi-homo-ja-lesboparit-tervetuloa




"Suomen Merimieskirkko on linjannut kantansa samaa sukupuolta olevien vihittyjen parien osalta. Samaa sukupuolta olevat vihityt parit ovat tervetulleita viettämään hääjuhlaa merimieskirkoille. Ihminen on tervetullut Merimieskirkolle riippumatta hänen seksuaalisesta suuntautumisestaan, ihonväristään tai uskonnostaan, kertoo yhdistys tiedotteessaan.

Merimieskirkon hallitus vetoaa kirkolliskokoukseen, että se ottaa myönteisen kannan samaa sukupuolta olevien parien kirkolliseen vihkimiseen ja avioliton siunaamiseen mahdollisimman pian 1.3.2017 jälkeen.

Merimieskirkon perusarvo on yhdistyksen lähettämän tiedotteen mukaan vieraanvaraisuus, joka tarkoittaa ihmisen hyväksymistä ja kunnioittamista kokonaisvaltaisesti.
– Kirkollisessa vihkimisessä ja avioliiton siunaamisessa pariskunnat, riippumatta heidän seksuaalisesta suuntautumisestaan, viettävät elämänsä tärkeimpiä hetkiä. He ovat tilanteessa pyytämässä siunausta yhteiselle elämälleen. Vieraanvaraisuuden periaatteen mukaisesti Merimieskirkko pitää tärkeänä, että ihmisen kunnioittaminen ja hyväksyminen kokonaisvaltaisesti voisi toteutua myös kirkollisessa vihkimisessä ja avioliiton siunaamisessa, tiedotteessa todetaan.

Merimieskirkolla on yhteistyösopimus kirkkohallituksen kanssa kirkon ulkosuomalaistyön hoitamisesta Brittein saarilla, Benelux-maissa sekä Pohjois-Saksassa. Ulkosuomalaistyössä Merimieskirkko toimii myös Ateenassa sekä tekee matkapappityötä Kauko-Aasiassa ja Varsovassa. Sopimuksen mukaisesti Merimieskirkko noudattaa samaa sukupuolta olevien parien vihkimisessä ja avioliiton siunaamisessa kirkossa vallitsevaa käytäntöä."


--------------------

Kommenttia: Jos ei Pyhässä Hengessä, tutkiskele ja näe, eroittaa pahaa ja hyvää toisistaan, se on lopun alkua, tai pikemmin Suomessa, Suomen olemassa olon loppumetrejä jo!

Matteuksen evankeliumi:

6:23 Mutta jos silmäsi on viallinen, niin koko ruumiisi on pimeä. Jos siis se valo, joka sinussa on, on pimeyttä, kuinka suuri onkaan pimeys!


Roomalaiskirje:

1:1 Paavali, Jeesuksen Kristuksen palvelija, kutsuttu apostoli, erotettu julistamaan Jumalan evankeliumia,
1:2 jonka Jumala on edeltä luvannut profeettainsa kautta pyhissä kirjoituksissa,
1:3 hänen Pojastansa - joka lihan puolesta on syntynyt Daavidin siemenestä
1:4 ja pyhyyden hengen puolesta kuolleistanousemisen kautta asetettu Jumalan Pojaksi voimassa - Jeesuksesta Kristuksesta, meidän Herrastamme,
1:5 jonka kautta me olemme saaneet armon ja apostolinviran, että syntyisi uskon kuuliaisuus hänen nimeänsä kohtaan kaikissa pakanakansoissa,
1:6 joihin tekin, Jeesuksen Kristuksen kutsumat, kuulutte:
1:7 kaikille Roomassa oleville Jumalan rakkaille, kutsutuille pyhille. Armo teille ja rauha Jumalalta, meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta Kristukselta!
1:8 Ensiksikin minä kiitän Jumalaani Jeesuksen Kristuksen kautta teidän kaikkien tähden, koska teidän uskoanne mainitaan kaikessa maailmassa.
1:9 Sillä Jumala, jota minä hengessäni palvelen julistaen hänen Poikansa evankeliumia, on minun todistajani, kuinka minä teitä lakkaamatta muistan,
1:10 aina rukouksissani anoen, että minä jo vihdoinkin, jos Jumala tahtoo, pääsisin tulemaan teidän tykönne.
1:11 Sillä minä ikävöitsen teitä nähdä, voidakseni antaa teille jonkun hengellisen lahjan, että te vahvistuisitte,
1:12 se on, että me yhdessä ollessamme virkistyisimme yhteisestä uskostamme, teidän ja minun.
1:13 Ja minä en tahdo, veljet, teiltä salata, että jo monesti olen päättänyt tulla teidän tykönne saadakseni jonkin hedelmän teidänkin keskuudestanne, niinkuin muidenkin pakanain, mutta olen ollut estetty tähän saakka.
1:14 Kreikkalaisille ja barbaareille, viisaille ja tyhmille minä olen velassa;
1:15 omasta puolestani minä siis olen altis teillekin, Roomassa asuvaisille, julistamaan evankeliumia.
1:16 Sillä minä en häpeä evankeliumia; sillä se on Jumalan voima, itsekullekin uskovalle pelastukseksi, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle.
1:17 Sillä siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon, niinkuin kirjoitettu on: "Vanhurskas on elävä uskosta."
1:18 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
1:19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
1:20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
1:21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
1:22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
1:23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
1:24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
1:25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
1:26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
1:27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
1:28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
1:29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
1:30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
1:31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
1:32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.




Lisää maamme Suomenkin, mädätyksestä saatanan, mm. 33 asteen loosien... https://ollihakala.blogspot.fi/2016/12/ra-saatana-pitaa-huolen-etta-kaikesta.html

Ps. Ettei tule väärinkäsityksiä! Minä en ole heidänkään tuomarinsa, se virka on Jumalan yksin, mutta tuon esille mitä/mikä on Jumalan mielenmukainen ajatus asiasta, kuten Paavalinkin teksti on, Pyhässä Hengessä kirjoitettuna! Suurta pitkämielisyyttä Jumalalla on agapee rakkaudessa, että Hän vielä odottaa, jospa joitakin vielä pelastuisi saatanan petokselta...

Muista, ihmisen on valinnan vapaus... Miten valitset? Eskatologian ja historian tuntevana, sanoisin, että kello on jo "sekunnin kymmenesosan vaille kaksitoista" enään...

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.