Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Ra, saatana pitää huolen, että kaikesta on irvokas saatanallinen kopio. Pyhässä Hengessä voi vain tutkia ja erottaa, mikä on aitoa, mikä ei, aivan kaikesta, politiikasta alkaen, viitaten Suomen tulevaisuuteen...
1.Korinttolaiskirje:
2:14 Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti.
2:15 Hengellinen ihminen sitä vastoin tutkistelee kaiken, mutta häntä itseään ei kukaan kykene tutkistelemaan. Pyydän, (ystäväni) kuuntele asia, olennainen, älä takerru puhujaan/ihmiseen... 

https://www.youtube.com/watch?v=U2igaGqK4Fc

-------------------------------------
  

https://www.google.fi/search?q=ra&biw=1920&bih=969&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwie6YGZsfPQAhWDCSwKHVImBtEQ_AUIBigB
Kas, kas... Enteileekö suuri koko, tietyn 33 asteen loosi eliitin ja heidän apulais "kettujen" organisoima uhrilampaiden, "jari tervon roskien" sijoittamista molokin pohjattomaan kitaan historiallisestikin  (jatkumona) ajateltuna?!


----------------------


Rovasti Eero Kavastoa 14.12.2016 viimeisinä "seurakunta" vuosien aikana...

JOULUEVANKELIUMI 1776 & BERLIINIX - SEE ENGLISH
Osa vuoden 2012 joulukirjeestä:
Alla on Joulun "Evangeliumi Pyhän Lucan mukaan" vuoden 1776 Bibliasta. Raamattu on TURUSA Prändätty Kuning. Acad. Kirjan Präntäjäldä JOHAN CHRISTOFFER FRENCKELLtldä Anno 1776. Isäni osti minulle kirjan pidettyäni ensimmäisen saarnani teologian ylioppilaana Noormarkun kirkossa.

Jouluevankeliumi on perheessämme aina luettu tästä Bibliasta ja jo monta vuotta siitä on luettu myös oman kirkkomme Jouluevankeliumi Kullaalla. Vanhan testamentin teksti on luettu vuoden 1933 käännöksen mukaan ja epistolateksti uusimman 1992 käännöksen mukaisesti, joten kirkkovieraat ovat voineet kuunnella myös kielen kehittymistä jopa vuosisatojen takaa. Tästä voi jokainen halutessaan poimia saman tekstin luettavaksi myös omissa yhteyksissään.
Lisäksi mukana on erään berliiniläisen evankelisen papin käännös nuorten slangiksi. 
Mitä muuten tulee asioihin, olette suurin piirtein kaikki kärryillä missä mennään ( ja loput voivat lukea erinäisistä linkeistä lisää). joten näin joulun kunniaksi toivotammekin itsekullekin säädylle Rauhaisaa Joulua ja vielä parempaa Uutta Vuotta!
Marjatta ja Eero

----------------------

 
Pyhän Lucan Ewangeliumi
( Luukas 2:1-20 Jouluevankeliumi  1776 Biblian mukaan )
2. Luku
1. Mutta niinä päiwinä tapahtui, että käsky käwi ulos Keisarilda Augustuxelda, että kaikki maailma piti werollisexi laskettaman.
2. Ja tämä weron laskemus oli ensimäinen, joka tapahtui silloin koska Kyrenius oli Maanherra Syriasa.
3. Ja kukin meni Kaupungihinsa andamaan itsiänsä arwatta.
4. Niin myös Joseph Galileasta Nazaretin Kaupungista meni ylös Judeaan, Dawidin Kaupungiin, joka kuzutan Betlehem, (sillä hän oli Dawidin huonesta ja sugusta)
5. Andamaan itsiänsä arwatta, Marian hänen kihlatun  emändänsä kansa, joka raskas on.
6. Niin tapahtui heidän siellä ollessansa, että hänen synnyttämisensä päiwät tulit täytetyxi.
7. Ja hän synnytti Pojan hänen esikoisensa, ja kapaloisi hänen, ja pani seimeen, ettei heille ollut siaa majasa.
8. Ja paimenet walwoit siinä paikkakunnasa, ja wartioizit yöllä heidän laumaansa.
9. Ja kazo, HERran Engeli seisoi heidän tykönänsä, ja HERran kirkkaus ympäri walaisi heitä: ja he suuresti peljästyit.
10. Ja Engeli sanoi heille: älkät peljätkö: sillä kazo, minä ilmoitan teille suuren ilon, joka tulewa on kaikelle Kansalle.
11. Teille on tänäpänä syntynyt Wapahtaja, joka on Christus HERra, Dawidin Kaupungisa.
12. Ja tämä on teille merkixi: te löydätte lapsen kapaloittuna, makawan seimesä.
13. Ja kohta oli Engelin kansa suuri taiwallisen sotawäen joukko, jotka kiitit Jumalata, ja sanoit:
14. Kunnia olkon Jumalalle korkiudesa, ja maasa rauha, ja ihmisille hywä tahto!
15. Ja tapahtui että Engelit menit heidän tyköänsä Taiwaseen, niin ne paimenet puhuit keskenänsä: käykämme Betlehemiin, ja kazokamme sitä kuin tapahtunut on, jonga HERra meille ilmoitti.
16. Ja he tulit kiiruhtain, ja löysit Marian, ja Josephin, niin myös lapsen, joka makais seimesä.
17. Koska he tämän nähnet olit, julistit he sen sanoman, kuin heille tästä lapsesta sanottu oli.
18. Ja kaikki jotka sen kuulit, ihmettelit niitä kuin heille Paimenilda sanottu oli.
19. Mutta Maria kätki kaikki nämät sanat, tutkistellen sydämesänsä.
20. Ja paimenet net palaisit, ylistäin ja kunnioittain Jumalata, kaikista kuin he kuullet ja nähnet olit, niinkuin heille sanottu oli.
x x x
Olen liimannut Raamattuni takakannen sisäsivulle Jouluvankeliumin Berliin nuorisoslangiksi, jonka Helsingin Sanomat julkaisi 22.12.1984. -Tässä mukailtuna: 
"Ja just sillo sattu et keisari Aukustus määräs semmose lain et koko jengi oli pantava maksamaa veroo. Tää oli eka kerta kun tällaist sattu ja se sattu sillon kun Kyrenius hääräs Syyrian seeffinä. 
 Mikäs siinä sitte tuumas Jooseppiki, yks normaalimeikäläne ja läks painaa Kalileasta Peetlehemii, se oli nääs siält kotosi. Ja tiätty, sil oli se mimmi mukana, yks Maria, joka oli kyl paksuna. 
Ja eiks se just sillo ruvennu synnyttään kesken kaike. Ja Maria vääns sen yhes tallis, ku niit ei otettu mihinkää hotellii. Mut sitte tapahtu vähä outo juttu. Sii lähel sitä tallii oli paimenii yäl duunis. 
Ja yhtäkkii tuli semmone karsee valo, joku ufo tai sellane ja jätkii rupes pelottaan. Ja se sano et ottakaa iisist vaan, tää on oikeestaa ihan kiva juttu. Tos tallis synty tänäpä yks kersa, jota ne sanoo Kristukseks ja siit tulee viäl hilpee juttu koko jengil. 
Menkää tsiigaan toho tallii, siäl se on kapalois käärittyn."
SUMMARY
This is a part of the 2012 Christmas letter, still valid. In addition at the bottom in Finnish, a Xmas Gospel in Berlin street slang.
With the Christmas Gospel of Saint Luke from the old Finnish Biblia dating back to the year 1776 we want to wish you a Merry Christmas and a Happy New Year! - The Bible was purchased by my father to honor my first sermon as a Theology student. Our family reads the Gospel always from this Bible with old-fashioned language and it serves the reading always at our Yule tide services in our church as well.
It´s been a busy year with some progress in my main fields of struggle, namely the Secret Lodges and some other areas as well. I never knew the power of Evil, the roaring of the beast to devour me, but the good Lord has safeguarded my path and will do likewise in the future, too.
It must be clear to all that the Devil cannot win. He is simply so much behind the total understanding of the powers of Heaven and he is so much less informed what´s going on that already that must cause him serious misgivings as to what God will do next.
All and all, this is an interesting zigzag and a puzzle - a true Discovery Voyage - far more amazing than anything anyone can ever imagine! And it is truly comforting to know God is with us on a daily basis, so we thank you for all your support and prayers all through this year and hope you will continue doing so in the year to come as well. A special thanks goes to CBN 700 Club members. Thousands of devoted Christians all over pray for Finland, for revival in this country and for the outpouring of the Holy Ghost. So keep on praying! Eero and Mai


http://www.kavasto.net/


---------------------------


-Satakunnan Olli- kommentoi mietiskellen, tutkiskellen ja nähden...?!

Onpas se vihta housu ovela, HERra... Oletkos miettinyt Eero koskaan? Auringon pyörä... Ra, Katolilaisen kirkon, kristinuskon ja epäjumalan palvonnan sekoitus... (Ekumenia, maailman yksi yhdistyvä porttokirkko) Ra, on kaikkialla, 6000 vuotta, tubalkain, historian saatossa..  Egyptin, babylonian, nyttemmin free pride masonismissa etc. Finlandiankin todeeeella pitkässä historiassa... Ns. Joulupäivänä hjul, "auringon pyörän" päivänä mm. kyseltiin tietyn okkultisti eliitin toimesta historiassa; "onko kilttejä lapsia" ja vaihtelevasti perheistä esikoinen uhrattiin molokin kitaan elävältä... Kaikkea maailmassa on kaksi, hengellinen ja saatanan irvokas hirveä kopio.... Mm. Roomankin irstas "joulu", aurinkon pyörän, raan  juhliminen on jo 15 vuotta inhottanut, ja saatanalle toki sopii, että vain kerran vuodessa muistellaan Kristusta ja sekin 6000 vuotta vanhan saatanallisen hengen, mm. molokille (nimiä sadoittain lisää telluksella) ihmisuhraamisen päivänä, yhdestä niistä...Joulusta: https://ollihakala.blogspot.fi/2014/11/katolilainen-kirkko-luonut-islamin-ja.html (paremminkin saatana, läpi maailman historian, kopioiden ja vääristäen kaiken Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan, Kristuksen Jeesuksen Nasaretilaisen mielen mukaisen ilmoituksen, tahdon jne. Kristusta tulisi juhlia, muistaa vuoden jokaisena päivänä, esivallassa, kirkossa etc.!)


Maailman mädättäjät, Suomenkin... https://ollihakala.blogspot.fi/2016/12/hymyn-listat-free-pride-masoneista.html

https://ollihakala.blogspot.fi/2016/09/salainen-paikallisloosien-rituaali.html
https://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

https://ollihakala.blogspot.fi/2016/10/martin-lutherin-95sta-teesista.html


Tutkiskele: https://www.youtube.com/channel/UCzlXOe4aOPmcxW7DnCuWC2A/videos?shelf_id=0&view=0&sort=dd


https://ollihakala.blogspot.fi/2016/08/loppuvuoden-2016-lukemisiksi-mita.html

Kuuntele edes joulukuun ajan 2016 kotona, autossa jne. http://patmos.studio24.fi/

Jos olet laiska lukemaan kirjoituksia, kuuntele edes... https://ollihakala.blogspot.fi/2016/05/nyt-alkaa-olemaan-viimeiset-ajat-suomi.htmlhttps://ollihakala.blogspot.fi/2016/04/vaikeimpia-asioita-ymmartaa-oikein.html

https://ollihakala.blogspot.fi/2016/08/soros-tutki-jo-itse-suomessakin-on-jo.html

https://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/muslimeille-suomessa-ja-koko-maapallon.html

https://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/on-rukouksen-aika-suomen-puolesta.html

https://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html

Ja satoja muita blogi aloituksia!

Ps. Kiitos Winnova...! (2008-2014) https://ollihakala.blogspot.fi/2016/11/joulu-vastine-2016-winnovalle-tehan.html
5 kommenttia:

 1. Miksi juuri Suomi, ja nimellä molok?! https://fi.wikipedia.org/wiki/Molok_(yritys) Ja sitten haukutaan jo Suomen kansaa tietyn eliitin toimesta, mm. "jari tervon" toimesta roskiksi... Vaikka tietty eliitti on kaiken kansalta 20-30 vuodessa varastanut petoksella ja 33 asteen looseissa pääosin kaikkia aidot arvot kääntänyt globaalisten agendojen (mm. 21) avulla ylösalaisin... Näetkö mitään...?!

  VastaaPoista
 2. Pyydän, (ystäväni) kuuntele asia, olennainen, älä takerru puhujaan/ihmiseen...
  https://www.youtube.com/watch?v=U2igaGqK4Fc

  VastaaPoista
 3. https://ollihakala.blogspot.fi/2016/11/west-kaksinaismoralismin-huippua-silla.html

  VastaaPoista
 4. Tässä ns. "lihallinen huumori" parhaimmillaan! Free Pride Masonisti hyökkää itseään vastaan, 33 asteen loosi (saatanallista globalismia) agendaa vastaan loistavasti... https://ollihakala.blogspot.fi/2016/12/tassa-ns-lihallinen-huumori.html

  VastaaPoista
 5. TEHDÄÄMPÄ TESTI!

  ALUSTUS, RAKASTAN AITOJA JUUTALAISIA JA RAKASTAN AITOJA KRISTITTYJÄ, ENKÄ PAKANOILLEKAAN JA MUUKALAISILLE PAHA OLE, MUTTA EPÄ JUMALAN PALVONTAA EN VOI SIETÄÄ, ENKÄ RAJOJEMME SISÄLLE PÄÄSTÄISI, SEKÄ ALLAHILLA EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ HISTORIALLISEN JUUTALAISTEN JA KRISTITTYJEN AABRAHAMIN, IISAKIN JA JAAKOBIN JUMALAN KANSSA!

  https://ollihakala.blogspot.fi/2016/11/porin-teljan-kirkkoherra-kaisa-oletko.html

  TUTKITTAVAKSI SEURAAVA OSIO JA TESTI ALKAA...

  ONKO NIIN, ETTÄ VÄÄRÄ JUUTALAISUUS (KASAARI ETC.), VÄÄRÄN KRISTILLISYYDEN TUELLA (PORTTO KIRKKO EKUMENIOINEEN) GLOBAALISTI, ELI OKKULTISMI, FARISEALAINEN JUDAISMI, KABBALA, TALMUD, MM. 33 ASTEEN LOOSI NOITUUS, (PERINNÄISSÄÄNNÖT, MAAILMAN ALKEISVOIMINEEEN JNE.) GLOBALISMI, KAIKKINE MAAILMAN HISTORIAN KORVIKE EPÄ JUMALINEEN, LOHKOINEEN JA LAHKOINEEN...

  SUOSIVAT SIIS NYT SAATANALLISTA AGENDA 21.STÄ, KUTEN SUOMESSAKIN TAPAHTUU ESIVALLASSA JA KIRKOSSA, VARSINKIN VIIME 20-30 VUODEN AIKANA, MÄDÄTTÄEN KAIKEN AIDON KULTTUURI MARKSISMILLA, ETTÄ NS. YLEMPI EM. KANSA VOISI PETOKSELLA HALLITA KAIKKIA MAAILMAN KANSOJA, SEKÄ ISLAMIN KUU EPÄJUMALA SHARIAN LEVIÄMINEN SOPII TÄHÄN AGENDAAN LOISTAVASTI, SEKÄ VIHA MAGNEETTI MEDIAAN JA VAIHTOEHTOMEDIOIHIN SELITTYISI MAAILMAN TIETYN SAATANALLISEN HARVAINVALLAN, MM. RIKKAIDEN RAHA VALLAN LOOSI ELIITIN PANIKOIMISELLA, KUTEN SUOMESSAKIN NYT TAPAHTUU?!

  1000-VUOTISESSA RAUHAN VALTAKUNNASSA EM. "TYYLISTÄ" KYLLÄ TAPAHTUU, MUTTA ERI "HENGESSÄ".

  KOEN VOIMAKKAASTI OLEVAMME TÄSSÄ HETKESSÄ ILMESTYS KIRJAN MUKAAN:

  2:9 Minä tiedän sinun ahdistuksesi ja köyhyytesi - sinä olet kuitenkin rikas - ja mitä pilkkaa sinä kärsit niiltä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan ovat saatanan synagooga.

  VARSINKIN TÄMÄ KOHTA PUHUTTELEE, LAITTAA "TUTKISKELEMAAN JA NÄKEMÄÄN" KOKONAISUUTTA, MIKÄ SUOMEAKIN NYT RIIVAA SEKULAARISSA JA HENGELLISELLÄ SEKTORILLA, KAIKKIALLA!

  3:8 Minä tiedän sinun tekosi. Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt.
  3:9 Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan.
  3:10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.
  3:11 Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi.

  JOUDUNKO KENTIES NYT SYYTTEESEEN JA VANKILAAN HER;ra SUOMEN KORKEIMMAN OIKEUDEN raa...?! (JOS OLET KENTIES ESTEELLINEN AITOA OIKEUTTA JAKAMAAN LOOSI "HARRASTUKSEN" TAKIA!) TEUVO HAKKARAISEN KANSSA SAMAAN SELLIIN TOIVON SITTEN JOS...

  -SATAKUNNAN OLLI- DEUS PROTECTOR NOSTER, VILPITTÖMÄSTI AITOA TOTUUTTA ETSIEN, JA SAATANAN VALHEITA ESILLE TUODEN JO VUODESTA 2001 ALKAEN, JA RAKASTA SYNNYINMAATANI PELASTAEN JA PUOLUSTAEN, VAJAVAISENA, MUTTA ARMOSTA KILVOITELLEN VANHURSKAASTI KIRJOITUSTEN MUKAISESTI, TAKKIANI KÄÄNTÄMÄTTÄ...

  https://ollihakala.blogspot.fi/2016/12/ra-saatana-pitaa-huolen-etta-kaikesta.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.