Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 7. marraskuuta 2015

"HOPEAVESI"Hopeaveden käyttöohjeita  (koottu internetistä)
Hopeaveden on laboratoriokokeissa todettu tappavan 650 bakteeria, virusta, sientä, hiivaa ja yksisoluista alkueläintä. Tutkijat kertovat, että he ei tiedä yhtään mikrobia, mikä ei laboratoriokokeissa olisi lamaantunut hopeaveden vaikutuksesta. Hopeavettä pidetään yhtenä tehokkaimmista luonnon antibiooteista. Tehokkaampia lienee ainoastaan tuli. (Dr Rima)
 Hopeavesi eli kolloidinen hopea on EU:ssa hyväksytty vain ulkoiseen käyttöön. Ihmisten ja lemmikkien vaivojen hoidossa se on erinomainen. Tavanomaisia käyttökohteita ovat erilaisten ihovaurioiden hoito kuten:
-        naarmut
-        haavat
-        palovammat
-        hankaumat
-        silsa
-        ihottumat
-        akne
-        punasilmäisyys
-        auringon polttama iho
-        syylät
-        hyönteisten puremat

Ihovaurioiden hoidossa vaurioitunut paikka kostutetaan hopeavedellä joko tiputtamalla kohteeseen hopeavettä tai sumuttamalla sitä suihkepullolla. Koska hopeavesi ei kirvele, voi sillä hoitaa silmä- ja korvatulehdusta tipauttamalla pari tippaa pipetillä hoidettavaan kohteeseen. Suun ja ienten hoidossa hopeavesi on erinomainen. Se auttaa ientulehduksiin ja poistaa hengityksestä bakteereista syntyvän hajun.
TARTUNTATAUTIEN ENNALTAEHKÄISY JA HOITO
Antibaakteeriset tuotetestit v 2012 (Brigham Young University)
BYU tutkimus osoitti, että kolloidinen hopea on yhtä hyvä kuin penisilliini. Tutkimuksessa oli mukana 5 antibioottia, joihin kolloidista hopeaa verrattiin. Kolloidinen hopea osoittautui  vertailuissa yhtä tehokkaaksi tai tehokkaammaksi, kun mikään kokeissa mukana ollut antibiootti. Tutkijoiden käsityksen mukaan kolloidista hopeaa voitaisiin käyttää vaihtoehtona antibiooteille.
Kyseisissä testeissä kolloidisen hopean esti vaivan kehittymisen 1,25 - 2,5 ppm pitoisuudella ja jo 5,0 ppm pitoisuudella tappoi kaikissa kokeissa taudin aiheuttajan. Tutkimus on laboratoriokoe, eikä siinä kerrota miten kolloidista hopeaa pitäisi annostella ja miten sitä pitäisi käyttää.
Edellisen tutkimuksen lisäksi on internetissä mm. laaja luettelon vaivoista, joihin kolloidinen hopea tehoaa.
Samalla sivustolla on seuraava pitkä luettelo muista kolloidisen hopean käyttötavoista:

(Google käännös)
-        Käytä hopeavettä palovammojen hoidossa, niin vammat paranee ilman arpia.
-        Hoida paikallisesti naarmut, haavat, hiertymät, ihottumat, auringon polttamat, hyönteisten puremat, partakone kolhut ja siteet.
-        Suihkuta kengät ja varpaan välit. Se estää ihon kutinan, jalkasienen ja hien hajun.
-        Käsittele keittiössä sienet, pyyhkeet, leikkuulaudat. Se poistaa E. coli ja Salmonella bakteerit jaestää ruokamyrkytyksen sekä ruoansulatuskanavan tulehduksen.
-        Ihon sumutus vähentää hilsettä, psoriasta, ihottumaa jne.
-        Sumuta lemmikkien vuodevaatteet  ja kuivikkeet, niin lemmikkisi viihtyy, kun paikka on bakteerivapaa ja hajuton.
-        Lisää kylpyveteen, kurlaa suussa, käytä nenäsumutteena, käytä suuvetenä ja pese hampaat.
-        Ennaltaehkäise salakavalat tartuntataudit, kuten vilustuminen, flunssa, keuhkokuume, staph, STREP, hengitystieinfektiot jne. 
-        Ihon kutinan, silmien ärsytyksen ja  infektiot voit hoitaa hopeavedellä. Laimenna pieni määrä, jossa puolet tislattua vettä silmien ja korvien hoitoon (lämmitä hieman ensin).
-    Jotkut kasvaimet  ja syylät häviävät  hopeavedellä (kostuta laastarin tyyny hopeavedellä ja laita syylän päälle yöksi.
-        Hopeavedellä voi hoitaa hammassärkyä, suun haavaumia ja bakteeri ärsytystä.
-        Hopeavesi voi estää hampaiden reikiintymistä ja pahanhajuista hengitystä.
-        Toisin, kun lääkealan antibiootit, Kolloidihopealle ei koskaan synny sille vastustuskykyisiä taudin aiheuttajia.
-        Liota tekohampaat.
-        Spray jääkaappi, pakastin ja elintarvikkeiden varastointi sisätilat.
-        Käytä säilönnässä, kun purkitat ja pullotat säilykkeitä.
-        Lisää mehuihin ja maitoon. Se estää pilaantumista.
-        Käytä vesiohenteisten maalien  ja tapettiliisterin lisäaineena.
-    Käytä märkätilojen puurakenteiden homeenestoaineena.
-        Lisää astioiden huuhteluveteen, niin astiat pysyy pitempään antibakteerisena.
-        Säilöttäessä elintarvikkeita, kuten hilloja ja hyytelöitä, kannattaa päälle sumuttaa hopeavettä. Myös purkkien kannet pitää suihkuttaa ennen purkkien sulkemista.
-        Sekoita hieman lemmikkien juomaveteen ja lintujen vesialtaaseen, niin vesi pysyy mikrobeista pitkään puhtaana.
-        Lisää tilkka leikkokukka maljakkoon, niin kukat pysyy pidempään virkeinä.
-        Lisää retkellä juomaveteen, jos joudut ottamaan sitä tuntemattomasta paikasta luonnossa.
-        Sumuta talosi ilmastointilaitteen suodattimet puhdistuksen jälkeen.
-        Moppaa hopeavedellä kostutetulla mopilla tai sumuta talosi ilmakanavat ja tuuletusaukkojen säleiköt. Se tuhoaa bakteerien pesäpaikat.
-        Lisää rutiininomaisesti pyykin pesussa 0,5 dl loppuhuuhteluveteen. Hopea tekee vaatteista antibakteerisia. Vuodenaikojen vaihtuessa käsittele kausivaatteet hopeavedellä ennen niiden vientiä varastoon.
-        Käsittele kosteat vaatteet pyyhkeet ja pesulaput hopeavedellä etteivät ne homehdu.
-        Hopeavedellä voi poistaa ei-toivotut mikro-organismit puutarhan maaperästä ja kastelujärjestelmästä. Käytä laimennettua liuosta
-        Sumuta kasvien lehdet. Se hävittää niistä sienet, homeet, lahon, ja useimmat kasvitaudit. (Laimenna noin 10 % väkevyyteen)
-        Hopea on erinomainen kasvi-kasvustimulaattori.
-        Käsittele hopeavedellä suihku-altaat, suihkulähteet, ilmankostuttimet, porealtaat, kylpytynnyrit, kylpyastiat, astianpesukoneet, kuntosalin  jalkasillat, ja kylpyamme sekä suihku matot.
-        Spray sisällä kengät, kellonrannekkeet ja käsineet ja kynsien alukset  säännöllisesti.
-        Suihkuta suihkukaapit, porealtaat,  näppäimistöt, eläinten juoma kaukalot ja parranajokoneet, jotta mikrobeja ei siirry toisilta toisille.
-        Huuhtele tai sumuta hedelmät ja vihannekset hopeavedellä ennen varastointia
-        Lisää ihmisten ja eläinten shampooseen. Shampoot toimii siten desinfiointiaineena.
-        Estä mattojen, verhot ja tapettien homehtumisen.
-        Pyyhi puhelimen suukappale, putki varret, kuulokkeet, kuulokojeet, silmälasien kehykset, hiusharjat, kammat, jne.
-        Erinomainen vaippojen käsittelyaine. Se estää vaippa ihottumaa.
-        Käsittele wc-istuimet, altaat, laattalattiat, lavuaarit, pisuaarit, ovi nupit.
-        Poistaa pysyviä hajuja tuhoamalla mikrobeja jotka aiheuttavat hajua.
-        Huuhtele lopuksi tyynyliinat, lakanat, pyyhkeet ja vuodevaatteet.
-        Hopeavedellä on kirjaimellisesti tuhansia muita keskeisiä käyttötapoja. Aine on  hajuton, lähes mauton ja väritön. Se suojelee sairastumiselta ja jos sairastut, niin se tukee lääkehoitoa. Kun ympäristösi on mikrobivapaa pysyt terveenä.
Annostus
Kolloidisen hopean kerrotaan sisäisesti käytettynä aiheuttavan ensimmäisellä käyttökerralla joillekin henkilöille rauhattoman olon. Tätä kutsutaan Herxheimer vaikutukseksi. Tämä kokemus on seuraus siitä, kun kolloidinen hopea tappaa kerralla liikaa taudinaiheuttajia. Ed. sivustolla neuvottiin aloittamaan kolloidisen hopeaveden käyttö hyvin pienillä annoksilla.
Hopeavesi eli kolloidinen hopea on luontaistuote ja se on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Sillä on lukemattomia käyttötapoja ihmisten, eläinten ja asuinympäristön pitämisessä mikrobeista vapaana. Hopeavesi on lukemani perusteella hyvä desinfiointiaine myös tartuntatauteja vastaan. Koska emme ole lääkäreitä, emme voi antaa lääkäriapua. Jos sinulla on jokin vaiva, pitää kääntyä laillistetun lääkärin puoleen. Olemme jokainen itse yksin vastuussa siitä mitä syömme ja miten hoidamme terveyttämme. Siksi kannattaa tutkia ja opiskella asioita, jotka auttaa pysymään terveenä.
Siirry aloitussivulle


-----------------

Sairas Timo alkoi käyttää hopeavettä – Astma, flunssat ja antibiootit tipotiessään

Studio55.fi > Terveys Julkaistu 16.09.2012 15:00
Sairaalahoitoon kipeiden jalkojen takia joutunut Timo Landgren halusi päästä eroon antibiooteista. Niinpä hän alkoi juoda ja sumuttaa nenään itse valmistamaansa hopeavettä. Jalkakivut, astma ja flunssat hävisivät. Antibioottejakaan mies ei enää tarvitse.
Timo Landgren joutui viime vuonna kolme kertaa sairaalaan jalkojen imusolmuketulehdusten takia.
– Kehooni työnnettiin antibiootteja monta kertaa tiputuksessa ja kotikuureina. Panikoiduin lääkkeiden määrästä. Epäilin, että mahani ei enää kauaa kestäisi aina vain vahvempia antibiootteja. Halusin löytää vaihtoehtohoidon, Timo kertoo.
Koska Timolla ei omaishoitajana ollut varaa kalliisiin luontaistuotteisiin, hän lähti etsimään tietoa internetistä.
– Luin äijästä, joka oli muuttunut smurffin väriseksi juotuaan hopeaionivettä. Kommenteissa sanottiin, ettei hopeavesi oikein valmistettuna aiheuta sellaisia sivuvaikutuksia. Kiinnostuin asiasta ja aloin selvittää sitä enemmän. Harvardin yliopistossa tehty tutkimus puolsi lukemaani: sen mukaan oikealla tavalla valmistettu hopeavesi on turvallista.

Tislasi itse vettä

Innostunut Timo päätti kokeilla, voisiko hän hopeaveden avulla luopua antibiooteista. Netin avulla pystyi perehtymään valmistuksessa tarvittaviin laitteisiin.
– Hain kultasepältä 99,99-prosenttista hopealankaa. Kaksi 20 sentin pätkää maksoivat yhteensä 30 euroa, Timo kertoo.
Valmistuksessa käytettävän veden täytyy olla ehdottoman puhdasta ja tislattua. Niinpä Timo alkoi tislata sitä itse.
– Epäpuhtauksien määrä saa olla tislatussa vedessä vain 1–2 ppm, eli yksi tai kaksi hiukkasta miljoonasta. Hanavedessäkin epäpuhtauksia voi olla yli 100 ppm. Hankin veden laatua tarkkailevan mittarin, joka maksoi 50 euroa.
Koska omin päin tislaaminen osoittautui hyvin työlääksi, Timo alkoi myöhemmin ostaa veden valmiiksi tislattuna elintarvikelaboratoriosta.

Vääränlainen valmistus vaarallista

Miten hopeavesi sitten käytännössä valmistetaan?
Ensin Timo kaataa tislattua vettä lasiseen puolen litran kurkkupurkkiin. Sitten hän asettaa hopealangat pystyasennossa pahvin läpi purkkiin noin kahden sentin päähän toisistaan. Lankojen yläpäät yhdistetään hauenleukaliittimin tasavirtamuuntajan plus- ja miinusjohtoihin.
– Optimaalinen sähkövirta on 24 volttia ja alle yhden ampeerin. Omassa muuntajassani on 700 milliampeeria. Kun kytken muuntajaan virran, veteen alkaa muodostua hopeaioneja. Reaktio on nimeltään elektrolyysi, Timo selittää.
Tislattuun veteen ei missään nimessä saa lisätä minkäänlaisia nopeuttavia katalyyttejä.
– Silloin siitä tulee myrkkyä. Esimerkiksi smurffin väriseksi muuttunut mies oli käyttänyt valmistuksessa suolaa. Siitä muodostuikin hopeakloridia. Pitkään ainetta käytettyään mies sairastui argyriaan. Se tunnettiin ennen hopeakaivosten työntekijöiden tautina.

Säilytys valolta suojattuna

Puolen litran vesimäärässä elektrolyysi kestää noin tunnin.
– Kun vesi on kullankeltaista, siinä on 8–10 ppm hiukkasia. Siinä vaiheessa lopetan.
– Jos vettä haluaa käyttää vain ulkoisesti, siitä voi tehdä vahvempaakin, melkein ruskeaa. Mutta mitä pidempään elektrolyysi on käynnissä, sitä suurempia hiukkasia hopealangoista lähtee. Isot hiukkaset eivät tee hyvää, Timo sanoo.
Kun langat on otettu pois vedestä, nesteen annetaan vielä tummua noin vartin verran. Lopullista tuotetta Timo säilyttää huoneen lämpötilassa kaapissa valolta suojattuna, pipo päällä.
– Sillä tavalla vesi säilyttää sähkövarauksen puoli vuotta. Jos vesi on muovipullossa, varaus katoaa paljon nopeammin.

Sumuttaen nenään

– Aluksi join ja suihkutin hopeavettä nenään yhteensä pari desiä vuorokaudessa. Siinä on makea sivumaku. Mitä keltaisempaa, sitä karvaampaa. Hiukkaspitoisuudet ovat todella pienet hanaveteen verrattuna.
Nykyään Timo valmistaa hopeavettä puoli litraa pari kertaa kuussa.
– Käytän sitä oman olon mukaan. Jos jaloissa alkaa tuntua pahalta tai tulee flunssainen olo, laitan ainetta tyhjään suihkepulloon ja sumutan sitä nenään. Oireet häviävät lähes saman tien.

Jopa peräruiskeena

Limakalvoille sumuttaminen toimiikin itse asiassa paremmin kuin nesteen juominen.
– Hopeaveden pH on emäksistä, joten hapot neutraloivat sen mahassa. Kun se sillä tavalla menettää ionisuutensa, hyötyä ei ole niin paljon. Nenään sumuttamalla aine sen sijaan imeytyy limakalvoilta nopeasti verenkiertoon, Timo selittää.
– Jos on oikein kipeä, hopeavettä voi laittaa kehoon myös peräruiskeena noin 30 millilitran verran. Siten se imeytyy välittömästi verenkiertoon. Tein niin itse kerran aivan alkuaikoina, kun jalkani taas tulehtui ja kuume nousi. Olo helpottui muutamassa tunnissa.

Ei käytä enää antibiootteja

Timo sanoo vointinsa parantuneen hopeaveden myötä.
– En ole enää tarvinnut antibiootteja tai ollut flunssassa.
– Myös lievä astmani hävisi heti ensimmäisen viikon aikana – en ole enää käyttänyt astmapiippua kertaakaan. Kun hopeavettä kaataa vaikka yön ajaksi sellaisen ilmankostuttimeen, jossa ei muodostu kuumaa höyryä, se parantaa myös virusten ja bakteerien aiheuttamat sairaudet. Apua saa myös homeen sairastuttamiin keuhkoihin.
Timo luettelee yhä lisää hopeaveden hyötyjä.
– Loiset, hiivat ja sienet, kuten jalkasieni, häviävät. Hien hajukin katoaa suihkuttamalla hopeavettä kenkiin.

Lääkitsivät kissaakin

Timo väittää, että hopeavesi sopii ihmisten lisäksi kaikille nisäkkäille.
– Kun siskoni kissalla oli virtsatietulehdus, annoimme sille hopeavettä. Se parani vuorokaudessa.
– Suosittelen kiinnostuneille hopeaveden valmistukseen tarkoitetun laitteen eli hopeapulsaattorin hankkimista.

Laitteen mukana saa hopealangat ja ohjeet. Elektrolyysiä ei tarvitse valvoa, sillä laite sammuu itsekseen, kun hopeavesi on valmista. Hopeavettä voi ostaa myös valmiina joistakin luontaistuotekaupoista.

– Niiden pitoisuudet eivät tosin ole suuria, ja ne on tarkoitettu pääasiassa ulkoiseen käyttöön.
Timon lääkäri tietää hänen hopeaveden käytöstään, muttei ole kommentoinut sitä.
– Lääketeollisuus on tietysti tätä vastaan, koska se korvaa antibiootit, Timo sanoo.

-----------------------

Kommenttia: Asia tutkittavaksi ja se että "free mason bilderbergiläiset, pankkiirit" tekevät todella suurta kusetus bisnestä lääketeollisuus alallakin, suurilla voitoilla, köyhän selkänahasta repien globaalisesti, on totta.

-Satakunnan Olli- Pori
Deus Protector Nosrer,
Porin vaakunan mukaan.

Ps. itsekin testaan jo...

http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/royal-moccamaster-morning-coffee.html

Ps. katso kommentit... mm. ruokasoodasta, sitruunasta etc.
.

3 kommenttia:

 1. http://elataysilla.com/2014/08/28/situuna-ja-ruokasooda-ihmeellinen-yhdistelma-10000-kertaa-vahvempi-vaikutus-kuin-kemoterapialla/

  VastaaPoista
 2. http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/royal-moccamaster-morning-coffee.html

  VastaaPoista
 3. TERVEEKSI; KRISTALLISUOLA, RUOKASOODA, SITRUUNA... + EMÄKSISYYTTÄ!
  https://www.facebook.com/olli.hakala.7/media_set?set=a.328405217176520.96686.100000211325318&type=3

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.