Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 22. toukokuuta 2017

ANTI "PASKANJAUHANTAA"...

Tätä rukoilen, huokailenkin väliin vain...

Päästä Taivaan kotiin pian, tästä kiihtyvästä, ennustetusta helvetillisestä ajasta, mutta...

Mieleni on järkyttynyt tästä kaikesta ordo chaoksesta, miljoonien lailla, tästä kaikesta eskatoloogisesti ennaltatiedetystä, sekulaari ja kristillisellä sektorilla Suomessa! Tiedän; minun armossani on sinulle kylliksi ja heikkoudessa Hän on väkevä... Mutta olen niin pitkään ollut ns. melko yksin, ja tätä on myös vaikea edes selittää. Onko Porissa Jumalan miehiä tai edes miestä, joka AIDOSTI apostolien tekojen, ut:n mukaisesti toimii Pyhässä Hengessä ja armolahjoissa, sekä hedelmiltään vielä olisi Sanan mukaisia...??! Tule ja rukoillaan, jospa minäkin vajavainen "vanha kehäraakki" saisin Uskoa enemmän, palata enemmän ensirakkauteen Jeshuaan Kristukseen Nasaretilaiseen, sillä ns. yksin on niin raskasta "top 10 tasolla" kaiken tiedon keskellä... En kerskaa, mutta jospa jotakin jo tiedänkin...

Jumala anna minulle lisää viisautta, anna Porissa luotettava mies, työtoweri agapeessa, joka ei petä ja auta terveys (+ tupakka casessa.), sekä talousasioissa... En jaksa ilman aitoa "Kristuksen ruumista", en kestä 33 asteen saatanallista Suomen loosi tuhontaa ja mädätystä, kulttuurimarksismia, fariseuksia, tekopyhyyttä, omaan egoonsa/"lihaansa" ihastuneita, vailla minkäänlaista nöyryyttä etc. Pyydänkö liikoja Porissa, Deus Protector Noster kaupungissa?!

-Satakunnan Olli- Poriist... (Vajavainen kilvoittelija...)

Ps. Nyrkkiä rintaani lyöden, ole minulle syntiselle armollinen ("lihan" luonto) ja kiitos Jeesus sovintoverestäsi, syntien anteeksi saamisesta ja kaiken lain täyttämisestä puolestamme. Se on totisesti täytetty!

ope.hakala@gmail.com

http://blogit.mvlehti.net/satakunnanolli/

http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=2&kirjat=kol

https://www.youtube.com/user/HakalaOlli/videos

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.