Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 6. kesäkuuta 2011

Pommit, itsemurhapommit eivät rikastuta Suomen kulttuuria...

Suomi on uskomattoman hullulla tiellä islamin kanssa...

6000 Somalia odottaa perheenyhdistämisiä... Eli on laskettu yhden maahanmuuttajan kuluiksi n. 57000,- euroa vuodessa + aivan liian monta prosenttia aktiivisia muslimeita, jotka ovat Suomelle todella vaarallisia... Raiskaavat mm. kafiiri naisia, jotka eivät ole eläimenkään arvoisia aktiivisessa islamissa. Emme me miehetkään sen paremmassa asemassa ole, meille saa valehdella mielin määrin, (taqiahia, vääräuskoiselle eli kafiirille sallittua valehtelua, jopa palkittavaa sellaista) meille voi aina puhua ovelasti itse asian vierestä (kitman) ja tiukan paikan tullen tehdään hetken hudna. (valherauha islamin opissa, voimia keräten ja isku yllättäen ovelasti takaisin)

Lasketaanpa kuluja perheenyhdistämisistä Suomessa: 6000 x 57000,- € = 342 miljoonaa euroa vuodessa...

Jo olevat muslimit Suomessa 40000 x 57000,- € = 2 miljardia 280 miljoonaa euroa

Yhteensä 2 miljardia 622 miljoonaa euroa vuodessa!

 (- pieni prosentti heitä, jotka ovat työllistyneet niin, että elättävät itsensä etc.)

Päälle kaikki kulttuurin nimissä haetut avustukset kaupungeilta "mini moskeija" tiloihin, joissa sikiytyy vihaa alkuperäisväestöä kafiireja kohtaan, aktiivi muslimien toimesta.

Amazing! Uskomatonta, kuka maksaa? Rkp ja vihervasemmisto, liberaali humanistit, kaiken synninkin suvaitsevaiset vai? Ei maksa ja pian on ovat ihmeissään, kun ensimmäiset pommit ja itsemurhapommit räjähtävät vieden murhaajan ns. "72 neitsyen luo" (valhe sekin) ja Suomalaisia kuolemaan... Kerrakseen rikastuttavaa kulttuuria...

Olen useita vuosia hämmästellyt monien (Porinkin) kaupunkien "moskeija" tiloja, vieläpä veronmaksajien rahoilla "kulttuurin" nimissä,  jotka muslimi mamut ovat saaneet käyttöönsä, Suomen liberaali humanismin sinisilmäisen tyhmyyden takia. Näissä tiloissa palvotaan kuuepäjumalaa allahia (1/360), sekä niistä sikiää vihaa kantaväestöä "kafiireita/vääräuskoisia" kohtaan. Tulee kalliit seuraukset...
 http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Kotimaa/1194682869064/artikkeli/miksi+kaupungin+tiloissa+on+moskeija+.html

Passiivisella muslimilla on toivoa totuuteen...
http://ollihakala.blogspot.fi/2012/06/zakaria-apostoli-islamilaiseen.html

Arabit jne. ovat Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalle rakkaita ihmisiä, mutta islam/koraani tekee heistä hirviöitä... Koraanin 5:60 kuvastaa myös veljeskansan riitaa, yhteinen isä, eri äidit Saara ja Haagar... Lääke on totuus: Aitoa Sanaa, Tanakh ja UT evankeliumi koko Tellukselle... Shalom!


Suomella onkin tehtävä aidon totuuden tuomisessa mm. muslimeille...

Suomen valtiolipun vaakunassa salaisuus/tulevaisuus euroopan tulevissa/olevissa "myllerryksissä"...


"Punaisessa kentässä kruunupäinen leijona, joka pitää oikean etujalan sijalla olevassa haarniskoidussa kädessä iskuun kohotettua miekkaa ja polkee takajaloillaan sapelia, leijona kruunuineen ja varuksineen, aseiden kahvat ja käsivarsihaarniskan nivelet kultaa sekä aseiden terät ja käsivarsihaarniska hopeaa; kenttään siroteltu yhdeksän hopearuusua."

9 hopearuusuketta kuvaavat Pyhän Hengen armolahjoja.

Suomen leijonan suusta tulee tulta, joka on Jumalan Sana ja se sana on Totuus.

Suomen leijonavaakuna periytyy Juhana Herttuan vaakunasta vuodesta 1581 alkaen. Juhana Herttuan vaakuna oli peräisin Kustaa Vaasan hautamonumentista Upsalan tuomiokirkosta. Monumentissa on Ruotsin valtakunnan vaakunan molemmin puolin Uplannin vaakuna ja valtakunnan itäosan (osa nykyistä Etelä- ja Keski-Suomea) vaakuna.

Kustaa Vaasan Suomen vaakunassa kruunupäisen leijonan peitti vaakunan yläreunassa vielä suurempi kruunu. Tasavaltalaisen hengen noustessa ylempi kruunu on jätetty pois, mutta poisjättäjät tuskin tajusivat, että ylempi kruunu ei edes edustanut maallista kuningasvaltaa, vaan maamme nöyrää kumartamista kuningasten Kuninkaalle Juudan leijonalle Jeshualla/Jeesukselle Kristukselle Nasaretilaiselle.

Suomen vaakunan mallityyppi on se vaakuna, jonka flaamilainen kuvanveistäjä Willem Boy (k. 1592) veisti Kustaa Vaasan hautamonumenttiin (1571-91). Mistä Boy otti mallia vaakunan leijonaan!? Leijonahan oli aika yleinen renessanssiajalla Euroopassa. MUTTA JUUDAN LEIJONA EI OLLUT!

Sama Juudaan leijona ilman miekkoja löytyy myös Jerusalemin vaakunasta ja lipusta http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiedosto:Jerusalem-coat-of-arms.svg Onko Suomen vaakuna sama kuin Juudan tunnus?

Suomen vaakunassa ja Jerusalemin lipussa on ainakin huomattavia samankaltaisuuksia. Kaksi taivaansinistä viivaa, valkoista sekä kultaa ja Juudaan leijona. Jerusalemin lipussa viivat eivät ole vielä ristinä, koska se vasta lupailee messiaan tulemusta. Suomen lipussa tämä Sana on jo täyttynyt. Jerusalemin lipussa Juudan jalopeura ja juurivesa on sininen. Tämä kuvaa että leijonakuningas on taivaallista alkuperää. Kultainen Suomen leijona tai Suomen jalopeura on taas jo kruunattu maailman kuninkaaksi. Molemmilla on muuten sama oikea käsi ylhäällä. Jerusalemin vaakunan tausta on keltainen tai siis kultainen, eli Juudaan leijona on tuleva kuningas, Suomen vaakunan tausta on punainen, joka kuvaa sovitusverta ja sovituksen suorittanutta.

Meidän vaakunassamme on kuvattuna Oikea Juudan Leijona eli Jeshua/Jeesus. Vaakunan pohjaväri punainen muistuttaa meille Jeshuan (Jeesus) sovintoverestä ja Pyhän Hengen tulesta.

Leijonan käpälässä oleva miekka symboloi Jumalan Sanan kaikki läpitunkevaa kaksiteräistä totuuden suoraa miekkaa (Hebr. 4:12).

Leijonan jalkain alle poljettu käyrä miekka edustaa Jumalan Sanan vastaisia harhaoppeja kuten esim. väitettä, että "Jumalalla ei ole poikaa!". (allah on itseasiassa kuuepäjumala ja täten islam onkin yllätykseksemme täydellistä epäjumalan palvontaa josta löytyy myös uskonnollis/historialliset todisteet. Kuuepäjumala allah oli 1/360 epäjumalasta joista Muhammed valitsi kuuepäjumalan jumalakseen)

Väärä väite on myös se, että yhdeksän ruusuketta tarkoittaisivat maakuntia. Eihän Kustaa Vaasan aikainen Suomi ulottunut edes paljoa Tamperetta pohjoisemmaksi. Ruusukkeiden merkitys liittyy jälleen Uuteen Testamenttiin. Raamatussa mainitaan yhdeksän armolahjaa ja yhdeksän Hengen hedelmää, Jeesuksen vuorisaarnassa autuaaksi julistettuja ryhmiä oli myös yhdeksän. Heraldiset ruusut kuvaavat myös Jeesusta ja ihmistä. Rakkautta, elämän väliaikaisuutta, elämän kärsimystä "piikikkyyttä", sekä intohimoa ja elämää sekä "verellisyyttä"/lihallisuutta.


Ristilipun maat.

Meidän kannattaa muistaa, että Kustaa II Adolf tunnetaan Lutherin aloittaman uskonpuhdistuksen sotilaallisena puolustajana. Ei liene sattumaa, että hänen taistelujensa kautta uusi Lutherin oppi pelastuksesta uskon kautta armosta levisi maihin, joiden kaikkien lipussa on risti: Ruotsi, Tanska, Norja, Suomi ja Islanti. Risti lipussamme viittaa Kristuksen ristiin.

Uskonpuhdistajia tuli muuallekin – Sveitsi ja Englanti. Näidenkin maiden lipuissa on risti. Ison Britannian kautta risti on levinnyt useisiin sen siirtomaiden lippuihin. Puhdasoppisuudesta ylpeän Kreikan lipussa on myös risti. Pohjois Irlannin pääkaupungin Ulsterin entisessä lipussa oli valkoisella pohjalla punainen risti ja ristin keskellä on kruunatun Davidin tähden keskellä punainen ranteesta katkaistu käsi. (1 Moos 38. luku)

Internetistä 2010 / muokattuna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.