Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 23. kesäkuuta 2011

7 PÄIVÄÄ AIKAA... FINLAND! SITOVAT KANSANÄÄNESTYKSETKÄÄN EI PIAN AUTA, JOS KANSA ON MANIPULOITU VALHEESEN... AIDOT ARVOT SAATAVA TAKAISIN. HUMAANI LIBERALISMI TUHOAA KAIKKI VIIMEISETKIN AIDOT ARVOT, JOTKA PITÄVÄT YHTEISKUNTAMME PYSTYSSÄ.


Suomen kansalle ei kerrota totuutta eliitin suunnitelmista! Meitä "junaillaan" salaa liittovaltioon. 7 päivää enää aikaa  (23.6)... Laita Suomen lippu protestiksi profiiliin... Suomi irti eu:sta! Suomen markka takaisin...!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=174569232604562&id=100000211325318

ETSITÄÄN TOTUUDELLE 5000 FACEBOOK KAVERIA! USKALLATKO KOPIOIDA JA LIITTÄÄ, TÄMÄN NYT LUKEMASI KOKO TEKSTIN PROFIILIISISI? SE OLISI ISO JYTKY! TYKKÄÄ, KAVERIKSI, KERRO MUILLEKIN! KLIKKAA TOTUUDELLE KAVERIKSI TÄSTÄ: https://www.facebook.com/profile.php?id=100000211325318 Ps. Laita pikku viestillä, jos uskalsit... Olli Hakala Pori kiittää!

Rammstein; Ich will  http://www.youtube.com/watch?v=UKl8s7-bqCI

Vakautus mekanismi... ;)  http://www.youtube.com/watch?v=u7BYfHqsX3c

Tämän aika on käymässä vähiin, ja siksi valheen (mm. mediassa, tiedoitusvälineet) kaikella voimalla Telluksella totuutta yritetään vainota, pilkata ja tuhota... Mutta, Deus Protector Noster; Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala (Jeshua/Jeesus Kristus Nasaretilainen) on ollut, on ja on iankaiken oleva!

TELLUKSELLA AITO TOTUUS VAPAUTTAA VALHEESTA; POLITIIKASSA, ELIITIN NOITUUS SALASEUROISSA JA KAIKESSA EPÄJUMALAN PALVELUKSESSA, KAIKILLA SEKTOREILLA.

Jeshuan sovitus, sovintoveri on vuodatettu syntiemme edestä, jonka palkkana  muutoin olisi kuolema...ikuinen kuolema ja ero yhteydestä, Jumalaan.

3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

(MUTTA, JOS ET USKO JESHUAAN/JEESUKSEEN, OLET JO NYT TUOMITTU, ELÄVÄNÄ VIELÄ KÄVELEVÄ, MUTTA KUOLLUT, LANGENNEESSA TILASSA...)

3:17 Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
3:18 Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.
3:19 Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat.
3:20 Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi.
3:21 Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.