Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Suomi irti eu:sta välittömästi!

Olkiluodon ydinvoimalan kallioluolien uumenissa on edes yksi hyvä asia! Siellä on kuulemma hätävarastoituna Suomen markka!!! Sen tarvitsemme heti takaisin tai käy huonosti. Eu:sta pitää myös välittömästi päästä irti! Ja miten Suomessa voi edes olla homo presidentti ehdokas??? Ihmisenä hän on rakas Jumalalle, mutta teot peiton alla on edelleen irstautta ja kauhistusta.

Suvaitkaa konservatiivisiä heterojakin... ;)

http://www.youtube.com/user/HakalaOlli#p/u  Ajatuksiani...

-----------------------------

ETSITÄÄN TOTUUDELLE 5000 FACEBOOK KAVERIA! USKALLATKO KOPIOIDA JA LIITTÄÄ, TÄMÄN NYT LUKEMASI KOKO TEKSTIN PROFIILIISISI? SE OLISI ISO JYTKY! TYKKÄÄ, KAVERIKSI, KERRO MUILLEKIN! KLIKKAA TOTUUDELLE KAVERIKSI TÄSTÄ: https://www.facebook.com/profile.php?id=100000211325318 Ps. Laita pikku viestillä, jos uskalsit... Kiitos!

-----------------------------


SÄTEILYÄ LASKEUTUU SUOMEEN JAPANISTA! 10.000,- KORVAUSTA JOKAISELLE SUOMALAISELLE SAASTUVASTA LUONNOSTAMME!? 10.000 X 5.000.000 = N. 50 MILJARDIA EUROA! ERÄPÄIVÄ HETI! TODISTETUT KUOLEMAN TAPAUKSET 100.000,- KPL, SYÖPÄTAPAUKSET 50.000,- KPL ETC.

JA JOKA HEMMETIN TELLUKSEN YDINVOIMALA KIINNI VÄLITTÖMÄSTI! KYLLÄ IHMINEN VOI OLLA IDIOTTI SUOSIESSAAN RAHAN HIMOSSAAN YDINVOIMAA...


-----------------------------

UUDET VAALIT!  http://www.google.com/search?hl=en&q=uudet+vaalit


1 kommentti:

 1. Ei näille uskovien vihaajille mene mikään perille. Vaikka kuinka sanoo, ettei vihaa ketään ihmistä, vaan sairaita lakeja esim. homoavioliittoja, niin aina syytetään homovihaajiksi, no kun ei mene perille niin sitten ei. Tähän loppuun vähän valaistusta miten nämä homotahot suunnitelmallisesti haluavat valtaa omille sairaille tavoilleen:

  Homoliikkeen avoin agenda:GAID-niminen homolehti 11/1987 USA artikkeli:The Overholingt The Straight America by Marshall Chirck

  Poimittu Dosentti Juha Ahvion haastattelusta
  1.Homoudesta puhuttava kovaa ja usein mediassa eli tehotoisto(perinteinen manipulaation keino)
  2.konservatiivisten kirkkojen katsannot muutettava ja tuettava homo myönteistä teologiaa
  3.kirkkojen moraalinen arvovalta murennettava
  4.on vedottava tieteeseen ja julkiseen mielipiteeseen vaikka ilman perusteita
  5.homojen on tietoisesti otettava uhrin asema vaikka ovat haastajia
  6.On vedottava kaikessa syrjintään samoin kuin metodisesti maahanmuuttajat rasismiin
  7.homot on kuvattava positiivisesti
  8.vastustajat on leimattava : Asiallisilla perusteilla ei väliä
  9.homouden arvostelijat on saatettava huonoon valoon
  10.Homofobia ( sairaanloinen pelkotila= fobia ) probagandatermin käyttö. Sillä saadaan vastustaja leimattua erittäin syrjivällä tavalla. Vastustaja ei enää vakavasti otettava. Perinteiset instituutiot on vallattava sisältäpäin: koulu,kirkko,media..

  Tällaistäkö on SETAN toiminta?

  Jos rekisteröity parisuhde on niin epätasa-arvoasia, niin miksei SETA vaadi sellaista, miksei vaatinut suoraa avioliittoa kaikkine siihen kuuluvine oikeuksineen, kun se kerran on heidän tavoite. Minusta myös SETA on suvaitsematon, koska se hyväksyy vain niitä, jotka on vain heidän kanssaan samaa mieltä. Onko jotain todisteita, että homous tai lesbous on synnynnäistä?

  Hei, suvaitaanko Suomalaista konservatiivistä HETERO MIESTÄ/NAISTA enää!?

  (Netistä 2011)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.