Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 5. maaliskuuta 2012

Näin islam, allahin epäjumalan palvonta valloittaa Suomea!

Islaminuskoiset saivat oman uskonnonkirjan??????!!!
Uusi kirjasarja kattaa kaikki luokka-asteet lukioon asti.

"Al salamu alaikum! Miten siihen vastataan?" islamin opettaja Suaad Onniselkä kysyy. "Wa alaikum al salam", vastaavat oppilaat.

"Toivotamme toisillemme näin rauhaa. Ei sanota vaan, että moi", Onniselkä selventää.

Oppilaiden edessä on lähes uunituore oppikirja Salam – islamin polku. Kyseessä on uuden islamin opetukseen tarkoitettu oppikirjasarjan ensimmäinen osa.

Onniselkä opettaa islamin uskontoa Vesalan ala-asteella Helsingissä ja on yksi oppikirjasarjan tekijöistä.

Aiemmin islamin opetukseen ei ole ollut varsinaisesti omaa oppikirjaa, vaan yhtä ja samaa käsikirjamaista opasta on käytetty kaikilla luokka-asteilla, hän kertoo.

"Se on ollut eräänlainen kompromissi, kun muita kirjoja ei ole ollut."

Tänä syksynä (2011) valmistuneessa, 1–2-luokkalaisille tarkoitetussa kirjassa opetellaan Suomessa asuvien lasten, Fatiman ja Adamin, kautta islamilaista kalenterivuotta, islamilaisia tapoja, käyttäytymistä sekä myös muiden uskontojen tapoja ja suvaitsevaisuutta.

Kirjan tarinoissa seikkaillaan muun muassa metsäretkellä, maatilalla mummolassa ja leivotaan vehnäpullia.

"Tarinat sijoittuvat Suomeen, sillä se on lähellä oppilaidenkin elämää. Asema vähemmistöuskontona näkyy siinä, että tarinoissa opetetaan myös, miten voidaan elää rinnakkain, vaikka uskonto ja tavat ovat erilaisia", Onniselkä kertoo.

Myös islamin eri suuntaukset on otettu kirjassa huomioon.

"Eroja on varsinkin terminologiassa, joten olemme yrittäneet käyttää sellaisia termejä, jotka sopivat kaikille."

Kirjaa varten kerättiin kommentteja niin islamilaisilta yhdyskunnilta kuin eri moskeijoiden edustajiltakin. Vastaanotto oli Onniselän mukaan hyvä.

Tokaluokkalainen Inas Ahmad, 8, on uudesta oppikirjasta innoissaan. Hänen mielestään etenkin kirjan kuvat ovat hienoja. Aiemmin islamin tunnilla tehtiin tehtäviä ja monisteita vihkoon.

"Tarinat ovat hyviä, sillä tyttö ja poika käyttäytyvät niissä aina toisiaan kohtaan hyvin", Sami Dirie, 8, puolestaan arvioi.

Dirie aikoo lukea tarinoita myös kotona yhdessä vanhempien kanssa. Nämä ovat jo hänen mukaansa kyselleet uudesta oppikirjasta.

Myös vanhemmat oppilaat odottavat Onniselän mukaan kärsimättöminä oman oppikirjan saamista.

"Oppilaille oma kirja on todella tärkeä", hän kertoo. "Kun muissa oppiaineissa on kirja ja islamissa ei, he kokevat, ettei sitä arvosteta yhtä paljon."

Seuraavana kirjasarjasta valmistuu keväällä 7.–9. luokkien oppikirja. Tämän jälkeen vuorossa ovat 3.–4. luokkien ja 5.–6. luokkien oppikirjat.

Lukion oppikirjoja aletaan tehdä keväällä 2012. Kirjat käännetään mahdollisesti myös ruotsiksi.

HS digilehti
----------------------------

Kommentti: Saatana yrittää nyt monella sektorilla läpimurtoja, vedotaan tunteisiin, järkeen ja ties mihin hulluuteen, että SUOMEN KANSAKIN KOKONAAN saataisiin eksytettyä. Saatanalla on hätä ja kiire, koska se tietää, että sen aika on vähissä.

Hävettää ja vähän muutakin Kari Mäkisen puolesta...
Arkki piispamme Kari Mäkinen ja rkp, sekä vihervasemmisto etunenässä vie Suomea epäjumalan (allah) palvontaan, synnin tekemiseen hyväksyessään, suvaitessaan miltei kaiken moraalittoman! Karin pitäisi tietää, että kuuepäjumala allahilla ei ole mitään tekemistä Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan kanssa! No Karin pitäisi tietää myös, että homoilu ja lesboilu on syntiä. Karin pitäisi myös tietää, että Suomen esivallassa ja eliitissä on luciferin palvojia n. 10.000 mm. odd fellowsissa ja vapaamuurareissa, joissa harjoitetaan okkultismia/noituutta riitein, valoin ja hyvävelijärjestelmin tuhotaan Suomea monella sektorilla.

Näin mm. ekumeeninen portto yrittää tuhota loputkin aidot kristilliset arvot Suomesta, monella saatanallisella agendalla/suunnitelmalla...

Mutta Suomella on tehtävä! Deus Protector Noster! Juudaan Jalopeura, Suomen vaakunassamme Jeshua (Jeesus) Kristus Nasaretilainen, Pyhän Hengen ja Sanansa voimalla vääryydet ja valheet paljastava/poistava!

Suomen Kansa on osaltaan voimakkaasti mukana Telluksella aitojen arvojen ennalleenasettamisessa...

Ja sitä aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta pidän esillä. Kaikki edellä mainittu on todistettavissa Suomalaisten tutkimuksin, historian tutkimuksin, uskontojen historian tutkimuksin, profeettain tekstein, Jumalan sanasta Tanakhista ja uudesta testamentista.

Passiivi muslimeille on auki oleva tie... Hallelujaa, veljeskansa!  http://www.irr-tv.fi/component/content/article/12/148-tv-pappi-zakaria  ja  http://www.irr-tv.fi/images/stories/downloads/pdf/itaportti_erikoisraportti-islam.pdf

http://www.answering-islam.org/suomi/html/lapsimorsiamet.html
Tämä olisi ollut Suomelle tuhoisaa...
Miljoonan Suomalaisen pelastaminen
valheelta työlästä sekin...
Rukoillaan Saulille uudestisyntymistä Pyhässä Hengessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.