Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

TUIJA BRAX tai joku kuka välittää...

18 Vastausta 556 Lukukertaa

TUIJA BRAX tai joku kuka välittää...

oikeusministerio@om.fi

Tässä olen, enkä enää muuta voi…inhoan henkistäväkivaltaa ylikaiken! Jouduin itse uhriksi 2008 Porin kaupungilla, nyt Porissa kuoli viime keskiviikkona yksi n. 52 pvä stressaantunut

http://keskustelu.suomi24.fi/node/9275469
http://keskustelu.suomi24.fi/node/9193772
http://tinyurl.com/yjfrjet

Kuka meitä yli 100.000 kiusattua työpaikoilla ja kouluissa auttaa…ei käytännössä kukaan!!! HELP!

Olli Hakala Pori
http://www.facebook.com/group.php?gid=224174243936&ref=ts
Kutista kaikki kommentit

Tuolla

joku hänet tuntenut sanoi, että kuoli saman ikäisenä kuin isänsä ja mökillään. Syy ei olekaan siis kiusaaminen vaan geenit. Minunkin isoisäni kuoli täsmälleen samanikäisenä kuin isänsä, aika nuorena ja setäni myös toistivat kohtalonsa.

Siellä Pori palstalla

tehdäänkin nyt kaikki mahdollinen "myyräntyö", että kiusattu, henkisenväkivallan kohde, uhri, edesmennyt J.K saadaan yksin ja ainoastaan syylliseksi häneen kohdistetusta väkivallasta, kiusaamisesta ja kuolemasta johon aivan varmasti laittomat potkut ja stressi osaltaan vaikuttivat.

Tämä on tyypillinen kuvio henkisessäväkivallassa Suomessa, yli 100.000 jokapäiväisen uhrin työpaikoilla ja kouluissa. Kiusaajat pesevät kilvan käsiään; En minä, emme me, vaan ne muut...hän oli sitäpaitsi herkkä, huonokuntoinen, hänen oma vika... etc.

Median tulisi jo kirkua; Henkistäväkivaltaa Top Camping Yyterissä; MIES joka noudatti lakia ja moraalia, potkittiin laittomasti tehtävästään, koska mm. laiton ylipaikoille myytyjen pääyslippujen tulo estyi...

Näin tämän pitäisi mennä ja sitten voidaan sen jälkeen mahdollisesti pohtia geenejä yms. !!!!

Oletko

myös itseoppinut lääkäri, kuten myös itseoppinut "Työhyvinvointi koordinaattori". vieläpä pätevämpi kuin nämä vuosia lukeneet tohtorit. Heidän pitää tehdä tarkempia tutkimuksia ennen kuin pystyvät tekemään diagnoosin, sinä se vain pelkän puhelinkeskustelun jälkeen pystyt siihen ja väität olevasi oikeassa. Miksi siis turhaan opiskella kun Olli osaa tuosta lonkalta heittää oikean vastauksen.
Hohhoijaa!

Kuules nyt idiootti (nyt meni hermot ;) )

Teitä mahtuu 15 tusinaan... en ole 100%:senttisena faktana väittänyt mitään diagnoosia irvileuka!

Mutta olen myös 100%:setin varma siitä PORIN KAUPUNGIN LAITTOMAT POTKUT lisäsivät osaltaan myös infarktin syntyä stressin, ahdistuksen kautta. Ja pitäisikö irvileuan harmiksi todeta sanoen, että piilossa ollut "infarkti" odotti vuosikausia henkistäväkivaltaa oikein isosti, jotta tulisi summa summarum sydänkohtaus??!!

Se mitä väitän ihan faktana on 1. Laiton henkinenväkivalta potkujen kera 2. Laiton lipunmyynti yli laillisen määrän. Josta seurasi "tavallaan" kohta 1. Väitän että keskiverto irvailijallakin saattaisi olla todella huonot fiilikset/olotilat tuon paskan jälkeen.

Osaan yllättävän paljonkin... mitä moni Lääkäri taasen ei osaa. Mutta niin täydellinen en minäkään sentään ole kuin irvileuka kirjoittaja itse...

Hienoa

Kuulostat todella uskovaiselta. Enpä taida raamattuun koskea, jos se aiheuttaa tuollaista. Olet myös hyvänä esimerkkinä seurakunnallesi. Olet jo aikaisemminkin nimitellyt ihmisiä. Sellaistako siellä temppelissä opetetaan
Jos saa potkut, niin se ei ole henkistä väkivaltaa, ei edes silloin kun potkut ovat laittomat. Joku tällä palstalla on antanut sinulle väärää informaatiota.
Kyllä minullekin saisi potkut antaa, jos palkka kuitenkin juoksisi. Ja jos työnantajani mielestä en ole pätevä hommaani, niin potkut vaan, se on työantajan oikeus.
Sinun faktasi ovat kaukana tosiasioista!

Väität osaavasi yllättävän paljonkin. Mutta koulumenestyksesi ei varmasti yllä lahjojesi tasoon. Päättelin vain kirjoitusasusta, äidinkieli ei ainakaan ollut vahvimpia puoliasi. Uskon, että jokainen lääkäri osaa vähintään sen mitä sinäkin ja vieläkin enemmän.

Minun harmikseni et onnistu sanomaan mitään. En pidä sinua Porin kirkkaimpana kynttilänä, joten sinun sanasi ja aatoksesi eivät minua hetkauta. Itsellesi vahinkoa teet vouhottamalla näillä palstoilla. Voit saada kylähullun tittelin noiden muiden tittelien päälle (Niin kuka sinulle myönsi sen "Työhyvinvointi Koordinattorin" tittelin? Et edes osaa kirjoittaa sitä oikein, joten epäilen, ettei kukaan).

Kuule, kaada itsellesi koko törky...

Missä on sanottu etteikö Jumalaan Luottava ihminen voisi suuttua. Tulee myös antaa anteeksi. Voin todeta myös, että sinun faktasi myös on kaukana totuudesta. Ja mitä kirjoitus virheisiin tulee; Ne ei minua häiritse, pääasia että totuus tulee esiin mitä Porissa ja Yyterissä on tapahtunut, vaikka sitten ajallaan.

Olen ihan itseoppinut työhyvinvointi koordinaattori ja mistään en siitä palkkaa saa. Toimin Suomen ja Porin parhaaksi, sekä yli 100.000 Suomalaisen parhaaksi, keinot teidän kaltaisia vastaan on vielä hakusessa, mutta kaikki aikanaan.

Usko sinä ihan mihin huvittaa, ja pilkkaa mielinmääriin, myyräntyötähän kuitenkin teet. Henkistäväkivaltaa on nimenomaan laittomat potkutkin...tasan tarkkaan! Olet hyvä esimerkki myös siitä, että sinä mielestäsi saat esittää kritiikkiä, mutta minä en. Anteeksi että suutahdin ja sanoin sinua idiootiksi, olet hyvinkin viisas kirjoitellasi minusta mitä olet kirjoittanut...

Mutta minkä/mitä viisautta se on? Vastaa sinä nyt vuorostasi!!!

Lopetan tähän, mitä tulee Yyteriin!

Katos, katos ompa aseet käytössä...

Olli Hakala Pori 24.8.2010 23:50 Top Camping Yyteri palstalta lainattu teksti

Yyterin leirintä onkin nyt uhrina.... ;)

Niinkuin politiikassakin, samaa ****** pulloissa, mutta eri etiketein....

Minulla ei ole enään teille mitään sanottavaa, toki kiistän kaiken ja voidaan face to face jatkossa keskustella miten asiat olikaan, puskista huutelijat... Teitä vihamielisiä on pian kaksi vuotta siellä ollutkin....toki suurin osa todella mukavia. Yleinen laaja mielipide kuintenkin on että Yyteriä on monella tapaa alasajettu, minä "heräsin" kirjoittamaan Yyteristä niinkin paljon J.K kokeman kohtalon takia, joka on järkyttävä.

En muuten kuulu mihinkään lohkoon tai lahkoon, Luterilaisesta jouduin jo vuosia sitten eroamaan kun homo- ja lesbopapit alkoi tulla ulos kaapeistaan, sekä piispat puhuvat Paavinvallan alla omiaan.... Armahdettuna kilvoittelen kuitenkin eteenpäin, täydellistä minusta ei tule täällä ollessa, Herran edessä. Mutta aika on lähellä jolloin taistelu langennuta "lihaa" vastaan on vihdoin ohitse. Hääaterialle lähtee globaalisti pian suuri joukko, sitä päivää odotan eskatologiaakin tutkineena, silloin on lähellä myös aika jolloin Telluksella kaikki ennalleen asetetaan, oikeus, oikeudenmukaisuus... Poistuu muunmuassa HENKINENVÄKIVALTA, JOPA PORISTAKIN!

Ei teidän tarvitse minua suvaita, pysyn silti totuudessa vaikka en olekkaan niin täydellinen kuin te....

Ps. yhdeltä tyttöseltä voin pyytää anteeksi, erehdyksessä luulin ja siitä mainitsinkin, että hän ja muut olivat kaikki yhtäaikaa tupakalla... Mutta tämä tyttö ei ollutkaan, anteeksi! Ruuan söin napisematta hiaman kylmentyneenä...

Pitääköhän tässä valmistautua ensi kesäksi muuta paikkaa etsimään, kun kausipaikkalaiset muutenkin siirrettiin, eristettiin hiekalle, kauas kaikista palveluista, sosiaalisesta elämästä... 650,- tästä kesästä pistää miettimään ja kun en ole todellakaan ainut tätä mieltä, mutta minut voitte haukkua jos huvittaa...! 2008 sitä Porin kaupungin työpaikallani tulikin "riittävästi", syyttömänä silloinkin... ;)

Olli Hakala Pori / Puskien edestä...

Mitäs

tässä enää ensi kesänä mitään suunnittelemaan, kun on ne hääateriatkin tulossa.

Tulevaisuus näyttää

Goodbye! Olli Hakala Pori 25.8.2010 15:20 Pori palsta

(Kaikki Yyteri Top Campingin ongelmat onkin nyt muuttuneet melkeimpä minun ja edesmenneen aluepäälikkö J.K:n syyksi, olette te aika velikultia...ja siskoja netti median käyttämisessä!)

No Comments... No more...No more...

But who bears vastun all of this?

Mitähän

"But who bears vastun all of this?" Kerro mitä kieltä.

Sorry

But who bears responsibility for all this?

Siis

Mielestäni sinä kannat vastuun omista jutuistasi. Jollet ole holhouksen alainen.

Menikö puurot ja vellit

Paavi on katolsen kirkon johtaja. Tiedätkö yhtään kaapista ulos tullutta katolista pappia joka jatkaisi virassaan? Taitaa se paavin valta olla sittenkin parempi sinulle ja sinun mielipiteillesi.
Miten muuten itse suhtautuisit, jos olisit esim. luterilainen piispa ja pappi kertoisi sinulle olevansa homo?

Ollilla

Ollilla, samoin kuin hänen kavereillaan tällä palstalla ja naamakirjan kaunasivustolla 2.0 , taitaa olla melko valikoiva käsitys siitä, ketä saa syrjiä, haukkua, pilkata jne.

Eli: heitä itseään ei missään tapauksessa, koska se on ihmisoikeusrikkomus; jos he puolestaan eivät pidä joistain ihmisistä, nämä ovat sitten vapaata riistaa.

Katos...

Hyvin olette - ja + käyneet antamassa... ;)
(peukkuja ylös ja alas...)
T: Olli Hakala Pori

Olen tyytyväinen

kun on 100.000 miinus peukkua... Jouni ja muut kätyrit nyt myyrän työhön...

Hyvä, että

Enpä olekaan pitkään aikaan miinustanut tölväyksiäsi. Pitääpä heti aloittaa!


--------------------------------15 Vastausta 873 Lukukertaa

Porilainen "nokkimis kulttuuri" tuottanut kuolonuhrin!?

Pidetty organisoija (aluepäällikkö) yyterin leirinnässä erotettiin/siirrettiin tehtävästä laittomasti juhannuksen jälkeen. Tuntui pahalta lukea edellinen kommentti. Hän ainakin laittoi monet hyvät asiat alulle Yyterissä.

Pikemminkin hän oli huonon henkilöstö politiikan uhri. Juttelin tosiaan tiistaina pitkän puhelun hänen kanssaan... Yyteristä keskusteltiin, tapahtuneista faktoista, monelta eri kantilta. Jo niistä olin Yyterin kannalta todella huolestunut/äimistynyt, ja sitten tämä tieto tänään.... Ei voi olla totta!

Porin kaupungilla on moni asia niin retuperällä, ettei ole tosikaan! Tämän täytyy loppua! Onko tämä Pori joku henkisenväkivallan "mekka" vai? Täällä sumeilematta savustetaan, "nokitaan", erotetaan, siirretään etc. tosta noin vain. Osa sairastuu, stressaantuu, tekee itsarin ehkä menetettyään kaiken, tai jää henkiin kuten minä 15kk helvetin läpikäyneenä.

Porissa on oikeasti töitä, ettei näin enää tapahtuisi koskaan!!! Ei kaikkea johtoportaissa voi laskea vain rahassa...
http://www.facebook.com/group.php?gid=224174243936&ref=ts

Osaanottoni vielä kerran omaisille


http://keskustelu.suomi24.fi/node/9193772

Kutista kaikki kommentit

näin on

Muutosta ei tule jos vasemmisto määrää Porissa.[meno kun venäjällä].

Ollia kehutaan.

Ihminen alkaa naurettavan nokkimisen jo lapsena ehkä... Kiusaaminen pois!

19.8.2010 10:08

Suomessa tällaisesta asiasta ei puhuta ja osa päättävistä ja ylimmistä elimistä jopa oikeuden suhteen ovat korruptoituneita asiain suhteen. Korruptiosta ei vaan puhuta ääneen.

Ihmiset työpaikoilla, jotka kiusaavat ovat selvästi itse katkeroituneita ja/tai luulevat itsestään enemmän kuin ovat. Oletettu nöyryys ja kunnioitus toisia kohtaan saattaa puuttua. Tällä voi olla odottamattomat seuraukset ympäristöön. Muut tai tämän kohteet saattavat herkimmillään masentua, ja kokea tämän OMAKSI SYYKSEEN, mikä ei todellakaan ole näin.

Työpaikkahierarkia voi olla ja pitääkin tavallaan olla, mutta se, että se puretaan kiusaamisena tai syrjintänä tai nälvintänä tai työntekijöiden hyväksikäyttönä on rikollista! Hallinnollisella alalla kannustetaankin enemmän että työnantajat palkitsevat työntekijäänsä palkan ja muiden keinojen avulla, jotta motivaatio säilyisi. Motivaatio ei todellakaan pysy nälvimällä ja tulehduttamalla työympäristöä. Mutta itsekkätkö siitä ei välitä.

Olli hyvä, hienoa että olet lähtenyt asiaa ajamaan eteenpäin, mutta siihen vaaditaan kylmästi katsottuna Suomessa pitkää pinnaa ja viileyttä asiaan. Hyvin olet alkanut, mutta asia vaatisi lisää näkyvyyttä ja pohdintaa. Pyydä lisää tukea vaan ja kaikilta keneltä pystyt, jostain lumipallon pitää liikkeelle. Ja olet voimakas, koska olet kirjottanut asiasta. Muista myös, että sinulla on oikeus jatkaa hyvää elämää ja saada tukea.

Voisi olla hyvä, että vaikka kyseisessä kaupungissa otettaisiin työpaikkakiusaamisen välinen ohjelma, jota toteutettaisiin kouluissa ja kaupungin muissa yksiköissä!

Porissa tuollaista asiaa ei kai uskalleta nostaa tapetille, mikä pitäisi, vaikka lehden kautta ja yleisönosaston kautta.. Olen kuuluut vastaavanlaisista hiljaisista vuosia jatkuneista kiusauksista saman kaupungin sisällä eri yksiköissä ja vielä tämän lisäksi vielä johtavassa organisaatiossa! Asia on aikuisesti sanottuna noloa. Kiusaaminen ei jää työpaikalle, se kantautuu ja kuuluu ja siitä puhutaan.

Eikö ole noloa kun sinä mahdollinen kiusaaja, leimaudut sellaiseksi ja maineesi ikävänä työkumppanina kiirii? Ei Suomi niin suuri maa ole.

Lisäksi kouluissa tapahtuu kiusaamista, ja se tapahtuu usein niin, että opettajat eivät huomaa tai jaksa puuttua, varsinkin jos lapsia on paljon. Lapset on lapsia ajatellaan.. mutta lapset osaavat olla samanlaisia toisillee kuin aikuiset toisilleen, vaikka ovatkin suloisia. Lapset eivät ole tyhmiä tilannekohtaiseti tai se, mitä tulee muihin lapsiin.

Saa nähdä kauanko tämä keskustelu säilyy forumilla, vai poistetaanko tämä kirjoitus, koska kertoo totuuden ja on "vain kansalaisen ininää".

ei voisi vähempää

voisitko jo ystävällisesti lopettaa tämän itkun ja lässytyksen täällä. joo, tiedän eihän näitä oo pakko lukea. kyllä samat ongelmat ovat näissä 10 hengen yksityis/ perheyrityksissä, missä johtamisesta ei ymmärretä mitään, ja ulkopuolinen työntekijä on pakollinen paha ja riippakivi

Tiedän että teitä on joita ei kiinnosta...

Ja teidät tulisi laittaa vastuuseen henkisestäväkivallasta Porissa! Mitä nopeammin, sen parempi Porille ja Porilaisille!

Tämä ei ole enää kansalaisten ininää, vaan totisinta totta!

http://www.facebook.com/group.php?gid=224174243936&ref=ts

Porille ohjeistusta!

"Ei ole harvinaista, että kiusaamisprosessilla halutaan kiinnittää huomio pois jostakin aivan muusta ongelmasta. Leymann on pannut merkille työpaikkakiusaamisen eri vaiheissa sosiaalisia ilmiöitä, jotka hän tulkitsee ympäristön puolustusmekanismeiksi. Puolustautumisen tarkoituksena vaikuttaa olevan se, että uhrin ympäristössä vaikuttavien ihmisten ei tarvitsisi tunnustaa kiusaajanrooliaan.

Kyllä vain, yleensä kiusaamisprosessilla halutaan kiinnittää huomio pois, esim. esimiesten ja kiusaajien ammattitaidottomuudesta ja kynenemättömyydestä hoitaa tehtäviään.

"Merkittävää on, että muutaman vuoden kuluttua konfliktista ympäristö ei enää muista, mistä kaikki alkoi, vaan tuomitsee uhrin senhetkisen tilanteen perusteella. Ennemmin tai myöhemmin ympäristö tuomitsee uhrin 'psyykkisesti sairaaksi' ja on valmis potkimaan tämän ulos työpaikalta tai työelämästä."

Näihän se menee kiusaamistapauksissa, kiusaaja valitsee uuden kiusattavan, uudelleen ja uudelleen, kunnes yritys kaatuu tai yrityksen johto tajuaa tilanteen oikein suuren vaihtuvuuden vuoksi ja erottaa kiusaajan.

Ps. Porissa on ongelmana se, että Porin johtokin kiusaa toisiaan, henkinenväkivalta on "pesiytynyt" sinnekin...onko Porilla toivoa???

T: Olli Hakala, raskain tein, itseoppinut työhyvinvointi koordinaattori

Huomaa

että olet "itseoppinut työhyvinvointi koordinaattori ". Syytät täällä muita kiusaamisesta, koska he uskaltavat olla eri mieltä kanssasi. Kuka tuon tittelin sinulle myönsi? Sinä itse vai Porin kaupunki vai joku ministeriö? Kyllä tuollaisen tittelin saamiseksi pitäisi olla jonkinlainen koulutus, pelkkä itseopiskelu ei varmasti riitä. Onko sinulla oikeus käyttää titteliä, muussa tapauksessa olet huijari.

Älä viitsi

Huomaa, että itse kehut itseäsi. Miksi?

Toivon mukaan

tekstin kirjoittaja ilmoittaisi, että en ole tuota itse kirjoittanut... Odotan todella itsekin lumipalloilmiön alkamista Porissa. Henkinenväkivalta/lähimmäisen/työkaverin hidas tappaminen kiusaamisella hyväveliverkostoissa on Porissa saatava kuriin.

henkilöstösuhteet

Tiehöylänkuljettaja henkilöstöpäälliköksi.Jaksamisia SDPtaistelussanne.

Miten?

Miten henkilöstösuhteet vaikuttaa erotetun miehen kuolemaan?

Siten, stressi!

http://keskustelu.suomi24.fi/node/9193772#comment-45501785

Vuoden lopussa potkut vasta olisi astunut voimaan, jotain tekemistä keksien, kuitenkaan ei saa tehdä mitään. Onhan sitä aina puhuttu, että stressi voi aiheuttaa sydäreitä ja Porin henkilöstösuhteissa vasta kuhinaa viimeaikoina on alkanutkin olemaan!

Kynän pyörittämistä sopimuksen loppuunasti tai odottavat vakkarille tilaisuutta potkuihin. Tämä on Porilaista umpihullua hyväveli strategiaa!

Kiitos, lopetan tähän.

Katos, katos ompa aseet käytössä...

Olli Hakala Pori 24.8.2010 23:50 Top Camping Yyteri palstalta lainattu teksti

Yyterin leirintä onkin nyt uhrina.... ;)

Niinkuin politiikassakin, samaa ****** pulloissa, mutta eri etiketein....

Minulla ei ole enään teille mitään sanottavaa, toki kiistän kaiken ja voidaan face to face jatkossa keskustella miten asiat olikaan, puskista huutelijat... Teitä vihamielisiä on pian kaksi vuotta siellä ollutkin....toki suurin osa todella mukavia. Yleinen laaja mielipide kuintenkin on että Yyteriä on monella tapaa alasajettu, minä "heräsin" kirjoittamaan Yyteristä niinkin paljon J.K kokeman kohtalon takia, joka on järkyttävä.

En muuten kuulu mihinkään lohkoon tai lahkoon, Luterilaisesta jouduin jo vuosia sitten eroamaan kun homo- ja lesbopapit alkoi tulla ulos kaapeistaan, sekä piispat puhuvat Paavinvallan alla omiaan.... Armahdettuna kilvoittelen kuitenkin eteenpäin, täydellistä minusta ei tule täällä ollessa, Herran edessä. Mutta aika on lähellä jolloin taistelu langennuta "lihaa" vastaan on vihdoin ohitse. Hääaterialle lähtee globaalisti pian suuri joukko, sitä päivää odotan eskatologiaakin tutkineena, silloin on lähellä myös aika jolloin Telluksella kaikki ennalleen asetetaan, oikeus, oikeudenmukaisuus... Poistuu muunmuassa HENKINENVÄKIVALTA, JOPA PORISTAKIN!

Ei teidän tarvitse minua suvaita, pysyn silti totuudessa vaikka en olekkaan niin täydellinen kuin te....

Ps. yhdeltä tyttöseltä voin pyytää anteeksi, erehdyksessä luulin ja siitä mainitsinkin, että hän ja muut olivat kaikki yhtäaikaa tupakalla... Mutta tämä tyttö ei ollutkaan, anteeksi! Ruuan söin napisematta hiaman kylmentyneenä...

Pitääköhän tässä valmistautua ensi kesäksi muuta paikkaa etsimään, kun kausipaikkalaiset muutenkin siirrettiin, eristettiin hiekalle, kauas kaikista palveluista, sosiaalisesta elämästä... 650,- tästä kesästä pistää miettimään ja kun en ole todellakaan ainut tätä mieltä, mutta minut voitte haukkua jos huvittaa...! 2008 sitä Porin kaupungin työpaikallani tulikin "riittävästi", syyttömänä silloinkin... ;)

Olli Hakala Pori / Puskien edestä...

pää takaisin puskiin

Hyvä että lopetat täällä, puhu suoraan niille joita asiasi kiinnostaa. Täyttä sontaa koko juttu: "Pidetty työntekijä" "kiusattu" ja sinä varmasti olet "pidetty asiakas"? Sinäkö olet kiusattujen profeetta ja armoitettu heittämään ensimmäisen kiven?

Pidetty?

Kirjoittaja voisi ottaa asioista selvää.

Pidetty? Porissa on paljon pidettyjä...

On Harri iloa, Hakalan Ollia, Lehden Jaria, edes mennyttä Koskelan Juhaa ja monia muita jotka ovat kokeneet Porin kaupungin "ilot" pirullisessa henkilöstöpolitiikassa ja jopa "jääviliiton" törkeissä laiminlyönneissä.

http://www.satakunnankansa.fi/cs/Satellite?c=AMArticle_C&childpagename=SKA_newssite%2FAMLayout&cid=1194650995475&p=1194613459185&pagename=SKAWrapper

Kaikki vaan OY:ksi, kyllä Roininen, Metsälä ja useat sadat (harhaan) johtajat ja päälliköt hoitaa!
Työntekijät ja vastuunottajat onkin jo vähissä. Porissa ajatellaan, paljon isoja titteleitä, johtajia, päälliköitä ja hyvävelijärjestelmän suhteita niin hyvvää tullee. (ainakin sitten itselle)

Kas, ompa + ja - peukut jutuissa vaihtaneet paikkaa viime näkemältä. No, sekin on tätä Porilaisuutta!

Koit ny Pori jotenki pärjät. Kalliiks alkka touhuilu käyr!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.