Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 19. maaliskuuta 2012

"Tiedoksi" e-maili luottamusmies Tommi Raunelalle ke 18.11.2009

Kiitos viimeisestä, eli ei mistään; tyhjästä.

Ansioksesi luetaan myös eroamiseni Jhl:stä...

T: Oikeutta Porissa yhä etsivä... Olli Hakala


**********************************


MINUA EI ONNISTUTTU TAPPAMAAN TYÖPAIKKA KIUSAAMISELLA/HENKISELLÄ VÄKIVALLALLA!

Olen elossa!

En ole tappanut itseäni, olen kaiken tuskan ja ahdistuksen jälkeen hengissä! (Täytyy kyllä myöntää, että synkkinä hetkinä itsemurha on hiipunut mieleen minullakin.)

Kysymys kuuluu; Onko työmaalla tapahtunut rikosta?!! Kun työpaikalla tapahtuva henkinen väkivalta ”saalistajan” kohdentamana, jopa pitkään jatkuneena johtaa esim. itsemurhaan. Onko työmaalla tapahtunut rikosta? Onko ”teknisellä” sairaslomalla (viimeinen pakokeino…) lisää masentuminen työntekijän vika, vaiko ”saalistaja” kiusaajan riemuvoittoja? Onko työmaalla tapahtunut rikosta? Työpaikka kiusaaja ”nauttii” yleensä ”luottamusta” työyhteisössä pelon ilmapiiriä luomalla/valehtelemalla/uhkailemalla/pilkkaamalla ja tekemällä kaiken, että ”saalistuksen” kohde eli kiusattu näyttäisikin olevan kaikkeen syyllinen… Onko työmaalla tapahtunut rikosta?

ONKO TYÖMAALLA TAPAHTUNUT RIKOSTA, JOS YLI 100.000 SUOMALAISTA PELKÄÄ ARKIAAMUISIN LÄHTEÄ TÖIHIN TYÖPAIKKA ”SAALISTAJIEN” TAKIA! ONKO ELÄIMELLISTÄ KÄYTÖSTÄ? ONKO SUURI TABU MYÖNTÄÄ, ETTÄ LEVEÄ EGOISET HENKISEN VÄKIVALLAN HARJOITTAJAT TYÖMAILLA OVAT RIKOLLISIA!!!


Porin Poliisilaitoksella nyt tutkitaan onko tapahtunut minun tapauksessani työmaalla rikosta? Väitän että on ja törkeät, vieläpä 2 ”saalistajan” eli henkisen väkivallan harjoittajan toimesta. Tänään vasta sain Porin ammattiopiston lautakunnan 28.10.09 salaisen pöytäkirjan jossa korvaus asiaani käsiteltiin KH:ta varten. Vt rehtori on ”luistellut” vastuusta noin vuoden (kohtuuton US pitkittyminen) ajan melko totaalisesti ja vääristellen totuutta sekä ehdottanut lautakunnalle päätettäväksi suurin piirtein seuraavaa: Lautakunta esittää päätöksessään Porin kaupunginhallitukselle, että Porin ammattiopisto ei ole toiminut vastoin työsopimuslain tarkoittamia velvoitteita, eikä näin ollen olisi korvausvelvollinen…

Okei; Uudelleensijoitus on ilmeisen onnistunut vihdoin 10.8.09 alkaen eli sen suhteen kiitos nykyiselle ammattiopiston kehitysjohtajalle… ei kelleen muulle! Minulle on kuulemma tarjottu useita uudelleensijoituspaikkoja joka on valhe. Ensimmäisen ja ainoan uudelleensijoituksen ennen toteutunutta uudelleensijoitusta neuvottelin ITSE ja joka loppumetreillä valitettavasti epäonnistui minusta riippumattomista syistä ja se toinen tuli vasta siis 10.8.2009! Olen jo nettopalkkoina hävinnyt vajaa 4.000,- € ”teknisellä” noin vuoden sairaslomalla, pääosin terveenä 2008-2009. Käytännössä asiaani ”pompoteltiin” hallintokunnasta toiseen tekemättä asialle juurikaan yhtään mitään. Noin 15 kk siis helvettini kesti ja en tehnyt itsemurhaa vaikka sekin jo mielessä kävikin.

Näinkö Porin ammattiopisto ”puhdistaa pöydän” ammattiopiston loppuessa tämän vuoden lopussa ja WinNova OY:n alkaessa 2010??!

Onko työmaalla (Teljä 5:sessa) tapahtunut rikosta? Onko ”pahan ilmapiirin” luojat (2 kpl) makkaramies ja lempisiivoojansa jopa ”palkittuina” tapahtuneen jälkeen luottamus tehtävillä? Onko oikeustajussani jotain vikaa? Onko ketään vastuullinen asiassa ajatellut itseänsä minun tilalle? Onko vastuulliset vastannut tiedusteluihini viime aikoina ”mustaa valkoisella” tyyliin? (Eivät) Olisiko ”tuollaisen” pitänyt poistaa itsensä päiviltä, ”päiväjärjestystä” häiritsemästä? (Vuositasolla n. 300 päätyy itsemurhaan ja väitän että suurin osa on työpaikalla ”pesivän” henkisen väkivallan ansiota, jopa joskus ala-asteelta alkaneen kiusaamisen jatkumo…)

OLEN NOSTANUT ”KISSAN” PÖYDÄLLE! SAAKO PORISSA ENÄÄN OIKEUTTA!

Kiusatut ihmiset eivät ole sairaita; Yllätys, yllätys, he ovat usein rehellisiä, hyvään uskovaisia, ahkeria, luotettavia työntekijöitä jotka jäävät ”saalistajan” käsiin syyttömästi. Saalistaja ”vainuaa” heidän hyvät ominaisuudet ja mm. kateellisuudessaan, vallanhimossaan nauttivat alistaa kaikilla tavoin toista työkumppaniaan. Eläinmaailman lainalaisuudet on Suomessa päässet vapaasti valloilleen ja Suomi onkin Euroopan pahin maa mitä tulee työpaikka kiusaamiseen, sekä Porissa tätä lajia löytyy paljon…16.11.2009 Oikeutta odottaen: Olli Hakala Pori

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.