Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Kiusaamalla savustetaan uhria, jopa itsemurhaan asti!

Hilkka Ahde (sdp?) saa todennäköisesti vielä oikeutta henkisen väkivallan uhrina! Seurataan mielenkiinnolla mediaa... Onnistuuko se Suomessa tavalliselle duunarille?! Jari Lehden vuoro on seuraavaksi saada oikeutta Porissa! N. 7 vuoden Porin demari lähtöinen (sisäisesti hajalla/tappeleva) rääkkäys saa loppua Jaria kohtaan! Uskon vakaasti, että Jarille korvataan vielä Porin kaupungin "suvaitsemat" laittomuudet. Ei Hilkkaa ja Jaria voi kohdella noin!

Moraali palkkauksissa hukassa... Rajat on nyt ylitetty!

Ilmiö "Finnair kyykytys" tyylinen informointi kaikkialla mediassa lisääntyy, mm. ahneus/luciferistiset hyväveliverkostoedut iskeytyvät vasten kasvoja... Pakko säästetään palkoissa, laittomia potkuja ja johdolle jaettavaksi lisää rahaa, entisten liikojen, moraalittoman suurien palkkojen päälle! (Finnair maksoi viime vuonna yli 2,7 miljoonan euron palkkiot 18:sta yhtiön avainhenkilölle siitä, että he pysyivät yhtiön palveluksessa toimitusjohtajavaihdoksen siirtymäkauden ajan. Nyt Jyri Häkämies (kok.) sanoo, ettei ollut tietoinen erityisjärjestelyistä!)


Tällä moraalilla ei yksin Finnairin laskukiito ole alkanut Suomessa...


Monen johtajan, päällikkö kynänpyörittäjän palkka Suomessa/Porissa on noussut yli moraalisesti jo huonosti siedettävän n. 5000,-/kk bruton... 4000,-/kk olisi tässä maailman ja Suomen tilanteessa vielä paremmin kansan hyväksyttävissä! Hävetkää ahneet, köyhien kustannuksella elävät... Kantakaa vastuunne palkkanne määrässä myös! Tässä vaikeassa tilanteessa yli 50.000/vuodessa brutto tienaavat eivät ole talkoissa mukana vastuun kantajina... vaan ovat ahneita. Säätiöittää pitäisi ylimenevät monelle, monelle tarvitsevalle sektorille Suomessa/Porissa!

WinNovassa opettajilla jopa 5000,-/kk brutto palkkoja, johdossa 80.000,-  90.000,- jopa yli 100.000,-/vuosi brutto palkkoja! Opetusalalla?? Nyt miljoona vajeissa/yt neuvotteluissa johdolla ei mitään vastuuta?! Erotkoon tai laittakoon palkkansa kunnon leikkuriin.... esim. 4000,- yli menevät miljoona vajeiden maksuun, myös potkuja johtoon, varsinkin "suojatyöpaikoille..."

On aika aidon totuuden, moraalin ja oikeudenmukaisuuden! Deus Protector Noster, Porin vaakunan mukaisesti! Vääryydet on korjattava jopa Porissakin!

Olli Hakala Pori, myös henkisen väkivallan uhri 2008-2009 Porin kaupunki/Läski Oy WinNova / itseoppinut työhyvinvointi- ja moraalikoordinaattori

http://ollihakala.blogspot.com/2011/10/piip-piip-miehia-makkaramiehia-ja.html ---- http://ollihakala.blogspot.com/2012/03/aamulehti-on-jaljilla-moraali-on-kuin.html ---- 150.000! https://www.facebook.com/groups/224174243936/ ---- Pro Hilkka http://japed.puheenvuoro.uusisuomi.fi/99404-pro-hilkka-ahde ---- Satakunnan julkkiksia http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1194703708049/artikkeli/nain+satakunnan+julkkikset+tienasivat+2010.html1 kommentti:

  1. Winnova, Jukka Salminen kiinteistöpäällikkö (kiinteistöpalvelut, ICT-palvelut) - ennen Porin ammattiopisto (rehtori) Sanoi minulle 01.04.2008 1 työpäivänä; Tervetuloa taloon, mutta Olli, muista, se ei ole sitten sinun vikasi, jos joku sinua vihaa tai käyttäytyy ilkeästi tms. Pyörittelin päätäni, aprillipilaa vai mitä tämä on...!? Mutta kyllä kaikki selvisi aika piankin, karvaamman kautta....

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.