Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 3. heinäkuuta 2015

Sherwood † Real † Media † News from Pori
Sherwood † Real † Media † News from Pori haluaa antaa erittäin tärkeän neuvon myös Suomen oikeuslaitoksellemme, esivallalle, virkamiehille, eliitille, kaikille lohkoille ja lahkoille ja koko kansallemme, silti jämerästi kaikenlaista moraalittomuutta, pahuutta ja syntiä hyväksymättä!

Olkaamme veljellisessä rakkaudessa helläsydämiset toisiamme kohtaan (Venäjä); toinen toisemme kunnioittamisessa kilpailkaamme keskenämme. Tämä sama jokaiseen ilman suuntaan tasapuolisesti kaikkien rajanaapuriemme kanssa toteutukoon ja jos meistä riippuu, niin muidenkin valtioiden kanssa. Jämäkästi arvokonservatiivisesti, aidoissa Luojamme antamissa arvoissa pitäytyen.

Roomalaiskirje:
12:10 Olkaa veljellisessä rakkaudessa helläsydämiset toisianne kohtaan; toinen toisenne kunnioittamisessa kilpailkaa keskenänne. http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=12%3A10&kirjat=roo

Tälläistä minä haluaisin viestittää Sauli Niinistölle, Suomen eliitille, kaikille sektoreille ja Venäjälle, sekä Vladimir Putinille! Uskon vakaasti, että suuri enemmistö Suomalaisia haluaa elää toisiamme kunnioittaen ja välttää sota etc. naapurimaiden kanssa!

Vai oletko lukija toista mieltä, jos, niin perustele miksi...? Nwo:ta ja ordo chaosta haluavat tietyt okkultismissa syvästi ryvettyneet, moraalittomat elitistit globaalisesti. Uskon vakaasti, että suuri enemmistö Suomalaisia toistaiseksi ainakin haluaa aitoa rauhaa, jopa aidoilla arvoilla... Mutta kauanko, pianhan tämä kansa on manipuloitu valheeseen kaikilla sektoreilla, monin agendoin ja sitten on myöhäistä.

Kunhan kerroin... Hyvää kesän jatkoa!

Olli Hakala Pori / Deus Protector Noster

4 kommenttia:

 1. Ollaan kawereita naapurimaiden kanssa, kunnioitetaan toisiamme, mutta ilman säteilevää, tappavaa ydinvoimaa... (Fennovoima/Rosatom/Pyhäjoki Hanhikivi) http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/298863-uusi-kaanne-ydinvoimasotkussa-vantaalla-vaaditaan-fennovoiman-keulamiesta-eroamaan

  VastaaPoista
 2. http://ollihakala.blogspot.fi/2011/10/arto-lauri-faktaa-ydinvoimasta.html

  VastaaPoista
 3. http://ollihakala.blogspot.fi/2015/06/fennovoima-rosatom-hanhikivi-kesakuu.html

  VastaaPoista
 4. Lukemista ympäri vuodenkin :) :

  https://www.facebook.com/groups/224174243936/?ref=ts&fref=ts

  https://www.facebook.com/olli.hakala.7

  http://ollihakala.blogspot.fi/

  https://www.facebook.com/pages/Olli-Hakala-Satakunnan-Olli-kunnallisvaalit-2017/169238789756946?fref=ts

  https://www.facebook.com/pages/Jeshua-Kristus-Nasaretilainen/214804151871116?fref=ts

  https://www.youtube.com/user/artolauri/videos

  https://www.youtube.com/user/HakalaOlli/videos

  http://www.etvk.fi/


  Googlesta: Olli Hakala

  https://www.google.fi/#q=ollihakala.blogspot&tbs=li:1&start=0  Luonnon, Suomen ja kansamme suojelu taitaa olla sivuseikka plutonium-239 talouden edessä? Kaikki tämä, että saadaan sivutuotteena ydinohjuksiin plutoniumia, joka vanhenee ohjuksissa noin viiden vuoden välein! Ja vaihdettava plutonium mox-polttoaineeksi, joka vaikeasti hallittavana lisää vain monasti jo yliajalla olevien ydinvoimaloiden onnettomuuksia ylitehokkaana polttoaineena. Järkyttävää, mutta totta.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.