Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 28. heinäkuuta 2015

MONIKULTTUURISUUS ALLAHILLA PETOSTA. EI MULLA MUUTA.

"Ja kaikella kuuepäjumalan valheen voimalla..."  (taqiahialla) Järkyttävää,että esivalta Suomessa sallii tälläisen petoksen... Järkyttävä eksytys maassamme! (MONIKULTTUURISUUS ALLAHILLA PETOSTA. EI MULLA MUUTA.)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1168015249882175&set=a.211165735567136.63753.100000211325318&type=1&theater

https://www.facebook.com/olli.hakala.7

Tämän mm. Olli Immonen (+ Suomen kansa pääosin!) haluaa estää tyttäriltämme SUOMESSA! https://www.facebook.com/SadayeAmerica/videos/501523706667780
http://ollihakala.blogspot.fi/2013/10/miksi-islam-on-uhka.html

----------------

Lisää aiheesta, kun Suomi kerran kiehuu...

Se on siinä, nyt huudetaan...

MONIKULTTUURISUUS ISLAMILLA PETOSTA. EI MULLA MUUTA. (ANTISTUBB)

MIKSI ME SUOMALAISET OLEMME SALLINEET ESIVALTAAMME PALJON  IHMISIÄ, JOTKA OVAT HYLJÄNNEET AABRAHAMIN, IISAKIN JA JAAKOBIN JUMALAN, SEKÄ HÄNEN ANTAMANSA ARVOT JA LAIT OVAT ALASAJANEET, SEKÄ RAISKANNEET... LOOSHEJA, RAKENTEELLINEN KORRUPTIO, OKKULTISMIA ELI NOITUUTTA, EPÄJUMALAN PALVONTAA, ATEISMIA, YLPEÄÄ IHMISVIISAUTTA JA ETC. MÄDÄNNÄISYYTTÄ MONIN AGENDOIN.

KUUEPÄJUMALA (HISTORIALLISESTI TUTKITTAVISSA OLEVA FACTA) ALLAHIN ISLAMIN "RUOSKA" ON MEILLEKIN MONIKULTTURISUUTEEN VERHOUTUNEENA VALLOITTAMASSA MAATAMME, SUOMALAISILLE RANGAISTUS AITOJEN ARVOJEN HYLKÄÄMISESTÄ... TILANNE RÄJÄHTÄÄ PIAN KÄSIIN, ESIVALTAMME TYHMYYDEN JA VÄLINPITÄMÄTTÖMYYDEN TAKIA.

ESKATOLOGISESTI TOINEN "RUOSKA" SAISI TULLA JO... JOSPA NOITUUS VÄHENISI ESIVALLASTA, LOOSHIEN YLEMPIEN ASTEIDEN ORDO CHAOS JA NWO SAISI "KYYTIÄ" AGENDOINEEN SUOMESTA!

VLADIMIR PUTIN, NAAPURIMME VENÄJÄ ON YLLÄTTÄEN AIKA MONESSA ASIASSA ENEMMÄN AITOJEN KRISTILLISTEN ARVOJEN MUKAISESTI TOIMINUT KUIN SUOMEN ESIVALTA "SUURESSA" IHMISVIISAUDESSAAN, SUVAITEN KAIKEN VÄÄRYYDEN, SYNNINKIN... SE IHMISEN YLPEÄ VAPAUS TUHOAA SUOMEA PARHAILLAAN, EDUSKUNNASSA JO ENEMMISTÖ TOTEUTTAA "VIHTAHOUSUN" TAHTOA.

MITÄ LUOJAMME SANOOKAAN SAULUS TARSOLAISEN SUULLA? SAMAN SANON MINÄKIN... SAULI NIINISTÖ JA KARI MÄKINEN... ON AIKA TEHDÄ JOTAIN, EDES SUUREN PALKKANSA ETEEN! SUOMEN ESIVALTA PÄÄOSIN JO EKSYTTÄÄ KANSAAMME. LIBERAALISUUS JA KAIKEN SUVAITSEMINEN ON KANSAMME ITSEMURHA. KÄÄNTYKÄÄMME NIINIVEEN KAUPUNGIN TAVOIN, ENNENKUIN ON MYÖHÄISTÄ. ANTEEKSI, ETTÄ HUUSIN, MUTTA N. 40%:SENTIN SUOMEN UUSKÖYHÄLLISTÖ ON RIISTETTY/KYYKYTETTY JA MUISTELEE SENSUROITUJA VIRSIÄ (1986) 440 JA 441... JOKA ON TOTISINTA TOTTA, TAI OVAT OLLET JO PITKÄÄN...
http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=1%3A16-32&kirjat=roo

"Tulevaisuus 28 vuoden päästä": https://www.youtube.com/watch?t=195&v=-ALxHupi8s0.


1 kommentti:

  1. http://ollihakala.blogspot.fi/2015/07/ollin-paiva-veisin-perheen-syomaan-mutta.html

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.