Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Rikas kansanedustaja: En millään jaksa kuunnella köyhien kitinää...
Ohimennen kuulin, että tässä on kuulemma maailman paskin nalle?!
Oliko nallekin vasemmalta? Voiko arvot muuttua kun valta ja raha sokaisee?


Aivan sama silti, vasemmalta tai oikealta ja keskeltäkin samaa moraalitonta pashaa,
jopa okkultismia (jota esivallassa ja eliitissä todella paljon Suomessa) eri pulloissa, eri etiketein vain...
http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

Nwo, ordo chaos tulee...

Jo on aikoihin eletty, rikas vasemmisto Anne polittiikko ei jaksa enään kuunnella....?!!

---------------------------------

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/kontula%20koyhat%20raapiminen-13910


Vasemmistoliiton kansanedustaja Anne Kontula on ärsyyntynyt pienituloisten keskinäisestä kateudesta.

Kansanedustaja Anna Kontula (vas.) kirjoittaa kotisivuillaan, että huippupalkkojen ja optioiden kuittaaminen on epäoikeudenmukaisuutta, josta sopiikin natkuttaa. "Kansalaisten kritiikki eliitin etuoikeuksia kohtaan on ehkä voimatonta, mutta sitäkin ymmärrettävämpää", hän toteaa.
"Sen sijaan en tahdo millään jaksaa kuunnella pienituloisten keskinäistä rääpimistä. Sellaisia köyhiä, joiden mielestä suurin yhteiskunnallinen epäkohta on jonkin toisen köyhän nauttima vaatimaton etuoikeus", Anna Kontula kuvailee kateutta.
"Vai mitä pitäisi ajatella eläkeläisestä, joka itse nostaa vain osittain omista palkkatuloista kertynyttä eläkettä, mutta kutsuu työtöntä 'loiseksi'? Tai vanhempainrahaa saavasta kotiäidistä, jonka mielestä opintotuki on 'herranpenikoiden biletysrahaa'? Ja oikeus matkustaa kaupungin busseilla maksutta lastenvaunujen kanssa, se tietenkin ärsyttää tasapuolisesti kaikkia", hän jatkaa.
Kansanedustajan mukaan usein pienituloisempien katkeruus toisten mälläyksestä perustuu virheellisille tiedoille, mutta kun niitä yrittää korjata, kiukku sen kun vain syvenee.
"Eivät paheksujat halua kuulla, miten vaarallista olisi liikkuvassa autossa jättää vaunut keskiosaan rahastuksen ajaksi. Eikä heitä kiinnosta, että se naapurissa asuva somali käy vuorotöissä, ei sille sossu ole uutta toyotaa ostanut".
Kontulan mielestä kokoaikaisen työelämän ulkopuolella olevat ihmiset on jaettu ryhmiin, joiden toimeentulo määräytyy hieman toisistaan poikkeavin ehdoin. Monimutkaisessa järjestelmässä jokainen voi hänen mukaansa kokea vääryyttä.

"Näin ihmiset saadaan hajotettua toisiaan kyräileviin kuppikuntiin, jotka eivät kykene muodostamaan yhteistä vaatimusta vaurauden reilummista jakoperusteista", vasemmistoliiton kansanedustaja analysoi Hajota ja hallitse -otsikoidussa kirjoituksessaan.

-------------------------------

Saappaat jalkaan ja methään marjoja poimimaan, aina niin mistä me saadaan se n. 8 kertainen ostovoima ulkomaisiin keräilijöihin verrattuna?!!
Risto Kuismalla on ratkaisu... Kaikki 400.000 työtöntä marjanpoimintaan. 

ETVK:n Jyrki Saari kommentoi hyvin:

MARJANPOIMINTA VS. "MÄTÄ SYSTEEMI"

Risto, kuvailet omaa vastuunkantokykyäsi marjastamalla Suomessa monia kymmeniä vuosia sitten elatukseksi ja väität, että systeemi on nykyään mätä. 

Vaikka suomessa 400 000 työttömälle ei kannatakaan joku tietty toiminta, kuten marjanpoiminta, onginta tms. elinkeinoelämäksi, niin se ei osoita systeemin olevan mätä. Se ei osoita sitäkään, että 400 000 työtöntä olisi samaa harmaata massaa. Se ei osoita myöskään, etteivätkö jotkut työttömät suomalaiset poimisi marjoja.

Kysyt miksi jotkut älähtävät päivitystäsi. Luonnollisesti siksi, että oikeusloukkauksia kohdistuu varsin paljon juuri työttömäksi joutunutta ryhmää kohtaan.

Tulisi huomata myös, että työmarkkinakeinottelun piiriin syrjäytetyissä on todella paljon, neljäkymmenenkin vuoden työuralla raskaissa, kuluttavissa töissä palvelleita joilla ei ole kykyä jäljellä marjanpoimimisiin. Fysiikka ja henkisen paineen sietokykykin on elinkeinoelämän tasolla tosiasiassa loppu.

Saatetaan olla silti vapaaehtoistyössä kykyjen mukaan. Osa on myös kuntien hyväksi käytettävänä lain vastaisesti ”kuntouttavassa” työtoiminnassa. Tällainen kuntatason rikkomus onkin ollut suosittua.

Työmarkkinakeinottelulla tältä ryhmältä, noin 10 % työttömistä työeläke vieritetään nolliin. Tilanne ei todellakaan parane halveerauksista, eikä marjanpoiminta tosiasiassa ihmeparanna tätä ryhmää. Saattaisi se ehkä virkistää joitain muutamia nuoria masennuksesta, ohjauksen kera.

 ETVK


Kommenttia:

Minusta 400.000 Suomen rikkainta saisi painua metsään marjastamaan... ja vois pysyäkkin vähän aikaa, että palautusi maan pinnalle, köyhän ihmisen tasolle, ahneuksistaan etc.!


Suomi on mädäntyneemmässä tilassa kuin luuletkaan, rakenteellinen korruptio, moraalittomuus, pahavelijärjestelmät; poliittinen ja okkultistinen, vallan ja rahan ahneus... Vie kuulkaas tuhkatkin pesästä köyhältä (Suomessa 40%:sentin uusköyhällistö), varsinkin nyt kun kaikki aidot arvot ja moraali raiskataan ja alasajetaan pääosin moraalittoman eliitin toimesta, joiksi luen kaikki yli 4000,-/kk tienaavat, varsinkin kun Suomi on nyt hätätilassa!


Tervesin ETVK:n sihteeri Olli Hakala Pori
Deus Protector Noster
http://ollihakala.blogspot.fi/

7 kommenttia:

 1. STOP, KESÄLUKEMISTOA, STOP KESÄLUKEMISTOA, STOP...

  https://www.facebook.com/olli.hakala.7/posts/1141987609151606?pnref=story  Lukemista ympäri vuodenkin :) :

  https://www.facebook.com/groups/224174243936/?ref=ts&fref=ts

  https://www.facebook.com/olli.hakala.7

  http://ollihakala.blogspot.fi/

  https://www.facebook.com/pages/Olli-Hakala-Satakunnan-Olli-kunnallisvaalit-2017/169238789756946?fref=ts

  https://www.facebook.com/pages/Jeshua-Kristus-Nasaretilainen/214804151871116?fref=ts

  https://www.youtube.com/user/artolauri/videos

  https://www.youtube.com/user/HakalaOlli/videos

  http://www.etvk.fi/


  Googlesta: Olli Hakala

  https://www.google.fi/#q=ollihakala.blogspot&tbs=li:1&start=0  Luonnon, Suomen ja kansamme suojelu taitaa olla sivuseikka plutonium-239 talouden edessä? Kaikki tämä, että saadaan sivutuotteena ydinohjuksiin plutoniumia, joka vanhenee ohjuksissa noin viiden vuoden välein! Ja vaihdettava plutonium mox-polttoaineeksi, joka vaikeasti hallittavana lisää vain monasti jo yliajalla olevien ydinvoimaloiden onnettomuuksia ylitehokkaana polttoaineena. Järkyttävää, mutta totta.

  VastaaPoista
 2. http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/86334-ulkomailta-14000-marjanpoimijaa-mita-tekevat-yli-400000-tyotonta#comment-654571

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://www.facebook.com/laura.huhtasaari/posts/10155908419525046?pnref=story

   Laura Huhtasaari jatkaa tavallaan Risto Kuisman etc. eliitin työttömien etc. syyllistämistä:

   Työttömyys taas nousussa, mutta ulkomaisia marjanpoimijoita tulee ennätysmäärä. Tulee väkisinkin mieleen, että miksi me emme saa tuota hyvää superfuudia kotimaisesti poimittua.

   Huhtasaaren Laura tavallaan patistaa nyt vuorostaan Suomalaisia mettään...

   Vastasin: Laura! Pitääkö minunkin nivelpsoriaatikkona vetää saappaat jalkaan ja mettään, saatuani laittomat potkut winnovasta, jota vääryyttä kukaan, eikä mikään oikaise Suomen maassa!
   Vois sanoa myös, että koko eduskunta pääosin saisi mennä mettään keräämään vuoden elämisrahat... Ja katsotaan miten käy. Ymmärrän kyllä harrastuksena ja marjojen hyödyntämisen... Mutta työttömyydestä puhuminen samassa yhteydessä on köyhän ja työttömien etc. raakaa syyllistämistä

   Kyllä jokainen varmaan poimii omiksi tarpeikseen ja enemmänkin.... Mutta työttömyys ja marjanpoimijoiden tulo kiinnosti Risto Kuismaakin.... ja monia muita hyvätuloisia?! Eihän marjanpoimija ole mikään työpaikka tai ratkaisu Suomen rakenteelliseen korruptioon ja työttömyyteen! Jos ulkomaalainen tulee tänne poimimaan, heidän tuloillaan oli muistaakseni 8 kertainen ostovoima kotimaassaan...

   Poista
 3. Metsään vaan kaikki 150.000 Suomalaista työ-ja koulukiusattuakin, sekä monta sataa tuhatta työtöntä, (oikeudettomia irtisanomisia tuhansia, tuhansia, mutta eliitti jatkaa moraalitonta porsastelua! Sensuroidut virret 440 ja 441 vuonna1986 kertoo nykytilanteen harvinaisen hyvin!) sairasta, vähäosaista etc. Toisinsanoen Suomen rikkaan eliitin ja esivallan mädäntyneen oikeudenmukaisuuden ja rakenteellisen korruption uhrit Suomessa mettään vaan... http://ollihakala.blogspot.fi/2013/12/musta-lista-nro-2-ja-3-porin-kaupunki.html

  VastaaPoista
 4. Yrittäjä hämmästelee työttömiä nuoria: 10 euroa tunnissa ei kelpaa...
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015072020061063_uu.shtml

  Syyllistäminen mediassa laajaa...

  VastaaPoista
 5. Hämmästely jatkuu taustojen selvittyä! Sosiaalisen työllistäjän työvoimapula... Kauppalehden yritysrekisterin mukaan Suomen Festariduuni Oy:n toimiala on päivä- ja työtoiminta muille kuin ikääntyneille ja vammaisille, toimialakuvauksen mukaan sosiaalinen työllistäminen ja siihen liittyvä muu toiminta. (orjatyömaata pääosin moraalittomana nykyaikana...) Ja moniko tekee ns. kuntouttavaa 9,- euroa/päivä ja moniko eduskunnasta/esivallasta suostuisi vastaavaan, vaikkapa vuodeksi vain, sillä he juuri tarvitsisivat "kuntoutusta/palautusta" maan pinnalle ja aitoon totuuteen, moraaliin ja oikeudenmukaisuuteen! Sillä eliitissä/esivallassa todella pitkään jatkunut rakenteellinen poliittinen ja okkultistinen korruptio ja moraalittomuus on Suomessa todella laaja ongelma, sekä varsinkin looshi miesten riiteissä ja valoissa (+ rebekat) todellinen pahuus sikiää, ahneuskin, joka repii kaiken köyhän selkänahasta ja vääristää oikeuden!

  http://sakutimonen.com/2015/07/sosiaalisen-tyollistajan-tyovoimapula/

  ----------------------

  Vertailuksi: 2009 tai 2010 kun tyttäremme keräsi juhannuksena pulloja ja tölkkejä, minä "avustajana" yksin pystyin syöttämään materiaalia Eka marketin palautuspisteessa max. noin 160,- euron tuntivauhtia... (Nyt varmaan vielä enemmän pystyisi, sillä lasipullojen osuus on vähentynyt runsaasti) Kausiluontoisuuden ja huippujen takia kerääjälle 20,- tunnissa ei ole mitenkään kohtuutonta. Työn raskauden, likaisuuden huomioon ottaen enemmänkin olisi kohtuullista.

  -Satakunnan Olli- / Olli Hakala Pori / Deus Protector Noster, Porin harvinaisen vaakunan tekstin mukaisesti! http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

  VastaaPoista
 6. Joo ihmeellistä miten Suomen ydinteollisuus tekee KAIKKENSA tappaakseen metsäluonnot plutoniumien päästöillään ja chemitrailaamisilla. Ja sitten vielä hommaavat tänne ulkomaalaiset hakemaan ne myrkyt kansansa ruokapöytiin? Eikö MORAALINEN VASTUU merkitse Suomen viranomaisille enää mitään?

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.