Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Putinin puolue paljasti ”heterolipun”
HYVÄ VLADIMIR PUTIN...! http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1436414689881.html Tämän uutisointi maksoi "kawereita" Facebookissa ja sain kommenttia, että olen kansan petturi etc. "pashaa". No tälläisiä kawereita ei tarvitakkaan.

Olen kapitalismia ja kommunismia vastaan kumpaakin. Samaa pashaa eri pulloissa, eri etiketein vain! Pysyn loppuun asti aidoissa arvoissa; aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta, eskatologisesti Porin harvinaisen vaakunan tekstin mukaisesti; Deus Protector Noster ja Suomen kansalla, sekä Suomen vaakunallakin on suuri merkitys/tehtävä vielä eskatologisesti lähitulevaisuudessa.

Vladimir Putin nyt sattui tässä asiassa napakymppiin, mitä tulee aitoihin arvoihin. Lopussa on Paavalin, eli Saulus Tarsolaisen kirje Roomalaisille, joka osaltaan vahvistaa asiaa ja muu historiakin tämän tekee. Jumalan tarkoittama avioliitto ja eros toiminta on yksin miehen ja naisen väliseksi tarkoitettu ja lapsilla on oikeus isään ja äitiin.

Kysymys on globaalisesti mm. looshien ylimpien astemiesten luciferistisistä monista agendoista alasajaa aidot arvot/lait, raiskata ne! Jotta Sanan profetiat eivät toteutuisi nyt ja tulevaisuudessa 1000-vuotisessa rauhan valtakunnassa ja kukaan ei uskoisi Jeshuaan Kristukseen Nasaretilaiseen sovituksineen golgatalla. (Synnin palkka on siis kuolema ilman sovitusta, eli Uskoa sovintovereen ja ewankeliumiin Joh: 3:16-21)

Äläkä kuuntele pilkkaavaa/eksyttävää liberaali humanismia joka median "tuutista", joka muuten on pääosin globaalisesti astemiesten omistuksessa. Pääosin moraalittoman telluksen eliitin 1%:sentin omistuksessa on muuten 48%:senttia maailman varallisuudesta ym. rikkauksista ja toki nekin on revittyä köyhän selkänahasta globaalisesti. Okkultismi ja saatana voi siis hyvin... mutta enää hetken. Sen takia sillä onkin suuri viha ja ordo chaos, nwo ja antikristus suunnitelmissaan.

Se on silti jokaisen oma valinta... Valitse siis elämä, kuoleman sijasta. Valinta on ihan sinun omasi.

Johanneksen evankeliumi 3:16-21:

3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
3:17 Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
3:18 Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.
3:19 Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat.
3:20 Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi.
3:21 Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt."

----------------------

http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=1%3A16-32&kirjat=roo

Roomalaiskirje:
1:16 Sillä minä en häpeä evankeliumia; sillä se on Jumalan voima, itsekullekin uskovalle pelastukseksi, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle.
1:17 Sillä siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon, niinkuin kirjoitettu on: "Vanhurskas on elävä uskosta."
1:18 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
1:19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
1:20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
1:21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
1:22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
1:23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
1:24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
1:25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
1:26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
1:27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
1:28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
1:29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
1:30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
1:31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
1:32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.

Astemiehistä infoa (Looshien ylimmillä asteilla ovelasti paljastetaan vasta koordinattorinsa ja valonsa, joka on itse saatatana/lucifer/baphomet/jah-bul-on): http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

Katso myös tämä (Etenkin kohta; agendoistakin!) ja kommenttit: http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html

Tiedoksi: -Satakunnan Olli- / Olli Hakala Pori
https://www.youtube.com/watch?v=2Qi_hD_a2HE


.

1 kommentti:

  1. Olen tullut itse siihen tulokseen, että Vladimir/Venäjä voisi vaikka (tulee kuitenkin Suomeen tällä menolla) tulla jo, estämään Suomen enemmät liberaali hulluudet! Täällä esivalta oikein raiskaa ja tuhoaa Suomen aitoja entisiä arvoja urakalla, niitä mitä niistä nyt enää on jäljellä! Rakenteellinen korruptio maastamme pitää myös kitkeä!
    En ole Suomen pettäjä/petturi, vaan päinvastoin! Suomen suurimmat pettäjät löytyvät poliittisen ja okkultistisen pahavelijärjestelmän ylimmästä eliitistä ja heitä on kaikkialla Suomessa, missä raha ja valta "majailee", oikeuslaitoksessammekin! Nyt Suomessa tapahtuu todellisesti maatamme tuhoavia asioita/agendoja monella sektorilla, asioita jotka tapahtuvat esivallan, virkamiesten, eliitin "suojeluksessa" monessa kaupungissa ja kunnassa!
    Esim. (Satalinna Harjavallassa ilmeisemmin kahden PerusSuomalaisen toimesta myyden SPR:lle noin 260 "uskonsoturin sotalinnaksi" ja tätä tapahtuu nyt ympäri Suomea, eli monikulttuuria verhottuna ovelasti islamin kuuepäjumalalla, joka on historiallinen facta. (1/360) )
    Sitten kuulemma Suomen Turuus kuulemma vaakunaliput vaihdetaan setan sateenkaari lippuihin!? Tämä pride ylpeys ylimielinen leviää myös em. esivallan etc. suostumuksella! Ja paljon muutakin pahaa tapahtuu okkultistiseissa piireissä, mm. eliitin loosheissa! Missä on Suomen entiset aidot arvot tänäpäivänä? Miksi Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala on Suomessa esivallassa pääosin hyljätty, n. puolet jo kirkonkin "väestä" sen on tehnyt. Kuuepäjumalaa allahia kylläkin on tyrkyllä joka "tuutista"... Ettekö Suomen kansa jo näe, mitkä voimat maassamme taistelee...? Vinkki niitä on kaksi, suuntaakin on kaksi, se ei ole vasemmalle tai oikealla, eikä eteenpäin tai taaksepäin, vaan y....

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.