Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 30. heinäkuuta 2015

Kynä tekstillä "raiskattu" Suomen lippumme...


Kynä tekstillä "raiskattu" Suomen lippumme...

Nyt rupee -Satakunnan Ollikin- oikeasti hermostumaan! 1. Vähemmistöjen vaatimusten/mukaanko meidän Suomalaisten (room. 1:16-32) tulee elää? 2. Tai sitten ateistien, jotka Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaan (omaisuuskansan ja kristittyjen historiallinen perusta ja Suomen lakienkin alunperin.), telluksen luojaan eivät usko. 3. Tai saatanallisen kuu epäjumalan allahin (historiallinen facta) palvojien vaatimusten mukaisesti, johon kuuluu vääräuskoisten (kuffar/kafiiri) tappaminen tai korkealle verolle laittaminen, 2 luokan kansalaiseksi?

Mitä, onko pieni osa kansastamme ihan seonnut liberaali humanistiseen (pride) ylpeyteensä, "Kreikkalaiseen" ihmis viisauteensa? Mitä?
http://blogbook.fi/ottolehto/suomen-siniristilippu-loukkaa-vahemmistoja/

SUVAITKAA ARVOKONSERVATISMI JA ENNALLEEN ASETTAKAA SUOMI JA ÄKKIÄ SAULI NIINISTÖ JA KARI MÄKINEN + KOKO MORAALITTOMASTI ÖRVELTÄVÄ ESIVALTA/EDUSKUNTA RAKENTEELLISESSA KORRUPTIOSSA + ÖKY ELIITTI!

TÄHÄN KAIKKEEN SYYLLISET ISTUVAT GLOBAALISESTI (SUOMESSAKIN) LOOSHEISSA, YLIMMILLÄ ASTEILLA, VALOKSI/KOORDINAATTORIKSI LOPULTA LUCIFER PALJASTUEN. NOITUUDEN OKKULTISMISTA, VIHASTA EM. LUOJAAMME KOHTAAN, PERUSTUU KAIKKI LUKUISAT AGENDAT, JOISTA EM. OLIVAT VASTA JÄÄVUOREN HUIPPU! KAIKKI PAHUUS GLOBAALISESTI SIKIÄÄ ASTEMIESTEN (JA REBEKKOJEN) SAATANAN PALVONNASTA, JOKA MONILLE HEILLE PALJASTUU LIIAN MYÖHÄÄN JA EIVÄT ENÄÄ USKALLA SIITÄ EROTA, KOSKA SIITÄKIN ON PALKKANA KUOLEMA SITOVIEN VALOJEN TAKIA.

http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2015/07/ollin-paiva-veisin-perheen-syomaan-mutta.html

Ps. Olen syvästi kiitollinen Jumala, että olet minut kelpuuttanut tuomaan aitoa totuutta Suomen kansalle. Että olen saanut tutkia asioita rauhassa 31 vuotta, enemmän ja enemmän ikää kertyessä ja etenkin 2001 jälkeen. Kunnia taivaan kotiin, sillä minussa itsessäni ei ole mitään hyvää, siis "lihassani" joka vieläkin kapinoi sinua vastaan roomalaiskirjeen mukaisesti, silti päivä päivältä myös Pyhä Henki minua kasvattaen, ohjaten, turvanani lopulliseen lunastukseen, joka ei ole enää kaukana eskatologisesti, mutta SUURI kiitos, että ymmärrän antaa sinulle kaiken kunnian Isä, sillä sinun on valtakunta, voima ja kunnia iankaikkisesti, amen.


.

3 kommenttia:

 1. Exit: Askeleet... https://www.youtube.com/watch?v=-J55e25tAHk

  VastaaPoista
 2. Detroit: baphomet... https://www.youtube.com/results?search_query=Baphomet+detroit

  VastaaPoista
 3. Ylin okkultistinen globaali looshi eliitti saatanallisineen riitteineen ja valoineen... Mm. "kautta rantain" islaminkin aitoja arvoja tuhoava agenda sieltä sikiää (Suomessakin) "Mikään ei ole enään sitä miltä näyttää ja kaikki vaikuttaa kaikkeen..." http://uberuutiset.fi/2015/05/27/tama-video-voi-muuttaa-elamankatsomuksesi-valhe-jossa-elamme/ Juhani Julin video! http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html Ordo chaosta ja nwo:ta on jo todella pitkään suunniteltu ja isolla rahalla, sekä "heidän" omistamallaan maailmanlaajuisella mediallaan...
  http://ollihakala.blogspot.fi/2015/07/tata-kirjaa-poliitikot-eivat-halua.html Pikemmin illuminaatti ei halua...

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.