Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 4. elokuuta 2015

Kotipizza tarjoaa kuuepäjumala allahille uhrattua Suomalaisille!!!?

Miksi Kotipizza edelleen tarjoaa allahille uhrattua lihaa Suomalaisille?!!! En minä ainakaan asioi kuuepäjumala allahin nimeen rituaaliteurastettua lihaa käyttävien ketjujen ravintoloissa. McDonalds ja Subway harrastaa kuulemma samaa...???! Näin se "umma" etenee... Monikulttuurisuus islamilla petosta. Ei mulla muuta.

.

2 kommenttia:

 1. (Lisäys: Ilmeisesti mm. Kotipizza on tehnyt tarkistuksia materiaali toimituksiinsa syksyllä 2015)

  VastaaPoista
 2. Sananen kuuepäjumala allahin nimeen rituaaliteurastetusta lihasta...

  Kotipizzan ja muutamien muiden toimista nousi jo suuri haloo kesällä 2015 ja kysymys onkin, että en minä ainakaan halua asioida kuuepäjumala allahin nimeen rituaaliteurastettua lihaa käyttävien ketjujen ravintoloissa ja halal lihakaupoissa tai marketeissa. Oletan, että kun tietoisuus tästäkin laajenee, noin 80% Suomalaisista ajattelee samoin.

  (Lisäys: Ilmeisesti mm. Kotipizza on tehnyt tarkistuksia materiaali toimituksiinsa syksyllä 2015)

  http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/kotipizza-tarjoaa-kuuepajumala.html

  Suomessa oli ainakin arvokonservatiiviset arvot noin reilun sukupolven ajan, mutta liberaali humanismi ja okkultismi mm. free mason ja odd fellows, varsinkin viimeiset 20-30 vuotta, on Suomen alasajanut kaikesta aidosta totuudesta... Noin 20% (noin 1.1 miljoonaa) Suomalaisista varmaan jo SUVAITSEE halal, kuuepäjumalalle uhratunkin lihan...

  Mutta nykyään kovin liberalisoitunut kirkkokin Suomessa ainakin oli tätä mieltä (*) hetki historiassa taaksepäin... Mutta tänään kaikki aito on pääosin raiskattu ja mm. Kari Mäkinen + n. 50% alaisistaan, työntekijöistä ei juurikaan enää piittaa... protestanttisuuskin alkaa perässä liberalisoitumaan, tosin hitaammin...

  Karttakaa: kuuepäjumala allahin nimeen rituaaliteurastettua lihaa!

  Apostolienteot:15 luku (Uusitestamentti raamatussa)

  (*) "Me apostolit ja vanhimmat, teidän veljenne, lähetämme teille, pakanuudesta kääntyneille veljille Antiokiassa ja Syyriassa ja Kilikiassa, tervehdyksen. Koska olemme kuulleet, että muutamat meistä lähteneet, joille emme ole mitään käskyä antaneet, ovat puheillaan tehneet teidät levottomiksi ja saattaneet teidän sielunne hämmennyksiin, niin me olemme yksimielisesti nähneet hyväksi valita miehiä ja lähettää heidät teidän tykönne rakkaiden veljiemme Barnabaan ja Paavalin kanssa, jotka ovat panneet henkensä alttiiksi meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimen tähden. Me lähetämme siis Juudaan ja Silaan, jotka myös suusanalla ilmoittavat teille saman. Sillä Pyhä Henki ja me olemme nähneet hyväksi, ettei teidän päällenne ole pantava enempää kuormaa kuin nämä välttämättömät: että kartatte epäjumalille uhrattua ja verta ja lihaa, josta ei veri ole laskettu, ja haureutta. Jos te näitä vältätte, niin teidän käy hyvin. Jääkää hyvästi!"

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.