Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 24. tammikuuta 2016

N. 80%:a huolestuneesta Suomen kansasta ollaan tekemässä natseiksi, fasisteiksi ja/tai rasisteiksi...

Olen yllättynyt siitä, että on jo jokusia politiikkojakin tai ex-politiikkoja, jotka eivät kestä materiaaliani yhtään seinällään ja/tai liberaalisuudessaan ei siedä aitoja arvoja/arvokonservatismiä... Vasemmiston suunnalta, jotkut "puuha petet", haukutaan jopa rasistiksi ja syyllistetään "rajummalla kädellä kaikesta." Sk:n Hammarberg journalisoi 120.000 levikillä äärioikeistolaiseksi, lue; natsiksi... Ei siis todellakaan ole helppoa, hei Suomen kansa n. 80%, puolustaa entisiä aitoja arvoja enään, silloin olet näet natsi, fasisti ja rasisti. 
Hymiö wink
 Hullummaksi vaan menee tässä ordo chaoksessa... Odottakaas kesään asti 2016!
Mutta summa summarum, blogista löytyy ja pääosin kestää päivänvaloa, haukkujien humaaneista "paska titteleistä" huolimatta... Totuutta on aina vainottu historiassa, kuten minuakin, historia toistaa siis itseään Satakunnassakin. 

-Satakunnan Olli-
Arvokonservatiivi
Pasifistihttp://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/avoin-rikosilmoitus-poliisille-221-yon.html

------------------------

Baphomet, itse saatana, pahuus, on Euroopan ja Suomenkin ordo chaoksen takana!

Sanokoon kuka mitä tahansa, mutta kaikkien nykyisten ongelmien takana maassamme on, invaasion takanakin on monet saatanalliset, globaaliset agendat (mm. 21) jo pitkään... https://www.youtube.com/watch?v=hopeFgwApCM

Olipa millaisesta "maailman" ideologiasta, lohkosta tai lahkosta, puolueesta, politiikasta tahansa kysymys... Niin aina kun tarpeeksi pitkälle tutkitaan esivaltaa ja pääosin eliittiä, tulee nykyään esille "kolmion kärki", saatanallinen petos ja valhe esille henkineen, joka on mm. paavin vallan takana, kuu ja muissakin epäjumalissa, kuten 33 asteen masoneissa, fellowseissa, "tutti ritari" okkultismissa new ageineen, maitreyassa / ( www.share.fi ) jne.

Maailman rikkaimmat "free pride mason pankkiirit" rahoittavat yllätys, yllätys monien reittien kautta useita liberalismia, humanismia, okkultismia, new age ja kaikkea aidon arvokonservatismin vastaista toimintaa... onhan esim. monen, monen kolmion kärkeen yhdistyvien lohkojen ja lahkojen, ideologioiden koordinaattorina itse jah-bul-on, saatana lucifer, baphomet...

Tämän takia eksytyskin on niin rajua, että humanistit, liberalistit eksyvät moniin humaaneihin (kirkoissa ja protestanttisuudessakin) ideologeihin ja saatanan tärkeisiin apu joukkoihin niin helposti, Suomessa esim. masonistit, fellowsilaiset polittikot, esivallan edustajat, eliitti jne... rotaryt ja lionsit em. "kasvatus alustoina..." 33 / 12  asteessa vasta valonsa lucifer paljastetaan!
 http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/naisemmekin-suomessa-osa.html

SITÄ SAA MITÄ TILAA, SUOMEN VASTUUN KANTAJAT, JA OLIKO HEITÄ YHTÄÄN ENÄÄ...? ;) 


Facen baphomet kansioni: https://www.facebook.com/olli.hakala.7/media_set?set=a.243967122286997.78265.100000211325318&type=3

------------------------


TÄMÄ KERTOO JO KAIKEN, VARAUDU KANSALAINEN PAHIMPAAN... TÄMÄ "LIBERTY" EI PÄÄTY HYVIN!
Aktiivisen islamin tukijat liberaali (vihervassarit, rkp etc.) humanismissaan aamu ylen tv kanavalla... Aika järkkyä on maamme petos pääosin esivallan, loldiersien, puuhapetien, tuttiritarien (okkultismi) jne. noin 20%, 1,1 miljoonan Suomen väestön osassa jo... Ja kaiken tämän suunnitelijoina/rahoittajina jo pitkään satojen kanavien kautta globaalisesti, varsinkin viimeiset 20-30 vuotta, Suomessakin ovat; "free pride mason pankkiirit etc. 33 asteen itse saatanan kanssa riitein ja valoin itsensä myyneet, mammonan ja vallan ja ylpeytensä tähden, eli sodoman synnin tähden, oman kansansa kurjat ja köyhät hyljäten, raiskaten (lait) ja kaiken heiltä riistäen, kuten Suomessakin on käynyt n. 40% uusköyhälistölle!

3 X SSS ordo chaosta, ja Stubin nwo (taitaa muidenkin jo) kiilto silmissä, vain vauhti lisääntyy... Voi Sauli ja Kari, minkä salleitte osaltanne maahamme! Hinta tulee olemaan kallis, ellette esivaltana kadu ja Suomen kansa kansana myöskin kadu... (Niiniveen kaupunki historiassa teki sen, tekeekö Suomi ajoissa?!)
https://www.facebook.com/100010818511347/videos/162181974152419/


.

4 kommenttia:

 1. http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/avoin-rikosilmoitus-poliisille-221-yon.html

  VastaaPoista
 2. Ne Suomen "kansanedustajat" ovat myös vapaamuurareita vaikka ei sitä voi todistaa, teot kyllä puhuu puolestaan.

  VastaaPoista
 3. http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html

  VastaaPoista
 4. http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/muslimeille-suomessa-ja-koko-maapallon.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.