Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 18. tammikuuta 2016

SÄÄSTÄ RAHAA! (TOIVOTTAVASTI MARKKOJA LÄHI TULEVAISUUDESSA!)


NORDICGREEN RAHAN SÄÄSTÖÄ SÄHKÖLASKUSSA! 

Jos pystyn neuvomaan sinua miten säästät selkeää RAHAA, EUROJA, tällä kertaa ihan oikeasti, muistatko halutessasi, minua köyhää 40% uusköyhällistöön kuuluvaa, joka 5/2014 sai vielä oikeudettomat potkut työpaikastani winnovasta ja toisen laittomasti työpaikkakiusatun asioita esille tuodessa blogissani, vieläpä tuomion sakkoineen. Se siitä oikeusvaltiosta, 20-30 vuotta on kaikkinainen alasajo Suomessa jo kestänytkin, "hedelmiä" nautimme nyt kaikilla sektoreilla. 

-Satakunnan Ollin- kova tarinakin täältä: https://www.facebook.com/groups/224174243936/?fref=ts Globaalisella, Suomen ja Porin tasolla täältä: http://ollihakala.blogspot.fi/ (+mahdolliset muistamiset)

Joulukuussa tutkin useita tunteja Suomalaisia sähköyhtiöitä ja sopimus hintoja ja itse päädyin lopulta Nordicgreenin pörssisähköön, ei määräajalla!

Pörssisähkö: 2,95€/kk + välityspalkkio: 16 snt + spot hinta! Nyt voit säästää tutkimukseni mukaan rahaa, varsinkin jos sinulla on "vanhoja" 2 vuoden sopimuksia ja sähkölämmitteinen ok-talo, säästöä teet joka tapauksessa useita euroja, kymmeniä, jopa satoja vuodessa!!! http://www.nordicgreen.fi/

Pisteenä iin päälle, voit vielä kännykästä seurata päivän tuntihinnat ja yhä lisää tehostaa eurojesi säästöä! 

Bon apetit ja varaudu Nordicgreen sopimus vyöryyn, niitä tulee...! <3
("ylläri työntekijänne..." ;) )

Terveisin: -Satakunnan Olli-
Deus Protector Noster, Pori

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.