Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 21. tammikuuta 2016

NUKKUVA, MORAALITON EU! JAH-BUL-ON AGENDOINEEN SUOMESSAKIN...


4 kommenttia:

 1. http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/kaiken-globaalisen-pahan-sikiamisen.html

  VastaaPoista
 2. "Varasta omalta kansalta, monin globaalein mason agendoin, ja annetaan se vaikka tasa-arvoisuuden nimissä ja muiden alas ajettujen lakien voimalla, liberaali humanismin nimissä esim. kuu epäjumalan palvojille, rajat auki määritetyin säädöksin. (eu) Ja saadaan myyrän työstä, maamme tuhoamisesta, suuret palkkiot vieläpä?! Näin se menee..."

  Taas free pride mason "Stubb" agendaa tulee... Tämä on kuin share.fi sivustolta jo... http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/357168-stubb-cnbclle-suomeen-15-prosentin-palkkojen-leikkaus

  KAIKKI ON PÄÄOSIN PETOSTA, MITÄ VALTAMEDIAT, ESIVALTA SUOLTAA NYKYÄÄN...

  (Saatanallista kansallisuuksien tuhoamista agenda 21:llä ja kantaväestöjen tuhoaminen ollut käynnissä jo 20-30 vuotta! “Jaa (engl. share) ja pelasta maailma. Maitreya tietää, että me tulemme hyväksymään Hänen viestinsä ja, että me olemme jo rauhan ja hyvyyden aikakauden kynnyksellä." VIESTI ON KUIN SPR:N, LIBERAALI SUVAITSEVAISTEN TOIMINTA OHJEISTA... OTA KANTA VÄESTÖLTÄ JA JAA SE ESIM. KUU EPÄJUMALAN PALVOJILLE JA SPR:N ELIITILLE. TÄSSÄ AGENDASSA ON MUKANA PAAVIN VALTA, EU-MAIDEN ELIITTI PÄÄOSIN, MASON JA MUILLA OKKULTISMIN MONILLA HAAROILLA... )

  No samoja kolmion kärjen agendoja. Otetaan siis Suomalaiselta kantaväestöltä pois ja jaetaan rahat matuille... Näin se ordo chaos ja nwo rakennetaan ja suunnitelmallisesti 33 asteen mason pankkiirien suunnitelmien mukaisesti... Joko tiedät tarkkaan "tahtipuikon" heiluttajan?! ;)

  Mikään ei ole sitä miltä se näyttää ja kaikki vaikuttaa kaikkeen... Itse saatana, lucifer, ohjaa 33 asteen pride mason (yllättyisit, jos tiedostaisit laajan rakenteen jopa Suomessa!) kolmion kärjessä kaikkea maailmassa, jah-bul-on "tuttiritarien" globaalisessa pöydässä, valoin ja riitein noituuden, pettäen omansa, kansat, valtiot, vääryyden mammonalla, titteleillä, vallalla... Tämän kaiken saat, jos palvot minua... Näin Suomenkin esivalta, kirkko, oikeuslaitos, virkamniehet... kaikki manipuloitu saatanan valheeseen ja valtamediat myös manipuloivat kansamme valheeseen.

  RAJAT KIINNI, MAAN PETOS SEIS, KANSAN RYÖSTÄMINEN SEIS! OKKULTISMI KRIMINALISOITAVA SUOMESSA JA SAATAVA ULOS ESIVALLASTA, TAI TUHOUDUMME!

  http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/kaiken-globaalisen-pahan-sikiamisen.html

  Aktiivinen islam + Suomen tuhoava liberaali humanismi... Pian "he" kulkevat kantasuomalaisilta pois riistetyin rahoin omilla autoillaankin Suomen yössä ja päivisinkin... Hyvä Suomen esivalta, viherpunaisessa kaiken suvaitsevaisessa, okkultistisissa liberaali mason agendoissaan...! Se on PETOS omaa kansaa kohtaan!
  https://suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/yhteiskunta-maksaa-mamujen-ajokortin-ja-autokoulun/

  VastaaPoista
 3. Suo siellä, vetelä täällä...

  Porissa winnova potkii taas väkeä pois...
  https://www.facebook.com/olli.hakala.7/posts/1273486492668383?pnref=story

  VastaaPoista
 4. Vähän arastan tätä aihetta 1 Mooses 12:1-3 takia, joka on voimassa tänä päivänäkin, mutta sallinet, että selitän... Ei kaikki ole aitoja juutalaisia, vaikka niin väittävät, ei kaikki ole aitoja kristittyjäkään, vaikka niin väittävät... Historia todistaa jopa tämänkin, yhdessä Sanan/kirjoitusten kanssa... ;)

  Blogini etusivulla on seuraavasti: -SATAKUNNAN OLLI- (2001 alk. aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta! Deus Protector Noster, Porin vaakunan latinankielisin sanoin; Jumala turvanamme, suojelijamme... eli Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala, lihaksi tullut Jeshua/Jeesus Kristus Nasaretilainen on Suomen ja jopa Porinkin ainoa turva tulevissa Telluksen monissa mullistuksissa... Roomalaiskirjeen luvut 9,10 ja 11 sekä 1 Mooses 12:1-3 ovat tärkeitä Suomen tulevaisuuden kannalta OIKEIN ymmärrettynä. + Joh. 3:16-21)

  Toisin sanoen on myös hyvä tietää, että on olemassa aitoja juutalaisia, ja on olemassa aitoja kristittyjäkin telluksella, (näitä on historian saatossa aina vainottu, pilkattu, ja tapettu...) aitoakin on siis olemassa, epäaitojen valtavan globaalisen eksytyksen, valheen keskellä, jolla mm. "33 asteen mason" agendan valheet yrittävät eksyttää jopa aitoja totuuden puolustajia, varsinkin eskatologisesti nyt "loppu metreillä", ennen 7 vuoden valherauhaa/vihan aikaa, ennen 1000-vuotista rauhan valtakuntaa...

  Lainattua: "Vuosi 2011. Zionistit "monikulttuurin" järjestäjä Eurooppalaisten "hyväksi". 8 sekunnin kohdalla pyramidi oikein loistavasti esillä filmissä. https://www.youtube.com/watch?v=53A5AJoRxF0

  Ruotsalaiset ovat suuressa antikristillisessä eksytyksessä, ehkä Suomeakin pahemmin - Zionistien toimesta. Sanoisin zionisteja valejuutalaisiksi. Itse kutsuvat kai askenasi-juutalaisiksi? Raamattussa käytetään käännynnäiset ja esim. kyykäärmeen sikiöt."

  Lisää historiaa tutkittavaksi:

  http://www.linnunrata.org/rothschild-dynastia/historia.php
  https://www.youtube.com/watch?v=ABGue-29UE4 (salaisuus salaseuroissa...)
  http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/kaiken-globaalisen-pahan-sikiamisen.html
  http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/time-out-ordo-chaoksesta-nwon-kautta-jo.html

  Lopuksi vielä arvokonservatismia kaikille, "33 asteen masonistien" globaalisten suunnittelemien, agenda 21 invaasioiden takia, laittomasti maassamme... http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/muslimeille-suomessa-ja-koko-maapallon.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.