Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 12. tammikuuta 2016

ETVK ja mistä kaikki alkoikaan...?Ainakin 20-30 vuotta on Suomea tehokkaasti monella sektorilla alasajettu! Globaalisten ahneiden "free pride mason pankkiirien" monet liberaali humanistiset agendat, 33 asteen riittien ja valojen, okkultismin,  ja maassamme yhä lisääntyvän liberaali humanismin etc. negatiiviset "hedelmät" alkavat Suomessakin nyt olemaan todella järkyttävät monella sektorilla esivallassa ja kaikkialla maassamme!

ETVK:n yksi keskeisimmistä toiminnan aloittamisen syistä on erittäin raaka Suomen esivallan käyttäytyminen n. 58.000 yrittäjää kohtaan -90 luvulla, että Suomi saatiin yhteensopivaksi, nyttemmin täydeksi sudeksi osoittautuneen eu:n kanssa. (Useita tuhansia yksityisyrittäjä, miehiä, naisia, takaajia päätyi itsemurhaan ja seurannaisvaikutukset ovat järkyttäviä yhä vieläkin!) 


Olemme Suomessa monella sektorilla täydellisissä ongelmissa, monin uusin ongelmin ja jopa luoduin sellaisten, sekä kansaa kovin yritetään manipuloida valheeseen, valtaeliitin, rahan vallan, masonistien toimesta, valtamedioiden kautta jne.

Suomen pääosin eliitti, esivalta; jo riittää Suomen kansan kiusa, 30-40% uusköyhällistön olette jo luoneet ja tällä invaasio menolla koko Suomi tuhoutuu!


Terveisin:

-Satakunnan Olli-
Olli Hakala Pori

ETVK:n hallituksen jäsen

Onneksi tieto leviää ja asiantuntijat lisääntyvät sellaisetkin, jotka eivät aja pääosin eliitin, rahan vallan moraalittomia päivän valoa kestämättömiä, agendoja pahuuden...

(Ps. Jos, et sattunut vielä tietämään, kyse on periaatteessa myös hyvän ja pahan taistelusta maassamme ja todella monella sektorilla!)

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.