Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 15. tammikuuta 2016

NAISEMMEKIN SUOMESSA...!!? (OSA)


Okkultismi kiehtoo maamme naisiakin, kuten miehiäkin!

Onneksi Suomessa sekulaariakin osaa, toisin sanoen kaikkia on alkanut kiinnostaa miten Suomen asiat oikeastaan on ja miten tähän kaikkeen on tultu...?!

Tilanne Suomen lintukodon kannalta ajateltuna on erittäin kriittinen! Liberaali humanismi + okkultismi on kaikkialle soluttautuneena. Luciferin saatanallinen ideologia, petos on ovelasti  vuosikymmenien ajan päässyt enemmän ja enemmän valtaan, kuten ennalta tiedetysti se on Sanassa kerrottukin!

Rotareita, lionseja, rebekkoja, etc. esiasteita, odd fellowseja, "free pride masonisteja", jne. kaikki "tutti ritarit" erilaisten nimikkeiden ja turhake tittelien alla... Osa mukana tietämättään, osa tietäen, lähempänä kolmion ylä kärkeä, 33 asteessa viimeistään tajuten!

Selko Suomen kielellä, noituus, paha, maailman ns. herra saatana, erittäin oveline ideologeineen, on eliitteineen, riitteineen ja valoineen kaikkalla, esivallassa, kirkossa jne. Suomessakin! Nyt on eksytys eskatologisesti aivan huipussaan, jopa niin, että "valitutkin" alkavat eksymään... Moni jopa ns. hengellisissä johto tehtävissä olevista onkin jo Suomessa susia lammasten vaatteissa.

WAKE UP SUOMEN KANSA!
Terveisin: -Satakunnan Olli-
Deus Protector Noster!
Arvokonservatiivi

Aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta jo vuodesta 2001 alkaen.


Kaikki paha sikiää luciferin toimesta! Vaikka tämäkin facta pyritään kääntämään (33 asteessa) ylosalaisin maassamme, "heidän" toimestaan. (mm. valtamedioiden kautta, jotka "he" pääosin omistavatkin!)

http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/kaiken-globaalisen-pahan-sikiamisen.html

http://www.seinajoensanomat.fi/artikkeli/260287-salaseura-vai-kuppikunta-jasenet-eivat-tekemisistaan-huutele
– En ymmärrä, mitä pahaa tässä voisi olla, ihmettelee 25 vuotta täyttäneen Kytösavu-loosin ylimestari Auli Toivonen.
Toivonen seurasi vuodentakaista vapaamuurarikohua hämmentyneenä.
Vapaamuurarien ohella myös Odd fellow -järjestö niputettiin keskusteluissa salaseuraksi ja oman edun tavoittelijoiden kuppikunnaksi.

Mieleni ei tee juoruilla ja puhua pahaa toisista.”
Ulkopuolisin silmin järjestöissä on hyvin paljon samaa: arvot, salaiset rituaalit, usko korkeampaan voimaan ja valikoitu jäsenyys.

Samoin kuin vapaamuurarit, oddfellowsitkaan eivät puhu kokouksissaan politiikasta ja uskonnosta. Jäsenyydestä ja järjestön harjoittamasta hyväntekeväisyydestä ei tehdä numeroa.
Odd fellow -järjestöön kuuluu myös naisia, jotka muodostavat omia rebekkalooseja. Seinäjoella toimiva miesten loosi on nimeltään Lakeus.
Yhdysvalloissa jäseniksi kutsuttiin aluksi vain veljien vaimot.
– Onneksi naiset olivat niin tomeria, että pikku hiljaa hivuttautuivat omaksi järjestökseen, Toivonen kertoo.
Loosin perustajajäseniin kuuluva Terttu Vallivaara on tottunut ennakkoluuloihin. Hän kertoo jäsenyydestään vain niille, joiden arvelee ymmärtävän, mistä Odd fellow -järjestössä on kyse.
– Yksinkertaistaen kyse on sisäisestä kasvamisesta, itsensä kehittämisestä vähitellen avautuvan polun avulla.
Sen tarkemmin opin sisältöä tai päämäärää ei avata.
Toivonen luonnehtii polkua matkanteoksi, jonka varrella on järjestön arvoja avaavia kilometripylväitä.
Vallivaaran arjessa jäsenyys näkyy suvaitsevaisuutena ja tahtona ymmärtää eri tavoin ajattelevia ihmisiä.
– Mieleni ei tee juoruilla ja puhua pahaa toisista.
– Järjestössä olemme kaikki tasa-arvoisia, ei ole tutkintoja, hehtaareita, titteleitä tai väliä sillä, mitä miehesi tekee, Toivonen lisää.
Ymmärrystä kasvatetaan muun muassa ulkopuolisten luennoitsijoiden avulla. Usein esitelmä synnyttää vilkkaan keskustelun, joka puolestaan avaa taas uusia näkökulmia.
– Jäsenten välillä vallitsee täysi luottamus. Voin avoimesti kertoa henkilökohtaisista huolista tai iloista pelkäämättä, että ne leviävät tai joku kuvittelee minun rehvastelevan jollakin onnistumisellani, Vallivaara sanoo.
Rebekat ovat armollisia myös itselleen: moka-sana on poistettu käytöstä kokonaan, Toivonen sanoo.
– Pidän kannustavasta ja rohkaisevasta ilmapiiristä. Yhteenkuuluvuuden tunne on hyvin voimakas, kun ajatusmaailmamme on samankaltainen.
Veljeskunnan hyväntekeväisyystyötä koordinoidaan pääosin Lastenrahastosäätiön kautta. Rahat kerätään jäsenmaksuista ja myyjäisistä saaduilla tuloilla.
Jäsenten yhtenä tehtävänä on haravoida omilta alueiltaan ahdingossa eläviä ihmisiä. Säätiön kautta muun muassa Eskoo on saanut rahalahjoituksen.
Kytösavu-loosi kokoontuu omistamassaan kiinteistössä Asema-Centerissä kaksi kertaa kuussa.
– Jokaisessa kokouksessa kysytään, onko sisarilla mielessä mahdollisia avuntarvitsijoita. Apua annetaan kaikessa hiljaisuudessa rahana tai lahjakortteina. Teemme asioita parhaan kykymme mukaan, Toivonen sanoo.

Odd fellow

Järjestön synty juontaa keskiajan Englantiin, jossa käsityökillat edistivät ja harjoittivat ammatteja ja elinkeinoja.
Killat ja ammattikunnat ottivat tehtäväkseen auttaa jäseniään ja heidän perheitään työttömyys-, sairaus- ja kuolintapauksissa.
Ensimmäinen loosi Suomessa perustettiin 1925 Vaasaan. Miehille ja naisille on omat erilliset loosit.
Toiminta-ajatuksena on kehittää ihmisen luonteen hyvyyttä ja ihmisten keskinäistä yhteenkuuluvuutta, suvaitsevuutta ja lähimmäisenrakkautta. Noudatettavat arvot ovat yhteenkuuluvuus, suvaitsevuus, armeliaisuus ja keskinäinen avunanto.
Jäsenen ei tarvitse olla kristitty, mutta häneltä vaaditaan uskoa Korkeimpaan. Jäseneksi pääsee kahden jäsenen suosituksesta. Kaikkien loosin jäsenten on hyväksyttävä tulokas. Jäseneltä edellytetään hyvämaineisuutta. Rituaalit ovat salaisia.
Odd fellows toimii 27 paikkakunnalla Suomessa. Järjestössä 9000 jäsentä.
Lähde: oddfellow.fi

5 kommenttia:

 1. Toinen nimeni on Pekka. (jota en ole oikeastaan koskaan käyttänyt, mutta sanotaan, että Pekka juontaa nimistä Pietari, Paavali (Saulus Tarsolainen).) Oli miten oli, mutta kuin Paavali, minä Julistan aivan saman tekstin Suomelle, Euroopalle, kuin Paavali Roomalaisille... historiallis eskatologisesti ajatellen se sama asia nyt onkin, nyky chaoksen tilanteessa...

  http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=1%3A16-32&kirjat=roo

  (hengellisen kuoleman ainakin...)

  VastaaPoista
 2. Aivan saamarin, saamarin, saamarin käsittämätöntä n. 80% Suomen kansankin mielestä!

  Ruotsin media ei suostu julkaisemaan syyrialaisen pojan tekemää murhaa koulussa. http://uberuutiset.fi/2016/01/15/ruotsin-media-ei-suostu-julkaisemaan-syyrialaisen-pojan-tekemaa-murhaa-koulussa/


  Tämä saatanallinen valehtelemisen/petoksen "henki" on Suomen valtamedioissakin liberaalilla humanismilla kuorrutettuna... Eikä yhtään ihme, kun tutkii omistajien "free pride mason pankkiiri" yhteyksiä ja harrastuksia!!!
  http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/kaiken-globaalisen-pahan-sikiamisen.html

  VastaaPoista
 3. VARAUDU, VARAUDU JA VARAUDU...!

  2016-2017--> tapahtuu ja paljon! Ennen suosittelin, nyt käsken, VARAUDU! Ja varaudu viisaasti, kierrätä varastoa, niin mitään ei mene hukkaan!!! Ehkäpä voit (jos mahdollisuus isosti varautumiseen!) vielä auttaakin jotakuta "sinisilmäistä"... Tallenna itsellesi myös erittäin, erittäin hyvä armeijan luonnonmuona opas! http://ollihakala.blogspot.fi/2013/07/survival-lumo-85.html

  VastaaPoista
 4. Taltioikaa koneellennne tutkittavaksi...! https://www.youtube.com/watch?v=ABGue-29UE4 Perussuomalaisten Timo Soinin avustaja Oskari Juurikkala kuuluu opus deihin... Kuinka monessa muussa (voin nimetä muutaman puolueen heti ;) ) puolueessa on vastaava tilanne, paavin valta/okkultismia??? Selkeää miksi maamme on, tuhon partaalla, ordo chaoksessa!!!

  VastaaPoista
 5. Vähän arastan tätä aihetta 1 Mooses 12:1-3 takia, joka on voimassa tänä päivänäkin, mutta sallinet, että selitän... Ei kaikki ole aitoja juutalaisia, vaikka niin väittävät, ei kaikki ole aitoja kristittyjäkään, vaikka niin väittävät... Historia todistaa jopa tämänkin, yhdessä Sanan/kirjoitusten kanssa... ;)

  Blogini etusivulla on seuraavasti: -SATAKUNNAN OLLI- (2001 alk. aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta! Deus Protector Noster, Porin vaakunan latinankielisin sanoin; Jumala turvanamme, suojelijamme... eli Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala, lihaksi tullut Jeshua/Jeesus Kristus Nasaretilainen on Suomen ja jopa Porinkin ainoa turva tulevissa Telluksen monissa mullistuksissa... Roomalaiskirjeen luvut 9,10 ja 11 sekä 1 Mooses 12:1-3 ovat tärkeitä Suomen tulevaisuuden kannalta OIKEIN ymmärrettynä. + Joh. 3:16-21)

  Toisin sanoen on myös hyvä tietää, että on olemassa aitoja juutalaisia, ja on olemassa aitoja kristittyjäkin telluksella, (näitä on historian saatossa aina vainottu, pilkattu, ja tapettu...) aitoakin on siis olemassa, epäaitojen valtavan globaalisen eksytyksen, valheen keskellä, jolla mm. "33 asteen mason" agendan valheet yrittävät eksyttää jopa aitoja totuuden puolustajia, varsinkin eskatologisesti nyt "loppu metreillä", ennen 7 vuoden valherauhaa/vihan aikaa, ennen 1000-vuotista rauhan valtakuntaa...

  Lainattua: "Vuosi 2011. Zionistit "monikulttuurin" järjestäjä Eurooppalaisten "hyväksi". 8 sekunnin kohdalla pyramidi oikein loistavasti esillä filmissä. https://www.youtube.com/watch?v=53A5AJoRxF0

  Ruotsalaiset ovat suuressa antikristillisessä eksytyksessä, ehkä Suomeakin pahemmin - Zionistien toimesta. Sanoisin zionisteja valejuutalaisiksi. Itse kutsuvat kai askenasi-juutalaisiksi? Raamattussa käytetään käännynnäiset ja esim. kyykäärmeen sikiöt."

  Lisää historiaa tutkittavaksi:

  http://www.linnunrata.org/rothschild-dynastia/historia.php
  https://www.youtube.com/watch?v=ABGue-29UE4 (salaisuus salaseuroissa...)
  http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/kaiken-globaalisen-pahan-sikiamisen.html
  http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/time-out-ordo-chaoksesta-nwon-kautta-jo.html

  Lopuksi vielä arvokonservatismia kaikille, "33 asteen masonistien" globaalisten suunnittelemien, agenda 21 invaasioiden takia, laittomasti maassamme... http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/muslimeille-suomessa-ja-koko-maapallon.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.