Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 4. maaliskuuta 2016

Valheiden, rakenteellisen korruption ja etc. mädännäisyyksien tutkimisesta/esille tuonnista ja aidon totuuden, moraalin, sekä oikeudenmukaisuuden perään kuuluttamisesta/esille tuomisesta Suomessa, ex-oikeusvaltiossa seuraa vaino... Ordo chaos, nwo kiihtyy eskatologiseen ennalta tiedettävään lopputulokseen Suomessakin, ellei tapahdu historiankin tuntemaa Niiniveen kaupungin ihmettä!

Tämä voi olla sinun elämäsi; traktaatista ote ja
raamattu: tanakh, vanhaliitto/vanhatestamentti 
+ ut uusiliitto/uusitestamentti, jossa aukeama
Johanneksen evankeliumin 2-3 luvusta...


Rajat kiinni ja "tolkullinen" esivalta olisi auttanut Suomea.
Mutta sitä on mädätetty 20-30 vuotta ainakin...

Mikään ei ole enään sitä miltä se näyttää ja kaikki vaikuttaa kaikkeen.
Globaalisesti pääosin kaikki "langat ja hämähäkin seitit" päätyvät vatikaaniin, sen useiden ovelasti peiteltyjen/salattujen, kaikkialle ulottuvien "lonkeroiden", useiden, useiden, maallisten, henkisten ja ns. "hengellistenkin" organisaaatioiden, lohkojen ja lahkojen avulla... 

Onneksi on yksi ylitse muiden, ylitse maailman ruhtinaan... (Jopa Porinkin esivallassa... ;) ) Se en ole minä, mutta uskon, että Hän minussakin vaikuttaa... Amen.

-Satakunnan Olli-
Deus Protector Noster
http://ollihakala.blogspot.fi/


------------------------------------

Illuminaatit
Nykyistä maailmaa hallitsee ryhmittymä, josta käytän nimitystä illuminaatit eli (muka) valaistuneet.
Illuminaatit pystyvät toimimaan hyvin tehokkaasti, koska he hallitsevat pankkeja, hallituksia, mediaa, koulutusta, oikeuslaitosta ja eri uskontojen instituutioita.
Illuminaatit saavat kuitenkin kaikkein suurimman toimintavapauden sen takia, että suurin osa ihmisistä ei usko heitä olevan olemassa. Illuminaatit tekevät mitä tahansa rikoksia, koska he laskevat ihmisten epäuskon varaan.
Siinä he ovat oikeassa. Ihmiset eivät jaksa millään uskoa, että niin kauheita asioita tapahtuu, mitä esim. illuminaateista poisloikanneet ihmiset ovat kertoneet. Tämä on illuminaattien turva. Mitä törkeimpiä ja uskomattomimpia asioita illuminaatit tekevät, sitä suojatummiksi he kokevat itsensä, koska he luottavat siihen, että ihmiset eivät usko, että kukaan voi tehdä sellaisia tekoja, varsinkaan tunnetut ja kunnioitetut poliittiset johtajat.
Millaisia pahoja asioita illuminaatit sitten tekevät?
Mainitsen tässä muutamia illuminaattien hirmutekoja, joista kauheudet itse nähneet silminnäkijät ovat kertoneet.
Kaikkein hirvittävin asia ovat kahdeksan kertaa vuodessa tapahtuvat pienten lasten tappamiset uhrina heidän palvomalleen Luciferille. Illuminaatit uskovat, että he saavat lasten murhaamisen kautta valtaa ja voimaa. Tiedän, että näin tapahtuu. Saatana pystyy antamaan seuraajilleen yliluonnollisia voimia ja suurta maallista menestystä.
Ennen lasten uhraamista heidät pakotetaan monenlaisiin seksuaalisiin perversioihin aikuisten ja eläinten kanssa.
Toisinaan tapetaan myös aikuisia, varsinkin niitä, jotka ovat jollain tavoin asettuneet vastustamaan illuminaattien valtaa.
Kapinallisen Saatanan tahtoa noudattavat illuminaatit edistävät maailmassa kaikkea, mikä on kristillistä moraalia ja kristittyjen Jumalan Raamatussa ilmaistua tahtoa vastaan. Sen tähden illuminaatit suosivat vapaata seksiä, irtosuhteita, homoseksuaalisuutta, eläimiin sekaantumista, insestiä, lapsipornoa, törkyfilmejä, seksiorgioita, prostituutiota, huumeita ja laittomia aseita.
Kun illuminaateissa mukana olevat ihmiset osallistuvat näihin hirmutekoihin, he altistuvat sille tosiasialle, että heitä voidaan pakottaa tekemään mitä tahansa, koska jos he kieltäytyvät, niin heitä kiristetään sanomalla, että heidän likaiset salaisuutensa paljastetaan maailmalle. Tällä tavalla yhteisiin rikoksiin osallistuminen vahvistaa ryhmän solidaarisuutta. Illuminaatit tuntevatkin olevansa muita ihmisiä korkeammalla ja lain yläpuolella.
Illuminaattien vallalla on tuttu nimi eli Uusi maailmanjärjestys (New World Order), mikä tarkoittaa Luciferin aikakautta, Saatanan vallan aikaa. Jumala sallii Paholaisen saada absoluuttisen vallan joksikin aikaa lopunaikana, jotta silloin nähtäisiin, kuka seuraa Jumalaa ja kuka seuraa Saatanaa.
Illuminaatit elävät kaksoiselämää. Yöllä illuminaatit osallistuvat pimeyden hirveisiin tekoihin saatanallisissa rituaaleissa, mutta päivällä illuminaatit ovat kunnioitettuja ja korkealle koulutettuja kansalaisia kaikilla elämän aloilla: illuminaattien joukossa on pankkiireja, poliitikkoja, lääkäreitä, kasvattajia, lakimiehiä, toimittajia ja uskonnon edustajia. Heitä on kaikkialla. Pahimmat roistot ovat päivittäin uutisissa esiintyen suurina johtajina. Tavallisen ihmisen on hyvin vaikeaa uskoa, että nämä tunnetut julkisuuden henkilöt tekevät salassa hirmuisia asioita.
Illuminaattien sisäpiirissä olleiden, mutta sieltä poisloikanneiden todistajien mukaan, Yhdysvaltain Senaatin jäsenistä kaikki eli 100 % on illuminaatteja ja Edustajainhuoneestakin lähes kaikki eli 80-90 %.
Kaikki uskonnot ovat illuminaattien soluttamia ja valvomia. Kaikki maat, mukaan lukien Iran, Kiina ja Venäjä, ovat illuminaattien kontrolloimia.

Illuminaatit ovat vapaamuurareiden eliittiä. Kyseessä eivät ole vapaamuurareiden alemmilla asteilla olevat hyväuskoiset henkilöt, jotka eivät tiedä mistään mitään, mistä oikeasti on vapaamuurariudessa kysymys, vaan korkeimmille asteille päässeet vapaamuurarit, joille vasta paljastetaan, kuka heidän todellinen jumalansa on. Hänen nimensä on Lucifer.

Monilla juutalaisilla on merkittävä rooli illuminaateissa, mutta juutalaiset eivät ole silti valta-asemassa. Illuminaateissa on mukana myös paljon muslimeja, kristittyjä, mormoneja, wiccalaisia noitia, pakanoita ja eri New Age –ryhmiin kuuluvia ihmisiä. Heitä kaikkia yhdistää yksi asia: Saatanan palvonta ja tulevan Antikristuksen ajaminen maailman valtiaaksi.
Niinpä on todettava, että illuminaateissa mukana olevat juutalaiset eivät ole oikeita juutalaisia, vaan Saatanan synagogan juutalaisia eivätkä illuminaateissa mukana olevat kristityt ole oikeita kristittyjä, vaan ainoastaan kristityn nimeä käyttäviä luopiokristittyjä.
Illuminaattien suunnitelmien mukaan maailma on jaettu 10 alueeseen. Tämä jako on sama, mikä on profetoitu jo Raamatussa, kun Johannes kirjoittaa Ilmestyskirjassa (Ilm. 17:12): ”Kymmenen sarvea, jotka näit, tarkoittavat kymmentä kuningasta, jotka eivät ole vielä nousseet valtaan, mutta saavat myöhemmin kuninkuuden yhdessä pedon kanssa, kuitenkin vain hetkeksi aikaa.” Peto on tuleva maailmanjohtaja Antikristus ja ”hetkeksi aikaa” on Raamatun ilmoituksen mukaan 3½ vuotta.
Suomen pitää pyrkiä sellaiseen politiikkaan, jossa ei olla missään tekemisissä illuminaattien kanssa. Se merkitsee eroa eurosta, EU:sta ja kansainvälisten pankkien velkaorjuudesta ja siirtymistä omaan hallintoon ja omaan rahaan. Mihinkään kansainvälisen eliitin Bilderberg-kokouksiin suomalaisten ei tule myöskään osallistua. Kun näin toimitaan, niin Suomi ei tule olemaan mukana tulevassa Uuden maailmanjärjestyksen poliisivaltiossa, Antikristuksen pahassa imperiumissa, jossa kaikkien tulee ottaa itseensä pedonmerkki ja kumartaa diktaattoria.


Sen sijaan Suomi kumartaa Jumalaa ja Kristusta ja edistää Jumalan valtakuntaa pimeän maailmanajan keskellä.

Jouko Piho 5.3.2016


.

1 kommentti:

  1. TYÖNI ON PÄÄOSIN TEHTY INTERNETISSÄ JO 2015, MUTTA NYT ODOTETAAN MITÄ JUMALA TEKEE SUOMEN KOHDALLA JA SAMALLA KYPSYY VIIMEINEN "SATO" KORJATTAVAKSI, YHÄ ENENTYVÄN LUSTEEN JOUKOSTA... DEUS PROTECTOR NOSTER!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.