Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 3. maaliskuuta 2016

TULE MUKAAN PORIN MUUTOKSEEN!
Tule mukaan Porin MUUTOKSEEN, työtä riittää monella sektorilla! Tehdään Porista ja Suomesta takaisin kaikille hyvä elää, aidoilla arvoilla, jotka kestää "isältä pojalle" ja päivänvalonkin...

Olen varmasti tehnyt oman osani Suomen ja Porin aidoksi hyväksi n. 5 vuoden politikoinnin aikana (n. 15 vuotta, 2001 alk.), vaikka kuka sanoisi mitä! Mm. liberaalia ja vähän humanisminkin puukkoa etc. on selkään tullut, mutta mikä ei ole ollut kuolemaksi, se vain vahvistaa! Jos voi olla jostain ylpeä, sitä sitten ehkä vähän edes olen, aluksi vaikeahkosta (2011-2015), mutta varmasta ja sitkeästä aitojen arvojen puolustamisesta... (Kunnia kaikki silti "ylös"!)

Tule mukaan nyt, sillä minä ja "me" emme "takkia" käännä korruptoituneisiin, moraalittomiin "puoluekureihin", vaan sydämellä ajattelemme aidosti jo niin paljon kärsivää Suomen Kansaa, 40%, 2,2 miljoonaa, luotua uusköyhällistöä!

-Satakunnan Olli- Pori
Deus Protector Noster
https://www.facebook.com/Porin-Muutos-ry-1417557358538535/
Muu Suomi: http://muutospuolue.fi/

Ps. Omaa agendaani olen tykästynyt tekemään vaihtoehtomedioissa, miksikö? Ainahan inhimillisiä virheitä on kaikkialla, mutta vaihtoehtomedioissa on totuutta moninverroin enemmän kuin valtamedioissa! Se nyt vain on niin nykyään!
http://blogit.mvlehti.net/satakunnanolli/

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.