Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 29. maaliskuuta 2016

Viimeinen yritys 2017 aitoon hyvään tällä sektorilla...
Tälläkin, niin ryvettyneellä politiikan sektorillakin, viimeinen yritys Suomen, Satakunnan ja Porin aidon pelastumisen eteen on sentään yrittettävä... Rajat kiinni ja ne olisi kuulunut ollakin, sekä globalismi alas ja eu:sta ulos.

Mm. kunnalisvaalien johdosta 2017 ja toiminnan tehostamistarpeen takia etsimme tukijaa/tukijoita Porin Muutokselle Porista, Satakunnasta ja Suomesta. Kaikenlainen tuki on tervetullutta!

Terveisin: Porin Muutoksen pj Olli Hakala / ope.hakala@gmail.com

Ps. Näissä äänestyspaikoissa (linkki) meidän pitäisi olla todella hyvin ja tyylillä esillä 2017 ja sitä ennen monin, monin eritavoin, kuin valtapuolueet konsanaan ja siinä tarvitaan sitä rahaakin! Kannattaja korttien keräämisessäkin tuosta em. on suurta apua. Olisitko se sinä, joka luottaisit meihin, jopa tuen muodossa?

1 kommentti:

  1. Nyt tapahtuu!!! (Silmienkin aukeamisia!) Tutkikaa itse valtamedioiden ja kaiken suvaitsevaisten, liberaalien (vain 10-20% Suomalaisista) parjaamaa vaihtoehtomediaa! Mitä ainakin invaasioon tulee, siellä on oikeaa tietoa islamista. Olen yli 10 vuotta varoittanut aktiivisesta islamista ja loosi eliitistä, agendoineen... http://mvlehti.net/

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.