Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 3. elokuuta 2016

Suomenkin esivallan 33* loosi mädätyksen johdosta, kyykytetyn ja syrjäytetyn Suomen kansan, 40% uusköyhällistöön kuuluvan 2 hengen "retkimaja" projekti Aku peräkärryyn...AKU 2016 HANKE/KOORDINOINTI/PROJEKTI
"RETKIMAJA"Jep, Aku peräkärry on ollut hyvää laatua ja palvellut erinomaisesti. Mutta nyt sille haetaan lisää ns. "vielä" laillista hyötykäyttöä, maassamme, jossa kaikki arvot on kiihtyvästi mädätetty ja n. 2.2 miljoonaa Suomalaista jo kovin kärsii, ja eliitti yhä syvenee/isonee ylpeydessään ja ahneudessaan.


---------------------

Eli, max. 600 kilon kuorma, tässä tapauksessa irrotettava retkimaja olisi tarkoitus tuohon pienen kärryn päälle rakennella ja vieläpä laillisesti, vaikka direktiiviä ja lakia tulee joka tuutista, jota tietty eliitti kiertää kuin ruttoa monien "saarien" kautta, jonne on paratiisi jo nyt "kuulemma" pystytetty, vihtahousun globalismin agendoin,  jo satoja vuosia tosin... Pahemmaksi menee eskatologisesti, voit olla varma, ellei tapahdu historiallisen Niiniveen kaupungin tapaisesti JA ÄKKIÄ!


33* Walt Disneyn ankkalinnassa Aku edustaa sitä, tai niitä "jari tervon" epäonnistuneita, hyödyttömiä roskia, "lammaskansaa", jota kyykyttää milloin mikäkin (globaali) ilkeä juoni/pykälät ja kaupungin erilaiset monet ilkimykset/okkultistit.

No niin, "Aku" retkimajan lavan sisämitat ovat 201 x 120cm ja leveydessä olisi tarkoitus ottaa kummaltakin puolelta lisää lavan yläreunojen kohdalta 15cm (yht. 30cm) lokasuojien ulkoreunaan asti, jotta 2 pitkittäissänkyyn tulee hieman leveyttä ja keskelle jäisi enemmän käytävälle tilaa. Sisäkorkeus noin 190cm.

Ajatuksissa on ollut 2X2 ja 2x4, hyvän k-arvon omaavaa kevyttä kestävää levyä (onko?), 2-3 pientä ikkunaa, ovi taakse, kattoluukku, varoista riippuen eliitin luxsusta, VALOA ledein, akuin, kennoin, kaasulämmitystä talvioloihin (2 ihmistä lämmittää kyllä jo muutaman sadan watin edestä), käytävälle eteen ehkä portapotti ja/vai kaasupullo, ehkä ei, hyllytilaa ylös ja eteen, säilytystilaa sänkyjen alle, 220v kevyt sähköistys, minijääkaappi, radio ja/tai mini taulu tv jne.

Kaikkea tukea, ideointia, apua jne. otetaan kiitollisuudella vastaan, koska "kynähommissa" parhaiten pärjään ja kommentoi rohkeasti, parhaimpia saatan julkaista tässä blogissakin.


Aku 2016 projekti, jo senkin takia, jos tulee vaikka äkkilähtö jonnekin suuntaan, on kätevä olla auton (jos on auto) koukussa kiinni "matkamaja"... Rakenna hyvä mies sinäkin, jos peräkärry joutaa tälläiseen...

(Winnovan tyyliin...)

Terveisin:

Moraali- ja hyvinvointikoordinaattori, ex-winnovalainen

-Satakunnan Olli-
Deus Protector Noster
Aku 2016 hankkeen "Isä"

https://www.facebook.com/groups/224174243936/?fref=ts
Työpaikkaväkivallan uhrit... + koulukiusatut


http://ollihakala.blogspot.fi/


(Ja googlesta lisää, niinkauan, kunnes totaalinen George Orwell iskee...)Ps. Jotenkin näin...

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.