Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 14. elokuuta 2016

Juutalaisille, kristityille, muslimeille, pakanoille, kaikille maailman ihmisille...

MITÄ OLISI HYVÄ TIETÄÄ JUUTALAISUUDESTA, KRISTILLISYYDESTÄ JA ISLAMISTA...

-Toora + tanakh + talmud + kabbala + väärä juutalaisuus / Jumalan Sanan vääristely / okkultismi

-Uusi testamentti / VT + Jeshua / Jeesus + ilosanoma + parempi liitto + paavin vallan mädätys / väärä kristillisyys / (maailmassa yli 4000kpl lohkoja ja lahkoja.) Jumalan Sanan vääristely / okkultismi

-Koraani/islam + kuu epäjumala allah / Jumalan Sanan vääristely / okkultismi

-Saatanallisimpia korvike/petoksia aidolle: Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalalle, ”lihaksi” tulleelle Jeshualle/Jeesukselle Kristukselle Nasaretilaiselle.

……………….


Kautta historian, varsinkin näille maailman pää ”uskontojen” yhteinen ominaisuus on ollut, ja on Jumalan Sanan vääristely / okkultismi eli Noituus!

Maailmassa ja Suomessakin kaikista eniten mädättää yhteiskuntaa 33* asteen ”free pride masonit” saatanan luciferin riitteineen, sekä valoineen, sekä koko kirjo monenlaista new age irstautta / moraalittomuutta vauhdilla lisääntyen, kaiken hapattaen. Lähde on kaikilla sama.

Nyt yllätyt, muutamia kymmeniä 
(omistavat lähes kaiken, soroseita, goldman-sacheja, rotchildeja etc.) maailman rikkaimpia mahtisukuja, mm. 33* loosilaisia ja nuo kaikki 3 pää ”uskontoa” ovat ”symbioosissa” keskenään johtojensa ”hämähäkinseittien” kautta, mm. 33* okkultismin kautta. Ja heillä on ollut jo todella pitkään, saatanallinen tavoite. ”He” pyramiidi kolmionsa huipulla...

VALEHDELLA, VARASTAA JA TAPPAA… (500 miljoonaa tavoitteena elävien määräksi maapallolla.)

SAATANA HALUAISI TUHOTA KAIKEN AIDON KRISTILLISYYDEN MAAPALLOLTA, TELLUKSELTA NOI
DEN 3 PÄÄ ”USKONTOJEN” VÄÄRYYDEN AVULLA, JA ”EKUMENIAN” PETOKSEN KAUTTA YHDISTÄVÄT PARHAILLAAN VOIMANSA MAAILMAN ”PORTTOKIRKOKSI” JA AGENDA 21 INVAASIO, SEKÄ MONENLAINEN MORAALIN MÄDÄTTÄMINEN YHÄ VAIN KIIHTYY, SUOMESSAKIN!

Tämä kaikki on eskatologisesti ennalta tiedettävissä, tutkimalla historiaa, Sanaa, vaihtoehtomedioita etc. Valtamedioista et löydä totuutta enään paljoakaan, koska se on ”alakerran” em. kawerien omistuksessa globaalisesti pääosin.

Alkuseurakunnan mukainen, maailman laajuinen Kristuksen morsiusseurakuntakin on olemassa, mutta päivä päivältä vähemmän liberalisoituvissa ja/tai saatanallisissa lohkoissa ja lahkoissa, sekä kirkoissa valhe traditioin.


http://ollihakala.blogspot.fi/

Juutalaisille, kristityille, muslimeille, pakanoille, kaikille maailman ihmisille... http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/muslimeille-suomessa-ja-koko-maapallon.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html


.

3 kommenttia:

 1. Vilpittömästi Sanaan ja Jeshuaan/Jeesukseen uskovat, vanhan ajan häävertauksen kautta kerrottuna...

  Kaikki maailman ihmiset, jotka vielä ovat elossa maapallolla, sekä odottaen Kristuksen tuloa profeettain, Sanan lupausten mukaisesti. Samassa yhteydessä tapahtuu ns. ylöstempaus, pois vihan ajaksi.
  (jonka "valtamedian" valhe hapatus todennäköisesti informoi "ufojen kaappaukseksi", jatkaen maapallplle jääneiden ihmisten petosta...)

  Sak. 13:6: "Ja jos häneltä kysytään: 'Mitä ovat nuo haavat sinun rinnassasi?' vastaa hän: 'Ne lyötiin minun ystäväini huoneessa.' "

  Tässä on lopun aikoja koskeva ennustus. Sak. 12:10:ssa kerrotaan, kuinka kaikki kansat (antikristuksen johdolla) kokoontuvat Jerusalemia vastaan. Israelin kansan tuho näyttää olevan edessä. Mutta silloin Herra puuttuu asioihin. Suuressa hädässään Israel kääntyy Messiaansa puoleen. "He katsovat minuun, jonka he ovat lävistäneet (ristiinnaulinneet). Ja he valittavat HÄNTÄ, niinkuin valitetaan ainokaista, murehtivat häntä katkerasti, niinkuin murehditaan katkerasti esikoista", Sak. 12:10. Kun Israelin kansa katuu syntejään ja nöyrtyy pyytämään Herralta apua, heidän Messiaansa Jeesus Kristus, palaa perustamaan kuningaskuntansa maan päälle. Sak. 13:6:n oikea käännös kuuluu: "Ja silloin häneltä tullaan kysymään, mitä ovat nuo arvet sinun käsissäsi. Silloin hän vastaa: 'Minun rakkaani (juutalaiset) aiheuttivat ne minulle.' " Alkutekstissä ei ole "haavat" vaan arvet eikä "rinnassasi" vaan käsissäsi. Vanhassa suomalaisessa käännöksessä kohta on lähes oikein. Jakeen tärkeä ennustus odottaa vielä toteutumistaan. Mutta sitä ennen on todellinen Kristuksen ruumis, morsiusseurakunta, jo otettu pois maan päältä ennen suuren ahdistuksen aikaa. Ja sitten morsiusseurakunta palaa Kristuksen kanssa. Jerusalemista tulee todella "suuren kuninkaan" kaupunki ja Herran valtaistuin on oleva siellä tuhat vuotta. Vrt. Jes. 21-4, Jes. 9:5, 6, Jer. 3:17. Silloin toteutuu myös enkelin Marialle ilmoittama ennustus, Luuk. 1:32, 33: "Ja Herra Jumala antaa hänelle Daavidin, hänen isänsä, valtaistuimen (joka oli Jerusalemissa) . . . ja hänen valtakunnallansa ei pidä loppua oleman."

  VastaaPoista
 2. Myös "naamakirjassa"...

  A) https://www.facebook.com/Porin-Jeshuan-Kristuksen-Nasaretilaisen-morsiusseurakuntalaiset-305221759657647/

  B) https://www.facebook.com/Jeshua-Kristus-Nasaretilainen-214804151871116/?fref=ts

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.