Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 3. elokuuta 2016

Petri PaavolaTämän päivän ajatuksia sydämeltä 3.8.2016
Tuon tässä rohkaisun sanan meille kaikille. Yleensä en kerro kovinkaan paljoa sitä kaikkea mitä tapahtuu palvelutehtävässäni (älköön vasen käsi tietäkö mitä oikea tekee), mutta rohkaisuksi meille kaikille kerron siitä nyt tässä hiukan enemmän.
Eilen minuun otti yhteyttä eräs mies joka sanoi olevansa entinen ateisti, joka oli tullut uskoon pari kuukautta sitten. Hän sanoi tulleensa uskoon suurelta osin sivujeni kautta. Olen kastamassa hänet piakkoin Raamatullisella upotuskasteella (jos Herra suo ja elämme).
Häneen teki suuren vaikutuksen netissä olleet kirjoitukset siitä kuinka evoluutio ei ole totta. Kun hän ymmärsi evoluution valheeksi, niin hän teki parannuksen ja tuli Jumalan armosta uskoon Herraan Jeesukseen.
Silloin kun ihmisen usko ateismiin ja evoluutioon ensin romahtaa, niin moni voi vasta sen jälkeen tulla uskoon. Tästä syystä myös uskon työtoverini Toni Torpan (Saulus-Lähetys) kirjoitukset ovat äärimmäisen tärkeitä.
Sekä mikä tätä uskoontullutta entistä ateistia oli puhutellut valtavasti, oli se kuinka hän ihmetteli sitä kaaosta ja sekasortoa mikä maailmassa vallitsee. Kun hän luki netistä uskovien kirjoituksia Raamatusta ja sen profeetallisesta sanasta ja nykyisestä maailmanajasta mitä Raamattu sanoo, niin hän ihmetteli kuinka tarkasti Raamattu on jo kaiken etukäteen tiennyt. Raamattu ei voinut olla vain ihmisen tekemä kirja, vaan Jumalan sanan ilmoitus, jonka ihmiset Jumalan johdatuksessa ovat kirjoittaneet.
On äärimmäisen tärkeää myös ajanmerkkien kautta evankelioida ihmisiä, sillä olen saanut paljon samankaltaisia todistuksia ihmisiltä, jotka ovat tulleet uskoon viime vuosina.
Saan tämänkaltaisia sekä muunkaltaisia yhteydenottoja uskoon tulemisesta aina silloin tällöin netin kautta. Työmme netissä ei ole turhaa, vaan tärkeää. Kaikki evankelioiminen on tärkeää kaduilla, työpaikoilla jne. Olen kokenut sydämessäni, että Jumala haluaa käyttää myös nettiä todella voimallisesti ihmisten pelastamiseen monipuolisen evankeliumin julistamisen kautta. Monipuolisella tarkoita sitä, että evankeliumia julistetaan suoraan ihmisille; kumotaan evoluutio ja kerrotaan siihen evankeliumi; puhutaan aikamme ilmiöistä ja tapahtumista lisäämällä siihen evankeliumi; kerrotaan oma todistus ja evankeliumi; eletään todeksi Jumalan sanaa ja sillä tavalla julistetaan sanoitta evankeliumin vaikutusta ja sopivan tilaisuuden myös niillekin joita on sanoitta kohdattu saadaan Jumalan armosta ja johdatuksesta kertoa evankeliumia. Tähän voi lisätä ja niin monilla muilla keinion hengellisin lauluin, runojen kautta jne.
Herätys on nyt koko ajan käynnissä, sillä kaiken aikaa tulee siellä täällä yksilöitä uskoon. Älä jää passiivisena odottamaan herätystä, vaan rukoile, että Jumalan johdatuksessa voisit joka päivä jotenkin viedä eteenpäin herätystä; rukoilemalla, kertoen ja julistaen, sillä joka päivä voi olla otollinen ja pelastuksen päivä. Kylvetty Jumalan sanan siemen alkaa tekemään työtään ihmisten sydämissä ja johtaa siihen, että enemmin tai myöhemmin ihmisiä tulee uskoon. Kaikki eivät tule uskoon, mutta monia tulee.
Älä usko siihen valheeseen, että tulee maailmanlaajuinen herätys, jossa koko maailma tulee uskoon, koska se on tapahtuma, jossa koko maailma (paitsi Jeesuksen omat) tulee uskomaan antikristukseen, kun hän ilmestyy ja saa kaikki jumalattomat valtaansa.
Usko siihen herätykseen (ihmisten pelastumiseen) mistä Raamattu puhuu. Kun pidämme esillä Raamatullista evankeliumia, niin ihmisiä tulee aina uskoon enemmin tai myöhemmin, yksilöinä, sekä laajemminkin. Me emme päätä aikatauluista uskoon tulemisen kohdalla, sillä uskoon tuleminen on Jumalan työ ihmisen sydämessä ja aikataulut ovat Jumalan hallinnassa ja tiedossa.
Ihana evankeliumi: Ihminen on synnin ja saatana orjuuden tähden matkalla kohti iankaikkista kadotusta. Mutta, ihmisellä on mahdollisuus pelastua! Herra Jeesus eli maan päällä täydellisen ja synnittömän elämän, ollen siksi täydellisesti sopiva sovittamaan ja lunastamaan ihmisten synnit. Herra Jeesus kärsi ristillä, vuodatti verensä, kuoli ja nousi ylös Isänsä oikealla puolelle syntien sovitukseksi. Jeesus kuoli, mutta nousi kuolleista ja Elää! Siksi Hän on kykenevä antamaan synnit anteeksi sekä iankaikkisen elämän. Jos ihminen katuu ja tunnustaa syntinsä (parannus) ja uskoo Herran Jeesukseen, niin hän saa syntinsä anteeksi ja iankaikkisen elämän. Tämän jälkeen ihminen pääsee osalliseksi Jumalan täydellisestä ja iankaikkisesta rakkaudesta. Mikä ihana osa, olla konkreettisesti iankaikkisesti Jumalan täydellisen rakkauden kohteena. Mitään tämän parempaa ei ole olemassa kuin Jumalan täydellinen rakkaus. Kiitos Herra Jeesus, kiitos Isämme ja Jumalamme.


https://www.facebook.com/petripaavola64


http://www.kotipetripaavola.com/1 kommentti:

  1. Mm.
    http://www.kotipetripaavola.com/ristiriitajapetosalkusanat.html
    http://www.kotipetripaavola.com/vapaamuurarit.html
    http://www.kotipetripaavola.com/paavipuhuukaarmeensuulla.html

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.