Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 9. elokuuta 2016

Petos on kaikkialla, mädätys on kaikkialla, Suomessakin...

Surukseni totean, tilanne on inhimillisesti ja historiallisesti katsoen toivoton, mutta...Ennustan, nyt kun mm. valtamediat jo Suomessakin, globaalisesti sensuroivat päivä päivältä enemmän kaiken aidon totuuden kaikilla sektoreilla, ei mene pitkään kun tulee totaalinen sensuuri kaikelle (George Orwell / Ordo Chaos) aidolle totuudelle. Toisin sanoen valhe totuudeksi ja totuus valheeksi muunnetaan, KAIKELLA SAATANALLISELLA VOIMALLA, MM. 33* LOOSI GLOBALISMILLA, VÄÄRÄLLÄ JUUTALAISUUDELLA, VÄÄRÄLLÄ KRISTILLISYYDELLÄ, KUU EPÄJUMALA ALLAHIN (1/360) ISLAMILLA, OKKULTISMILLA/NOITUUDELLA, ALKUAINEINEN KUUMUUDESSA HALKOMISELLA ETC. Mädätys, valhe, ylpeys, ahneus, moraalittomuus, irstaus, liberaali "tunteilu" humanismi nielee kaiken ovelimmasta ovelimman petoksen, ja kaikki kansa pyritään eksyttämään "tietyn" eliitin orjiksi ja/tai tappamaan... (500.000.000 / guidestones)

"He" manipuloivat, aivopesevät kansaa globaalisti pääosin vääryyden keinoin "omistamallansa" rahalla/mammonalla valtamedioidensa jne. kautta miten tahtovat, jo pitkään historiassa, mutta sille tulee pian loppu eskatologisesti.

Job:
15:35 He kantavat tuhoa ja synnyttävät turmiota, ja heidän kohtunsa valmistaapetosta.'"
27:4 eivät minun huuleni puhu petosta, eikä kieleni vilppiä lausu.
Psalmit:
10:7 Hänen suunsa on täynnä kirousta, petosta, sortoa; tuho ja turmio on hänen kielensä alla.
36:4 Hänen suunsa sanat ovat vääryyttä ja petosta; hän on lakannut tekemästä sitä, mikä taidollista ja hyvää on.
38:13 Jotka minun henkeäni etsivät, ne virittävät pauloja; ja jotka minulle pahaa suovat, ne puhuvat turmion puheita ja miettivät petosta kaiket päivät.
41:7 Ja jos joku tulee minua katsomaan, puhuu hän petosta; hänen sydämensä kerää häijyyttä itseensä, hän menee ulos kadulle ja purkaa sitä.
50:19 Sinä päästät suusi puhumaan pahaa, ja sinun kielesi punoo petosta.
55:12 Sen keskellä on turmio, sorto ja petos ei väisty sen torilta.
Sananlaskut:
12:20 Jotka pahaa miettivät, niillä on mielessä petos, mutta jotka rauhaan neuvovat, niille tulee ilo.
14:8 Mielevän viisaus on, että hän vaelluksestaan vaarin pitää; tyhmien hulluus onpetos.
14:25 Uskollinen todistaja on hengen pelastaja, mutta joka valheita puhuu, onpetosta täynnä. 
26:24 Vihamies teeskentelee huulillaan, mutta hautoo petosta sydämessänsä.
Jesaja:
41:29 Katso, kaikki he ovat pelkkää petosta, turhat ovat heidän työnsä; tuulta ja tyhjää ovat heidän valetut kuvansa.
44:20 Joka tuhassa kiinni riippuu, sen on petetty sydän harhaan vienyt, ei hän pelasta sieluansa eikä sano: "Eikö ole petosta se, mikä on oikeassa kädessäni?"
53:9 Hänelle annettiin hauta jumalattomain joukossa; mutta rikkaan tykö hän tuli kuoltuansa, sillä hän ei ollut vääryyttä tehnyt eikä petosta ollut hänen suussansa.
59:3 Sillä teidän kätenne ovat tahratut verellä ja sormenne vääryydellä; teidän huulenne puhuvat valhetta, teidän kielenne latelee petosta.
Jeremia:
3:23 Totisesti, petosta on, mitä kukkuloilta kuuluu, pauhina vuorilla. Totisesti, Herrassa, meidän Jumalassamme, on Israelin pelastus.
5:27 Niinkuin häkki on täynnä lintuja, niin heidän huoneensa ovat petosta täynnä. Siitä he ovat tulleet suuriksi ja rikkaiksi,
6:13 Sillä kaikki, niin pienet kuin suuretkin, pyytävät väärää voittoa, kaikki, niin profeetat kuin papitkin, harjoittavat petosta.
8:10 Sentähden minä annan heidän vaimonsa vieraille, heidän peltonsa valloittajille. Sillä kaikki, niin pienet kuin suuretkin, pyytävät väärää voittoa, kaikki, niin profeetat kuin papitkin, harjoittavat petosta.
10:14 Järjetön on jokainen ihminen, tietoa vailla, häpeän saa jokainen kultaseppä veistetystä kuvasta, petosta on hänen valamansa kuva, eikä niissä henkeä ole.
14:14 Mutta Herra sanoi minulle: "Valhetta ennustavat profeetat minun nimessäni; minä en ole lähettänyt heitä, en käskenyt heitä enkä puhunut heille. Valhenäkyjä, turhia ennustuksia ja oman sydämensä petosta he ennustavat teille.
16:19 Herra, minun voimani ja varustukseni, minun pakopaikkani hädän päivänä! Sinun tykösi tulevat pakanat maan ääristä ja sanovat: "Petosta vain perivät meidän isämme, turhia jumalia, joista ei ainoakaan auttaa taida.
23:26 Kuinka kauan? Mitä on mielessä noilla profeetoilla, jotka ennustavat valhetta, ennustavat oman sydämensä petosta?
51:17 Järjetön on jokainen ihminen, tietoa vailla, häpeän saa jokainen kultaseppä veistetystä kuvasta, petosta on hänen valamansa kuva, eikä niissä henkeä ole.
Hesekiel:
13:6 Mitä he ovat nähneet, on petosta, ja heidän ennustelunsa on valhetta, kun he sanovat: 'Näin sanoo Herra', vaikka Herra ei ole heitä lähettänyt; ja he muka odottavat, että hän toteuttaisi heidän sanansa.
13:8 Sentähden, näin sanoo Herra, Herra: Koska te olette puhuneet petosta ja nähneet valhenäkyjä, niin sentähden, katso, minä käyn teidän kimppuunne, sanoo Herra, Herra. 
13:9 Minun käteni on profeettoja vastaan, jotka petosnäkyjä näkevät ja valhetta ennustelevat. Ei pidä heidän oleman minun kansani yhteydessä, ei heitä kirjoiteta Israelin heimon kirjaan, eivätkä he tule Israelin maahan; ja te tulette tietämään, että minä olen Herra, Herra. 
13:23 sentähden ette enää saa petosnäkyjä nähdä ettekä ennustella ennustelujanne, vaan minä pelastan kansani teidän käsistänne; ja te tulette tietämään, että minä olen Herra."
Daniel:
8:25 Ja hänen oveluutensa tähden onnistuu petos hänen kädessään. Hän hautoo suuria sydämessään, ja keskellä rauhaa hän tuottaa turmion monille. Ruhtinasten ruhtinastakin vastaan hän nousee, mutta ilman ihmiskättä hänet muserretaan.
11:23 Siitä saakka kun liittoudutaan hänen kanssansa, hän harjoittaa petosta. Hän lähtee liikkeelle ja saa ylivallan vähällä väellä.
Hoosea:
7:1 Kun minä Israelia parannan, silloin tulevat julki Efraimin rikokset ja Samarian pahuudet; sillä he harjoittavat petosta, varas tunkeutuu sisään, ja rosvojoukko ryöstää ulkona.
12:12 Jos Gilead on pelkkää petosta ollutkin, niin he pelkäksi turhuudeksi tulevatkin. Gilgalissa on uhrattu härkiä, niinpä tuleekin heidän alttareistansa kuin kiviröykkiöitä, joita on pellon vaoilla.
Miika:
6:12 Sen rikkaat ovat täynnä väkivaltaa, sen asukkaat puhuvat valhetta, kieli heidän suussansa on pelkkää petosta.
Sakarja:
10:2 Sillä kotijumalat puhuvat tyhjiä, ja tietäjät näkevät petosnäkyjä, puhuvat valheunia, lohduttelevat turhilla. Sentähden he saavat lähteä matkaan kuin lammaslauma ja kärsivät vaivaa, kun ei ole paimenta.
Roomalaiskirje:
1:29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
1.Pietarin kirje:
2:22 joka "ei syntiä tehnyt ja jonka suussa ei petosta ollut",


Ihminen, on vain yksi tie pelastumiseen... (Ehkäpä jo tiedät, jos olet lukenut tekstejäni enemmän...)


-Satakunnan Olli- Realisti resisti, arvokonservatiivi, pasifisti
Deus Protector Noster, Porin vaakunan mukaisesti
Kaikki kunnia Jumalalle!
http://ollihakala.blogspot.fi/

Ps. 
Tieto lisää tuskaa ja kun näet tämän kokonaisuuden, hämmästyt kuinka pitkällä Sanan profetiat ovat globaalisti. Mm. 33* mädätys, kulttuuri marksismi, globalismi tai miten sen kukin haluaa sanoakkaan, liberaali humanismi okkultismineen jäytää, mädättää kaiken, Suomessakin…

”Kulisseissa” kuhisee… Ja Arto Lauria tutkittavaksi… https://www.youtube.com/watch?v=vXMKEj_037U&sns=fbOsa 2

Euroopassa (Ruotsissakin...) sisällissodan tunnelmia jo.

(Kiristyy päivä päivältä Suomessakin....)

Presidentti Sauli, miten on?! Eikö lie jo selvää, että esivaltamme on pitkälti 33* loosi mädätetty? Ja eikö Suomen kansa ole myös petetty ja raskaasti viimeisten 20-30 vuoden aikana?https://www.facebook.com/olli.hakala.7/posts/1430189190331445?pnref=story

Päivitetty 10.8.2016
Kaikki oikeudet pidätetään valtamedioilta.Jos noin 90% on jo kauhuissaan esivallan toimista, tai siis toimimattomuudesta mm. 33* loosi globalismin takia, eli suoranaisen mädättämisen takia, agenda 21 / invaasion takia. Niin mikä on kanta Suomalaisten kohtalo, jotka itse asiassa on totaalisen rasismin kohteena tietyn eliitin ja valtamedioiden mädätyksessä (x), sekä kaikkien liberaali humanistien silmissä, monissa eri suuntauksissa, vähemmistöissä, edustaen kuitenkin vain n. 10% Suomalaisista!!!x) Kulttuuri marksismi, kommunismi, liberaali humanismi, liberty, freedom, (kera okkultismin) kuka nyt mitenkin kutsuu, riippuen mistä suunnasta maapalloa asiaa kommentoi, mädätystä kuitenkin aidoista arvoista, joka on samaa "paskaa eri pulloissa, eri etiketein vain" ja historia toistaa itseään, ja osa eliitistä nostaa itsensä ns. ylempiarvoisiksi, lähes Jumalan kaltaisiksi, lyöden, varastaen, valehdellen ja tappaen rahvasta...Entäs Satakunta, Pori...? Mihin turvaan, jos tämä hulluus maamme esivallassa jatkuu...?
Kaikki oikeudet pidätetään valtamedioilta.(Kartta: Jorma K Piironen)


----------
(TIETTYÄ ELIITTIÄ NATOTUTTAA!)

SUOMITUS, FINLANDIATUS


NATOTUS, INVAASIOTUS, EPÄJUMALITUS, LIBERAALITUS, HUMANISTITUS -->

EI PUOLUEETTOMUTUS, EI ITSENÄISYYTUS, EI KRISTUS, EI RAJOJATUS-->

EUROTUS, LOOSITUS, 33 ASTEETUS, OKKULTISTITUS, YLPEYTUS, AHNEUTUS, KORRUPTIOTUS, GLOBALISMITUS, 21 AGENDATUS, USATUS, PLUTONIUMITUS, SÄTEILYTUS, SUVAITSEVAISUUTUS, ORDO CHAOSTUS, NWO:TUS, ISLAMITUS, FARISEALAISTUS, VATIKAANITUS, MAITREYATUS, ANTIKRISTUS, LUCIFERITUS, JAH-BUL-ON:NITUS...

VALHETUS! LOPPUTUS!

TOTUUTUS?

KRISTUS?----------Kaikki oikeudet kaikesta pidätetään valtamedioilta.Osa 3.

3 kommenttia:

  1. 211FI - Salaisuus salaseurojen takana https://www.youtube.com/watch?v=ABGue-29UE4&feature=youtu.be

    VastaaPoista
  2. http://ollihakala.blogspot.fi/2016/07/se-on-nyt-kuulkaas-semmonen-juttu-etta.html

    VastaaPoista
  3. https://ollihakala.blogspot.fi/2016/08/michel-paulat-junes-lokka-itis-2.html

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.