Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Facebook tilini Olli Hakala on suljettu
No niin, facebook tilini Olli Hakala on suljettu, kuulemma virusten takia koneessani... Epäilen suuresti muuta syytä (Venäjän ja amerikan/naton kiristyneitä välejä jne.), kunnes facebook toisin todistaa... Minun olisi pitänyt ladata joku f-securen (joka sekin on nyt muuttunut!) ohjelma koneeni puhdistamiseksi, facebookin tarjomana...???! Ei käy, voin itsekin koneeni puhdistaa mahdollisista "viruksista etc." Todella outoa, tai toisaalta aivan odotettavissakin kaiken ordo chaoksen, natotuksen keskellä. (Facen aikajanallani kiertoteitse infoa lisää...) Koneeni on puhdas, tarkistettu ja selain vaihdettu... Jospa tämä on varovaisesti ilmaistuna sitä Orwelliä nyt...?
Huh, huh maanantaina 10.10.2016 oli vielä f-secure...
 
Tiistaina 11.10.2016 olikin sitten jo eset...?!
ESET LCC on vuonna 1992 perustettu virusten ja haittaohjelmien torjuntaan keskittynyt slovakialainen yritys. Yhtiön nimi tulee slovakian kielen vastineesta egyptiläisestä ISIS äitijumalattaresta. WikipediaEttä tälläistäkin jo...? Nyt http, muutettu https:säksi...


Blogini on yli 5 vuotta toiminut moitteetta, eettisesti, totuuden pohjalta ja nyt yhtäkkiä tälläistä! Vinkkejä otetaan vastaan facebookilta ja keneltä vaan, miten face tilini auki saadaan!

Helppivä!!!

 ope.hakala@gmail.com


.

5 kommenttia:

 1. https://www.facebook.com/olli.hakala.7?fref=ts
  Kännykällä pääsen vaihtelevasti kirjoittamaan...

  VastaaPoista
 2. Outo tapaus, kone puhdas, salasana vaihdettu etc. pyytävät lataamaan f-securen ohjelmaa facebookista??! Kaikissa tietokoneissa sama juttu, testattu tänään, facebookille ilmoitettu. (Kännykällä vaihtelevasti pääsen vielä sivulleni...) George Orwellia, kunnes facebook toisin todistaa... http://ollihakala.blogspot.fi/2016/10/facebook-tilini-olli-hakala-on-suljettu.html

  VastaaPoista
 3. http://ollihakala.blogspot.fi/2016/08/loppuvuoden-2016-lukemisiksi-mita.html

  VastaaPoista
 4. https://ollihakala.blogspot.fi/2016/10/kun-totuuden-kertomisesta-tulee-viha.html

  VastaaPoista
 5. "Perskuta" sentään... Oma Facebook sivuni toimii nyt jollakin tasolla, en uskalla nyt just linkittää yhtään mitään, ettei tule "bannia", tilini vaientamista taas! Lisäinfoa on siis blogissani... ollihakala.blogspot.fi Nyt "kattellaan" vähän aikaa mitä Suomessa oikein tapahtuu!!?

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.