Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 20. tammikuuta 2017

SUOMEN, FIN-LANDIAN HISTORIA ON AIVAN JOTAIN MUUTA, MITÄ ON TIETTY ELIITTI VALEHDELLUT...  Arto Lauri 229. The Orthodox Semitec

  VIDEO, HUOM UUSI TILI: https://www.youtube.com/watch?v=2edO_sncuZs

 Tilannetiedoitus uudella tilillä: 

https://www.youtube.com/watch?v=CbVKJlRAN4U

 

Huom! Päivitys 14.4.2017 Häiriöiden takia toiminta palautunut vanhalle Arto Laurin Youtube tilille... https://www.youtube.com/user/artolauri/videos TUON SUUNTAISTA 814...?! 500-LUVULLA JO ESI-ISÄMME "SUOMESSA"...?!

 

ESI-ISÄMME OLLEET ISOSSA OSASSA JO ISLAM INVAASION ENSIMMÄISESSÄ TORJUNNASSA...?! MINUSTA TÄMÄN SUOMEN MÄDÄTTÄMISEN PETOKSELLA JA VALHEELLA ELIITIN VOISI LOPETTAA SAMAN TIEN JA KUNNOLLA... KUITENKIN ILMAN VÄKIVALTAA!.

2 kommenttia:

 1. https://ollihakala.blogspot.fi/2017/01/suomen-kansanmurha-tulossa-nailla.html

  VastaaPoista
 2. Fin-land historian takia jo 500 luvulta asti... Historiaa on vääristelty, tietyn eliitin takia. Sotia on myös käyty eliitin takia... Oli miten oli, mutta pasifistina arvostan ystavyyttä, en vihollisuutta ja sotaa aitona arvokonservatistina, ja poliitikkaan, sekä historiaan, kirjoituksiin etc. perehtyneenä. (vähän ainakin) Jos olette pelkästään valtamedian varassa, tietonne on todella vajavaista, tietyn eliitin manipuloimaa, petollistakin. Tärkeintä tiedossa toki on aito, ilosanoma, ewankeliumi.

  -Satakunnan Olli- Deus Protector Noster, Pori Porin Muutoksen pj, ETVK:n hallituksen jäsen. http://ollihakala.blogspot.fi/ Ps. kulttuurimarksismia ja okkultismia, sekä muutakin kaikkea moraalitonta ikuisesti vastustava, uskonnollisiin lohkoihin ja lahkoihin kuulumaton, mutta aitoihin ut:n kirjoituksiin Uskovana, luottavana...

  Ps2. Ja nyt etsin 10.000,- mieluummin 20.000,- euroa tai enemmän projekteihini, olen 15 vuotta tehnyt työtä lähes 0,- euron palkalla somessa, Porin ja Suomen hyväksi. Voin tehdä some työtä esim. aidosti Suomen ja sinun hyväksi, aidoilla kristillisillä arvoilla vuoden loppuun, pitempääkin, sopimuksen mukaan. Minulla ei ole puoluetukia, ei mm. "ruotsin säätyvallan" mm. 33* loosi tukia, ei riihisäätiöiden, (sdp jne.) eikä muidenkaan eliitin tukia, päinvastoin lähes kaikki on minulta viety 1986 sensuroidun virren 440 tyyliin, kuten Suomen kansalta (n. 40%, 2,2 miljoonalta) viety on 20-30 vuodessa, mädätyksellä, valheella ja ahneudella.

  Venäjän federaation kansallislaulu: https://www.youtube.com/watch?v=h7bwrp1cXhQ&feature=share

  Fin-landia, sinulla on tehtävä... https://www.youtube.com/watch?v=1zfjohRtyU8

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.