Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Olen listalla ensimmäinen säästämään WinNovan vanhalle johdolle rahaa...

Olen listalla ensimmäinen säästämään WinNovan vanhalle johdolle rahaa... Finnair ilmiö nimeltä ahneus on  siirtynyt opetuspuolellekin... mm. Läski Oy WinNovaan.

Koska moraalikoordinaattoria (toki käytettävissä) ei varmaankaan taloon tule, ja WinNovassa on paljon mätäpaiseita, suojatyöpaikkoja, suvaitaan poliittisia ja jopa luciferistisiä hyvävelijärjestelmiä etc. ongelmia vaikka muille jakaa... Olen ensimmäisenä valmis säästämään vanhalle "WinNovan johdolle" rahaa 2012 esim. huhtikuun... alusta pakkolomalla...

Tukipalveluhenkilöstön bruttopalkka kuukaudessa on pääosin välillä 1.900 - 2.500 €/kk. WinNovassa on opetussektoreita, jossa on kk palkka on opettajalla jopa yli 5.000 €/kk, usein yli 4.000 €/kk!! Työtkin toki on erilaisia, mutta näihin säästötalkoisiin jokaisen pitäisi jollakin tavalla osallistua?

Jos vanha johto ei osallistu huomattavalla summalla kk palkastaan, tilanteessa tapahtuu suuri vääryys. Olen ehdottanut leikkuria yli 4000,- bruttopalkkoihin...jolla tasapaino saavutettaisiin ja VANHA johto myös eniten osallistuisi. Sitä paitsi WinNovassa on todellakin liikaa herroja ja johtajia vieläkin suuremmilla palkoilla... yli 100.000 brutto vuosipalkkoihin asti! Käsittämättömiä, moraalittomia summia, varsinkin kun itse ei kunnolla elä tukipalveluhenkilöstön alimmalla palkkatasoilla... Tosiasiassa WinNovassa on epäpäteviä, ahneita, ilkeitä, valehtelijoita nurkat "täynnä" suojatyöpaikoissaan huippupalkoilla. Näin käy kaikilla sektoreilla parhaillaan, kun aidot kristilliset arvot laitetaan "romukoppaan".

Huom. en tarkoita kaikkea henkilöstöä nyt, vaan niitä jotka suvaitsevat kaiken vääryyden ja ahneet vuodesta toiseen, kunhan oma pörssi vaan pullottaa tilipäivänä...

Palkkaukset ovat päinseiniä WinNovassa ja kaikki ei ole nyt "opin tai työpaikkavalinta kysymystä"! Käyn työssä, miettien voinko käydä tänään syömässä vai en--- 5,60!!! Eli kädestä suuhun ja jokusia päiviä jo tehty säästettyjen (potkut saaneiden) henkilöidenkin töitä ja lisää suosiolla annettaisiin... kokonaismoraali täysin hukassa.

Kysyessäni YT tilaisuudessa; Lassen mukaan tämä kaikki (YT) olisi voitu välttää, mutta....


T: Kituen alle 2000,-/kk brutolla elävä... Syyttömästi kiusattu, kyykytetty ja oikeutta yhä saamatta! Sen sanon nyt, että tämä ei ole enään mikään opin- tai ammattin valintakysymys. Tämän suomennos on = AHNEUS/PAHUUS.

PIIP-PIIP-MIEHIÄ-MAKKARAMIEHIÄ-JA-LUCIFERIN-PALVOJIA
http://ollihakala.blogspot.com/2011/10/piip-piip-miehia-makkaramiehia-ja.html

1 kommentti:

  1. Winnova, Jukka Salminen kiinteistöpäällikkö (kiinteistöpalvelut, ICT-palvelut) - ennen Porin ammattiopisto (rehtori) Sanoi minulle 01.04.2008 1 työpäivänä; Tervetuloa taloon, mutta Olli, muista, se ei ole sitten sinun vikasi, jos joku sinua vihaa tai käyttäytyy ilkeästi tms. Pyörittelin päätäni, aprillipilaa vai mitä tämä on...!? Mutta kyllä kaikki selvisi aika piankin, karvaamman kautta....

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.